Przed zakupem irona miałem tego kongera w rękach ale do gustu mi nie przypadł.To nie to co ja oczekiwałem, dla Ciebie może być ok.Ictus na Twoim miejscu wziąłbym pod uwagę również Kongera Paladin Coliber Jig 2,15m 1-5gr. Sam jestem na etapie szukania kijka pod okonia i generalnie ostatecznie bedę wybierał pomiedzy Elixirem, a tym właśnie Kongerkiem, bo ponoć kijek jest świetny.
PS. może ktoś używał tego kijaszka Kongera, to coś więcej będzie mógł o nim powiedzieć -sam chętnie poczytałbym opinie na jego temat
#41 OFFLINE
Napisano 26 listopad 2012 - 12:34
#42 OFFLINE
Napisano 30 listopad 2012 - 14:40
#43 OFFLINE
Napisano 30 grudzień 2012 - 09:52
Witam, używał ktoś MHX'a 1081-F do bocznego troka?? ew myślicie czy się nada?
#44 OFFLINE
Napisano 31 grudzień 2012 - 14:17
Bocznego troka używam już od ładnych paru lat. Co prawda bardzo żadko ,głównie na zawodach dupsko ratuje,i przetestowałem wiele badyli do tej metody. Moim zdaniem wklejka w tym przypadku jest nie zastąpiona.Nie mówie tu o jakiejś seryjne ze sklepu ale o wklejce zrobionej na dobrym blanku pod indywidualne upodobania.
- Friko lubi to
#45 OFFLINE
Napisano 13 grudzień 2015 - 18:09
Odgrzeję schabowego.
Jakich wędek używacie do bocznicy?
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: blank, okoń
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Szukam długiego blanku pod letnie pstrągi na jigiNapisany przez kmiasko , 01 gru 2024 pstrąg, hot shot, jig, blank |
|
|
||
Hand made →
Lurebuilding (wątki autorskie) →
HM MatrycNapisany przez Matryc , 05 wrz 2023 jaż, kleń, pstrąg, hand made i 1 więcej |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank na sandacza do łowienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Budżetowe lekkie łowienie - okonie, białoryb i wrocławski niewymiarowy szczupak ;)Napisany przez Andżej , 03 sty 2022 spinning, xul, okoń, wędka i 1 więcej |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
MJ Rod BlanksNapisany przez bartosz311287 , 26 paź 2021 blank, mjrodblanks |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych