Łowiliśmy w tamtym sezonie trocie 70+ w czerwcu z fluorocarbonem 0,3mm
I jak wyniki ile zlowiliscie?
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 01 grudzień 2015 - 19:35
Łowiliśmy w tamtym sezonie trocie 70+ w czerwcu z fluorocarbonem 0,3mm
Napisano 01 grudzień 2015 - 19:55
Napisano 01 grudzień 2015 - 19:57
Tylko taktyka kłóci mi sie z religia. Żyłka git, zawodnicza cyferka nie ma sprawy ... zamówie wiadro ... tylko co drugi pajkuś bedzie miał kolczyk ... a ja specem od pircingu nie jestem czy jak to sie tam zwie. Co drugi z kolczykiem nie przetrzyma tej próby ... a zmarnować to gorzej niż zjeść. A że fanem szczupaczego miesa nie jestem (wole klenie i bolenie;)) to puszczam wszystkie. Musze znalezc Panie Januszu jakis kompromis żeby jeść ciastka i mieć ciastka; )
A zaraz po zalaniu kiedy szczupakow było tyle ile drzew w lesie troch szło tych piateczek... no nie
Sprobuje z fc
Może być tak, że przy małej przynęcie gruby FC zmienia jej pracę (FC jes sztywny). Spróbuj z jakimś nylonywym shock leaderem - są miększe niż FC, a też zabazpieczą przed szczupakiem no i grubość jest istotna przyponu jest istotna. Trzeba by pewnie znaleść taką grubość, żeby zabezpieczyć przynętę przed szczupaczymi zębami, a jednocześnie zachować miękkość przyponu.
Napisano 01 grudzień 2015 - 20:09
Darek mam to samo.Nic gorszego jak odgryziony wobek przez szczupaka który skacze przez pół godziny próbując się z niego uwolnić.Niestety jak na razie nic nie udało się wymyślić.Wszelkie moje próby z wszelakimi przyponami to porażka .Ja łowiłem tylko szczupaki a koledzy bez przyponu szczupaki i trocie .
Napisano 01 grudzień 2015 - 21:26
Użytkownik Sandre edytował ten post 01 grudzień 2015 - 21:27
Napisano 01 grudzień 2015 - 21:57
Napisano 02 grudzień 2015 - 08:18
Napisano 02 grudzień 2015 - 08:43
Napisano 02 grudzień 2015 - 09:53
A jeszcze tak OT krotki. Cos w sprawie Swinnej slychac ... zaleja ja kiedys czy nigdy ?
Niby skończona. Kilka dni temu było coś na ten temat bodaj w Kronice. "Mały" problem w tym, nie skończona infrastruktura w zamian tej, która będzie zalana. Kasy póki co nie mają klepniętej, ale obiecane jest, że w ciągu trzech lat temat będzie zamknięty. No a jak obiecane to wiadomo, że będzie na bank. Albo nie będzie. Priorytet to chyba żaden nie jest. W razie czego, znaczy się dużej wody, coś tam będą łapać i tyle. W sprawie Dobczyc też dużo było obiecane a kisi się to wszystko do tej pory.
Napisano 02 grudzień 2015 - 16:48
Napisano 02 grudzień 2015 - 16:56
Napisano 02 grudzień 2015 - 23:28
Po co mieliby uwalniac Dobczyce i robic konkurencję sobie ? Od lat łowi tam zarząd PZW, Straż Rybacka, Policja i miejscowi. Legalnie są tam ustawiane sieci i odłowy rybackie. Mają eldorado i mieli by to sobie niszczyc ?!
Napisano 03 grudzień 2015 - 08:36
Po co mieliby uwalniac Dobczyce i robic konkurencję sobie ? Od lat łowi tam zarząd PZW, Straż Rybacka, Policja i miejscowi. Legalnie są tam ustawiane sieci i odłowy rybackie. Mają eldorado i mieli by to sobie niszczyc ?!
czyli dobczycka republika ludowa.
dzonie do wladka niech da namiary na ten sklep z mundurami i bronia
Użytkownik Fester edytował ten post 03 grudzień 2015 - 08:36
Napisano 03 grudzień 2015 - 08:48
Użytkownik Sandre edytował ten post 03 grudzień 2015 - 08:49
Napisano 03 grudzień 2015 - 09:07
decydenci powinni skonczyc w dobczycach ale w worku na dnie
Napisano 03 grudzień 2015 - 12:50
Nie lubie łowić w zaczepach.
Wracając do meritum ? Jak temat Czorsztyński ? Jest jeszcze gdzie popłynąć czy wszystko spuścili?
Napisano 03 grudzień 2015 - 13:04
Napisano 03 grudzień 2015 - 19:55
Hej,
byłem dzisiaj. Sytuacja bez zmian, woda jest ale mało.
Dojazd Turystyczną do samiuśki wody, elegancko odgarnięte. (10zł na fundusz odgarniania z przyjemnością wpłaciłem)
Ryby jak to ryby, raz biorą raz nie; tzn rano brały ale krótkie potem nie a na koniec po południu siadł siedemdziesiątaczek.
Napisano 03 grudzień 2015 - 20:03
Fakt, dzień dziwny. Dzisiaj tylko pół wiśniówki... Zero Desperadosów.
Napisano 03 grudzień 2015 - 20:50
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych