dzięki za odp chyba rzeczywiście wezmę solano, choć jakoś ostatnio temat mi z głowy "wyparował", chyba przez te mrozy, jak tak dalej będzie to o wędkowaniu będę myślał ale dopiero koło marca - kwietnia. Może to i dobrze, przez zimę może trafi się jakaś okazja...
#41 OFFLINE
Napisano 03 styczeń 2016 - 11:08
#42 OFFLINE
Napisano 03 styczeń 2016 - 11:55
Nie wiem po co sie tak kolega nakręca? krótko jestem na tym portalu ale widze mase postów ze jak tanie to od razu beeeee. Tak jak ktos pyta o kijek to od razu wpisy ze ten za 200 zł to kaszana ale jak kosztuje 1000 zł to bajka.... Kolego Skryty bierz te za 1000zł z filtrami kolowymi itp, itd bo te za 59zł sie do niczego nie nadają... Pozdrawiam....
Co się kolega dziwi ? że dobre nie musi być drogie?
To dla czego nowa Corsa jest tańsza od nowej Insigni ?
Kiełbasa Polska od parówki Pikok
Czy też wakacje w Ciechocinku od wakacji na Bali
Dlaczego ? bo w każdym przykładzie użyte są droższe materiały
#43 OFFLINE
Napisano 03 styczeń 2016 - 12:25
dzięki za odp chyba rzeczywiście wezmę solano, choć jakoś ostatnio temat mi z głowy "wyparował", chyba przez te mrozy, jak tak dalej będzie to o wędkowaniu będę myślał ale dopiero koło marca - kwietnia. Może to i dobrze, przez zimę może trafi się jakaś okazja...
tez polecam Solano to w końcu okulary projektowane przez specjalistów od optyki. Polecam odwiedzić salony optyczne w swojej okolicy i sprawdzić co maja ciekawego. W tej chwili w optyce to nie sezon na "słońce" wiec można trafić grube przeceny.
Sklepy sprzedające Solano można znaleźć pod linkiem http://solano-eyewea.../index.php?p=10
Pozdrawiam
Wiktor
#44 OFFLINE
Napisano 03 styczeń 2016 - 13:53
Z racji, że noszę okulary korekcyjne używałem bursztynowych nakładek Solano. Trochę głupio się w nich wygląda ale spełniały swoje zadanie. Pół roku temu zmieniłem je na Arctica S-125 z wbudowaną ramką na szkła korekcyjne i jestem bardzo zadowolony. Polaryzacja w Solano i Arctica stoi na bardzo podobnym poziomie.
#45 OFFLINE
Napisano 03 styczeń 2016 - 15:09
#46 OFFLINE
Napisano 03 styczeń 2016 - 16:58
#47 OFFLINE
Napisano 03 styczeń 2016 - 19:24
co do ceny wiadomo, że z założenia co droższe to lepsze, choć oczywiście nie zawsze jak pisze kolega Przemow, dlatego pytałem czy okulary za 50 zł to nie to samo co za 70 - 80 zł, śmiem twierdzić że tak. Wiadomo, że corsa gorsza od insigni ale tu nie ma różnicy 20 zł, tylko kilka czy kilkadziesiąt tysięcy... Kończąc temat okularów, bo widzę że zrobił się z tego jakiś "głębszy" wywód, na pewno jest różnica między tymi za 70 zł, a tymi za 700 zł, mnie bardziej chodziło o różnicę między 50 a 70 zł. Przeglądając różne oferty nie dziwi już chyba że w jednym sklepie coś kosztuje te "przysłowiowe" 50 a w drugim to samo 70...
#48 OFFLINE
Napisano 03 styczeń 2016 - 19:46
Koledzy wyjaśniłem na pierwszej stronie skąd się biorą różnice cenowe w soczewkach polaryzacyjnych. Fakt ze pomiędzy cenami 50 a 70 zl to możne być jedyne różnica w marzy
#49 OFFLINE
Napisano 03 styczeń 2016 - 20:06
Koledzy wyjaśniłem na pierwszej stronie skąd się biorą różnice cenowe w soczewkach polaryzacyjnych. Fakt ze pomiędzy cenami 50 a 70 zl to możne być jedyne różnica w marzy
o to to..
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: okulary
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Okulary LeechNapisany przez adasio , 22 lis 2018 okulary |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Okulary Smith OpticsNapisany przez Wędkarz87 , 15 sty 2015 okulary |
|