G.P. Hand Made
#21 Guest_Drac_*
Napisano 22 sierpień 2017 - 17:57
Całość Twoich prac robi mega wrażenie.
Czekamy na kolejne zdjecia.
#22 OFFLINE
Napisano 22 sierpień 2017 - 20:05
Cieszy mnie przyjacielu, że podzielisz się z innymi swoim rękodziełem. Na co dzień mam możliwość łowienia z Piotrem, a także na jego przynęty. Chodząca magia wędkarstwa spinningowego
P.S
Czekam na którekolwiek próbki z tego przegródkowego pudełka , które widzę szybko znalazło zastosowanie
W całej tej naszej pasji magią jest poznawanie nowych wód i czerpanie z tego radości, mi bez tego trudno funkcjonować.
No i dzięki Hubert za wspólne wędkowanie, oby znalazło się na nie jak najwięcej czasu
- czis i cyprys19 lubią to
#23 OFFLINE
Napisano 23 sierpień 2017 - 19:50
Kilka zdjęć sprzed kilku lat, woblery z pierwszej fotki były kiedyś bardzo lubiane przez dunajeckie klenie, brzany też się zdarzały.
- Tomek Wielgus, Piastun, *Hektor* i 11 innych osób lubią to
#24 OFFLINE
Napisano 23 sierpień 2017 - 20:17
Piotrek to zrób jakąś seryjkę tych sprzed lat a ja się pofatyguję z nimi nad Dunajec czy Białą nie musi być na już może być na wiosnę
- Piotr Gołąb lubi to
#25 OFFLINE
Napisano 24 sierpień 2017 - 03:25
Piotrek to zrób jakąś seryjkę tych sprzed lat a ja się pofatyguję z nimi nad Dunajec czy Białą nie musi być na już może być na wiosnę
Da się zrobić Wojtku
Pozdrawiam
#26 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2017 - 18:44
Rób , rób - pierwsze naprawdę celowo i skutecznie łowione przeze mnie jazie padały daaaawno temu na Twój wobler, pozyskany drogą wymiany nad pewnym pstrągowy ciurkiem na W.
- Piotr Gołąb lubi to
#27 OFFLINE
Napisano 25 sierpień 2017 - 19:42
Rób , rób - pierwsze naprawdę celowo i skutecznie łowione przeze mnie jazie padały daaaawno temu na Twój wobler, pozyskany drogą wymiany nad pewnym pstrągowy ciurkiem na W.
Ale wspominki, aż się przysłowiowa łezka w oku kręci. Pamiętam jak każdy niewielki pstrążek wtedy cieszył, piękne czasy.
A tutaj trochę kadrów z powstawania potokowca :
Użytkownik Piotr Gołąb edytował ten post 25 sierpień 2017 - 19:48
- Tomek Wielgus, marekn, rybson i 18 innych osób lubią to
#28 OFFLINE
#29 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2017 - 20:07
No i znowu mi szczęka opadła,mistrzowskie dzieło
#30 OFFLINE
Napisano 27 sierpień 2017 - 21:59
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
#31 OFFLINE
Napisano 28 sierpień 2017 - 07:24
Dziękuję
W najbliższym czasie ruszam z nowymi tematami rzeźbiarskimi a dzisiaj biorę się za boleniówki
- Franc i Hubert_S lubią to
#32 OFFLINE
Napisano 03 wrzesień 2017 - 10:05
Mała partyjka na bieżące potrzeby powoli nabiera wyglądu. Dzisiaj cieniowanie, dwa dni na lakier i mam nadzieję jakieś bużańskie lub wiślane testy
- Tomek Wielgus, marekn, kubaS 1 i 12 innych osób lubią to
#33 OFFLINE
Napisano 03 wrzesień 2017 - 10:31
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
- rybson lubi to
#34 OFFLINE
Napisano 03 wrzesień 2017 - 12:24
To w ramach walki z wrodzoną niecierpliwością
Wbrew pozorom nie jest to aż tak czasochłonne, choć na pewno szybciej jest po prostu wziąć kawałek siatki i odcisnąć wzór, z tym,że to już nie będzie to samo
- _Xo i cyprys19 lubią to
#35 OFFLINE
Napisano 03 wrzesień 2017 - 13:22
Piotrek nie raz to już mówiłem ale Twoje dzieła to arcydzieła. Woblery, rzeźby, malunki itd.
Trzeba mieć to coś w sobie, Ty masz i jeszcze rozwijasz.
- Hubert_S i cyprys19 lubią to
#36 OFFLINE
Napisano 03 wrzesień 2017 - 18:28
Nie wypada mi nie podziękować, co też czynię jednocześnie wiem doskonale, że w wiele z tego co robię wymaga dopracowania i poświęcenia większej ilości czasu. Bywam z czegoś zadowolony by po kilku dniach nie móc na to patrzeć no ale w tym akurat chyba nie jestem odosobniony
Pozdrawiam!
- grey lubi to
#37 OFFLINE
Napisano 04 wrzesień 2017 - 20:50
- Piotr Gołąb lubi to
#38 OFFLINE
Napisano 04 wrzesień 2017 - 22:09
#39 OFFLINE
Napisano 04 wrzesień 2017 - 23:25
Pieprzysz jakies glupoty. Po latach problem zrobic to szybciej jak 50minut, a mowisz ze "nie jest az tak czasochlonne".To w ramach walki z wrodzoną niecierpliwością
Wbrew pozorom nie jest to aż tak czasochłonne, choć na pewno szybciej jest po prostu wziąć kawałek siatki i odcisnąć wzór, z tym,że to już nie będzie to samo
#40 OFFLINE
Napisano 05 wrzesień 2017 - 07:13
Ok, ująłem to może mało precyzyjnie. Na myśli miałem sytuację, w której mając przygotowaną większą ilość korpusów wchodzi się w jakiś rytm i wtedy idzie to jakoś do przodu, nie napisałem jednak, że jest to ekspres bo zawsze będzie to na swój sposób żmudne zajęcie które wymaga sporego samozaparcia, bo efekt łuski można przecież uzyskać na wiele innych, łatwiejszych sposobów, co zresztą wspomniałem.
Sorry jeśli aż tak Cię to uraziło, bo widać ile pracy wkładasz w swoje realizacje, które jak dla mnie są jednymi z najciekawszych tu na forum.
Pozdrawiam
P.s. Patryk to dłutko do linorytu.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: woblery, jigi, malarstwo, rzeźba, sztuczne muchy
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Top 5-ciu woblerów pod pstrąga :)Napisany przez Livers , 13 gru 2023 pstrąg, woblery i 1 więcej |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Woblery DoradoNapisany przez JurekJurek , 04 maj 2023 woblery |
|
|
||
Hand made →
Lurebuilding (wątki autorskie) →
Przynęty pl.luresNapisany przez pl.lures , 23 wrz 2022 microjig, woblery |
|
|
||
Hand made →
Woblery SBNapisany przez odrzańskibiotop , 17 lis 2021 handmade, woblery, struganie i 2 więcej |
|
|
||
Hand made →
Nawrót woblerozyNapisany przez koziol1006 , 14 gru 2020 woblery, lurebuilding, rękodzieło |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych