Pewnie coś uciekło przy przeniesieniu twojego posta, bo trudno wywnioskować jak odnieść się do kija który nie istnieje. Jak byś określił na czym konkretnie tak Ci zależy to może ktoś pomoże. Ja mam tylko dwa talony VI+ ale krótsze ( 260cm), każdy w innej gramaturze i z inną akcją. Napisz ile możesz przeznaczyć i do czego przede wszystkim będzie służył. Są fabryczne travele w tej gramaturze i długości ( cena w okolicach 500 złotych) ja ich nie znam, ale możesz uderzyć do sprzedających. W wątku @Del Toro jest przepiękny travel CTS ale mocniejszy i nieco krótszy ( 290cm), obawiam się że trudny do zdobycia będzie blank. Ja mam też CTS z serii o którą pytałem na górze strony, prawie rok temu i nikt mi nie udzielił odpowiedzi, bo nie są to popularne kije. Napisz coś więcej, radził bym też napisać do Naszych forumowych rodbuliderów, przerabiają dużo różnych blanków, mają dużą wiedzę i orientację w rynku mogą być bardzo pomocni, tu w tym wątku zaginiesz . Pozdrawiam Piastun
Piastun,
Dzięki za zainteresowanie tematem. Faktycznie, może mało klarownie to opisałem. Szukam mocnego, niekoniecznie lekkiego 4 cz blanku o akcji med i cw 30-35g i długości w granicach 3m przy czym wymóg akcji med jest konieczny. Mam talona vi+ 3,20 42g którego jedyną wadą jest "dwuczęściowość" i stąd to porównanie. Wspomniałeś o jakichś travelach na rynku, mógłbyś podać producentów, modele?
Dzięki
Użytkownik mart123 edytował ten post 20 listopad 2020 - 08:10