Produkty muchowe Traper
#421 OFFLINE
Napisano 31 marzec 2020 - 09:14
Chciałem pomóc.. a wyszło jak zawsze
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
#422 OFFLINE
Napisano 31 marzec 2020 - 11:08
Najważniejsze żebyśmy się wymieniali informacjami ot tyle.
Ja po prostu pozwoliłem sobie na odrobinę niezłośliwej szydery z tą polaryzacją czy też zawartością cukru w cukrze 😉. Koniec OT. Jakby co to trzeba odgrzebać wątek o okularach i tam kontynuować rozważania.
Tutaj można porozmawiać o subiektywnych odczuciach związanych z użytkowaniem okularów sygnowanych przez Trapera, któremu kibicuję.
- Zielony lubi to
#423 OFFLINE
Napisano 31 marzec 2020 - 17:43
żeby nie było pożywki dla lubiących szukania drugiego dna okulary ja za 130 zł sa dla mnie super .
- Jack__Daniels lubi to
#424 OFFLINE
Napisano 01 maj 2020 - 13:46
Mam pytanie odnosnie kijka z linku ponizej . Czy ten patyk 8'6" #5 , obsłuży suchą , mokrą muchę i steamerka w miarę jako tako , pod pstrąga ? Dodam , że nie znam się na muchowaniu ale polubiłem się ze szklakami i właśnie ten muchowy kijek wpadł mi w oko . Nigdy nie jest za późno na muchowanie , chyba
https://www.traper.p...LASS-TRAPER/825
#425 OFFLINE
Napisano 01 maj 2020 - 14:25
Nie miałem jeszcze okazji mieć go w ręce,ale myślę,że kij się sprawdzi i powinieneś być zadowolony.
#426 OFFLINE
Napisano 01 maj 2020 - 22:32
Witam.
Napisalem kilka postów wyżej o moich wrażeniach po wzięciu do ręki tych kijów.
8'6''#5 do dużej mokrej i streamerów pstrągowych będzie w sam raz. Myślę (na podstawie używania innych szklaków o podobnych parametrach) że świetnie się będzie sprawował do tego typu łowienia z krótkimi głowicami skagitowymi i podobnymi linkami zintegrowanymi.
Do sucharków to zdecydowanie za ciężka wędka ... chyba że do naprawdę dużych piankowców, 3-4 cm pasikoni i sporych żuków.
Pozdrawiam.
- Zielony i gulf lubią to
#427 OFFLINE
Napisano 04 maj 2020 - 16:38
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
- Zielony lubi to
#428 OFFLINE
Napisano 07 maj 2020 - 09:35
Od zeszłego roku sprzedajemy obydwa modele w Salar.pl (a także inne, np. Traper Creek).
Na wodery marki Traper są dwa lata gwarancji. Jak do tej pory, nie wróciła do nas ani jedna para na reklamację, co już dobrze świadczy o jakości. Jak będzie dalej - zobaczymy.
Serwis jest w Polsce. Z tego co mogę powiedzieć na podstawie innych produktów Trapera działa bardzo sprawnie.
Minęło trochę czasu.
Stoję przed zakupem śpiochów, traper creek są w moim zasięgu, czy można coś więcej powiedzieć na ich temat, zdarzyły się reklamacje?
Mile widziane także słowo od użytkowników
#429 OFFLINE
Napisano 07 maj 2020 - 09:39
Minęło trochę czasu.
Stoję przed zakupem śpiochów, traper creek są w moim zasięgu, czy można coś więcej powiedzieć na ich temat, zdarzyły się reklamacje?
Ja używam od zeszłej jesieni. Służyły mi do tej pory wyłącznie na pływadełku. Ja się czuję w nich dobrze, porządnie wykonane, ale o trwałości nie mogę jeszcze nic powiedzieć.
Jeśli o gwarancję chodzi, to dostałem kwit jedynie na 12 m-cy a nie na 24. Po kontakcie ze sklepem otrzymałem odpowiedź, że Traper zmienił gwarancję na 12-miesięczną i tyle.
- kotwitz lubi to
#430 OFFLINE
Napisano 07 maj 2020 - 12:24
#431 OFFLINE
Napisano 11 maj 2020 - 20:11
Mam od roku Trapery Jukon z zamkiem i jak dla mnie są najlepsze z wszystkich śpiochów jakie do tej pory miałem a trochę już ich było simmsy ,vision ,sierry itp .Po pierwsze nie ciekną dwa przecieki jakie miałem były z mojej winy ,dziury po kolcach .Mają fajny krój przez co wygodnie się w nich łowi i najważniejsze mają zamek co bardzo ułatwia życie .
- kotwitz lubi to
#432 OFFLINE
Napisano 12 maj 2020 - 10:42
Mam pytanie odnosnie kamizelek Trapera. Na kurtke sie niestety troche naciolem (kroj). Ale nie skreslam firmy do konca. Szukam jakiejs budzetowej kamizelki (moja po 15 latach niestety skonczyla zywot).
I wpadla mi w oko taka kamizelka.
Mial ktos cos takiego ?. Jak z rozmiarowka. ?. Kurtke sprzedawca polecil mi L-ke i na teraz jest w miare OK(choc w barkach ciasno). Na jesien czy zime musialbym kupic druga XL. Na dwie bluzy ciezko wlozyc.
#433 OFFLINE
Napisano 12 maj 2020 - 10:55
Mógłbyś rozwinąć temat kurtek? Maja zaniżona rozmiarówkę? Zastanawiam się nad zakupem kurtki z serii Montana.Mam pytanie odnosnie kamizelek Trapera. Na kurtke sie niestety troche naciolem (kroj). Ale nie skreslam firmy do konca. Szukam jakiejs budzetowej kamizelki (moja po 15 latach niestety skonczyla zywot).
Mial ktos cos takiego ?. Jak z rozmiarowka. ?. Kurtke sprzedawca polecil mi L-ke i na teraz jest w miare OK(choc w barkach ciasno). Na jesien czy zime musialbym kupic druga XL. Na dwie bluzy ciezko wlozyc.
- diabeł lubi to
#434 OFFLINE
Napisano 12 maj 2020 - 11:22
Moj wpis w tym watku z 03 październik 2019 - 12:05
- Filip14 lubi to
#435 OFFLINE
Napisano 12 maj 2020 - 11:55
Mam pytanie odnosnie kamizelek Trapera. Na kurtke sie niestety troche naciolem (kroj). Ale nie skreslam firmy do konca. Szukam jakiejs budzetowej kamizelki (moja po 15 latach niestety skonczyla zywot).
Mam już 3 sezon. Stosunek jakość/cena bardzo dobry.
Ma wbudowane retraktory, zamki dobrej jakości, materiał również. Dobrze się nosi gdy jest obciążona.
Jedyny mankament jest taki, że w przypadku gdy mamy coś w tych małych kieszonkach na przodzie (dolne 4 kieszonki na żyłkę, smar są dość płytkie, albo ja za dużo próbuję upchnąć) to największe pudełka C&F wchodzą do kieszeni "na styk", są mocno opięte. Z tym, że ja lubię być nad wodą przygotowany na każdą ewentualność...
Kamizelka wzorowana na Simms Guide, za nieco ponad 1/3 ceny Guide'a - zdecydowanie wybieram trapera.
#436 OFFLINE
Napisano 12 maj 2020 - 12:05
Minęło trochę czasu.
Oprócz tych w wątku dostałem jedną wiadomość na priv, niestety opinia jest negatywna.
Szkoda, że ludzie nie podają takich informacji szerszej publiczności, łatwiej byłoby podejmować decyzje
Same pochwały płyną z ust dość lekko
#437 OFFLINE
Napisano 12 maj 2020 - 12:11
Oprócz tych w wątku dostałem jedną wiadomość na priv, niestety opinia jest negatywna.
Szkoda, że ludzie nie podają takich informacji szerszej publiczności, łatwiej byłoby podejmować decyzje
Same pochwały płyną z ust dość lekko
Ja mam raczej odwrotne doświadczenia z klientami w branży, w której pracuję Jak wszystko działa i jest OK, to brak opinii. Ludziom się nie chce nic pisać. Dopiero jak się coś skiepści, to się budzą i jadą po internetach - wtedy im się chce
- tomi78 i Przemek_M lubią to
#438 OFFLINE
Napisano 12 maj 2020 - 12:19
Ja mam raczej odwrotne doświadczenia z klientami w branży, w której pracuję Jak wszystko działa i jest OK, to brak opinii. Ludziom się nie chce nic pisać. Dopiero jak się coś skiepści, to się budzą i jadą po internetach - wtedy im się chce
Może zależy od branży
Na forum zauważyłem, że większość się chwali ale jak się coś spier..li to już cisza
#439 OFFLINE
Napisano 12 maj 2020 - 14:44
Ja bym sobie taką kurtkę Trapera chętnie kupił, ale ... no właśnie - rozmiarówka. U Simmsa mój romiar, to XL, mierzyłem Trapera XXL i niestety jest to wyraźnie mniejsze i na mój imponujący "ciałokształt" za małe
#440 OFFLINE
Napisano 12 maj 2020 - 18:56
Jest dokładnie tak jak piszesz jak jest ok to cisza jak tylko coś jest nie tak to naparzanka na całego .Byle by tylko komuś dołożyć a żeby sobie ulżyć to dodać coś dla podkręcenia problemu i jest super .
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych