Mam zasadę że jak jakiś kretyn wprowadzi zakaz używania spalinówek na Czorsztynie to się dostosowuję . Inny idiota wprowadza ograniczenie prędkości do 50 km na odcinku gdzie nie ma pasów ,domów poprostu nic, też się dostosowuję do obowiązującego prawa .Poprostu współczesny patriotyzm.Wkurza mnie takie polskie pecie pecie .Jak się uda ominąć przepisy to jest się gościem.Dla mnie to przejaw naszego polskiego dziadostwa i cwaniactwa za które w całej Europie uchodzimy za ludzi myślących inaczej
O to gratulacje za postawę, jednak co to ma wspólnego z naszym narodem i patriotyzmem . Wszystko wrzućmy do jednego wora i zakręćmy a wyjdzie
dziwny człowiek który Polakiem się zwie. Wbrew Pana przekonaniom Europa ,ba cały świat zna nas również z pracowitości, pomysłowości, kreatywności itp.
"Wkurza mnie polskie pecie pecie"- fakt cały Pana post to próba obsmarowania gównem Polaka na tle Europy- gratuluję.
Co do przestrzegania durnych przepisów to zdecydowanie uważam że w tym przypadku życie, bezpieczeństwo jest
ważniejsze niż przepisy. Szanowny Panie Januszu Nasza historia pokazała wielokrotnie że do akceptowania durnych przepisów, paktów, aktów itp.
nie jesteśmy stworzeni, i dobrze, bo inaczej kupowałby Pan mięsko dziś w sklepie na kartki.
Mam w du...e przepisy które do niczego dobrego nie prowadzą i będę je łamał nagminnie ze świadomością konsekwencji i nadal będę się
przedstawiał jako Polak patriota.
And now, let's go fishing
ZH