No ,Bartłomieju, nieźle żeś to sobie wykombinował, brawo. Widzę, że dziób identyko jak u mnie, lekko zaokrąglony i opadający lekko w dół w stronę dziobu. Ale ja aż tak nie będę kombinował, myślę ,że załatwię to jak Kolega wyżej pisał odpowiedniej grubości podkładkami z twardej gumy, myślałem też o mini tulejkach...
Witam. Dla mnie , gdybym produkował takie podstawy taśmowo, koszt produkcji nie przekroczyłby na 100% 50 zł. , ale nie o tym mowa. Czasem ludzie mają fajne pomysły , a szczególnie wędkarze ,dlatego poruszyłem ten temat.
P.S. Gdybym jeździł na wakacje do Grecji pewnie też nie zastanawiałbym się nad zakupem kawałka aluminium za 600zł.
Kolego sum23 zapewniam Cię ,że nie wiesz o czym piszesz... żeby wyprodukować taki "kawałek metalu taśmowo" i wprowadzić go do sprzedaży musiałbyś najpierw wyłożyć parę stówek... i to bynajmniej nie tych z dwoma zerami A jeżeli, jak piszesz jesteś przekonany na 100% no to na co czekasz, masz już gotowy pomysł na biznes Żebyś mnie źle nie zrozumiał i mojego poprzedniego wpisu, to wyjaśnię... Nie mam kasy jak lodu, a na to co mam ciężko zapracowałem, nie wywalam pieniędzy w błoto na byle gówno, bo wiem co to pieniądz i jak ciężko się go zdobywa... stąd też moje pytania tutaj do Kolegów, by nie być później rozczarowanym, tylko jak ktoś kupuje silnik za ponad pięć koła, to bez przesady, ale nie będę dziadował na podstawę, którą kupiłem za 300zł... Samodzielne zrobienie takiej podstawy i kombinowanie zwyczajnie nie ma sensu, bo w tym czasie lepiej zarobić pieniądze na tym, czym się człowiek zajmuje i po prostu kupić... Reasumując jak mówi stare polskie porzekadło "starczy na sól... starczy na pieprz"