Super,cieszę się
Jutro przedzwonię na spokojnie:-)
Dziękuję i pozdrawiam :-)
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 23 luty 2015 - 22:20
Super,cieszę się
Jutro przedzwonię na spokojnie:-)
Dziękuję i pozdrawiam :-)
Napisano 24 luty 2015 - 12:06
Uważał bym żeby kto inny nie zgłosił się po Stellkę
Jak podam mój adres i zamiast Łukasz Szlafka dam Piotr Nowakowski to i tak paczka dojdzie.
Teoretycznie Panie Łukaszu ma Pan rację,ale Pana Piotra poznaję po głosie i wiem gdzie mieszka.
I zmartwię Pana, paczka nie trafi do Pana choć kąsek łakomy oceniając idealny stan techniczny tego kołowrotka .
Pozdrawiam
Józef Leśniak
Napisano 24 luty 2015 - 18:25
No niestety może innym razem
Pozdrawiam
Napisano 24 luty 2015 - 21:39
Witam.
Panie Andrzeju @ ANPART, Pana Stella'98 2500 SDH i Biomaster 4000 są gotowe. To czysta przyjemność serwisować tak czysty i zadbany sprzęt.
W szczególności sentyment mam właśnie do starszych kołowrotków takich jak ta Stella '98. Nic nie puka nic nie stuka i nic nie szumi w przeciwieństwie do nowych generacji kołowrotków. W Biomasterze choć nowy, wymagana była regulacja mechanizmu oscylacji,bo sobie trochę postukiwał i "cykał".
Pozdrawiam
Józef Leśniak
Użytkownik Józef Lesniak edytował ten post 24 luty 2015 - 21:40
Napisano 25 luty 2015 - 07:00
Dziekuję Panie Józefie za przegląd i smarowanie kolejnych kołowrotków. Czystą przyjemnością jest użytkowanie serwisowanych u pana kołowrotków
Pozdrawiam
Andrzej Partyka
Napisano 22 marzec 2015 - 11:10
Wczoraj przetestowałem odebrane w tygodniu od Pana kołowrotki (Sephia i TP C3000).
Bajka !!!!
Po serwisie pracują nienagannie.
Pozdrawiam i dziękuję:
Adam K.
Napisano 22 marzec 2015 - 21:46
Witam Panie Adamie
Dziękuję i niech służą dzielnie łowiąc przepiękne pstrągi. Wiem że w Pana rękach kołowrotki będą zadbane.
Pozdrawiam
Józek
Użytkownik Józef Lesniak edytował ten post 22 marzec 2015 - 21:59
Napisano 19 lipiec 2015 - 21:11
Witam Panie Ryszardzie
Pana multiplikator ABU Revo jest naprawiony i po serwisie. Wszystko jest w nienagannym stanie. Pracują znakomicie.
Przyczyną luzowania się korby było uszkodzenie gwintu w nakrętce. Na szczęście gwint na osi nie uległ uszkodzeniu. Nakrętka została wymieniona na nową + nowa blaszka zabezpieczająca.
Pozdrawiam
Józef Leśniak
Użytkownik Józef Lesniak edytował ten post 19 lipiec 2015 - 21:13
Napisano 19 lipiec 2015 - 21:33
Same Ryski coś ostatnio.
Panie Ryszardzie @Riici serwis zakończony i jutro wysyłka.
TP '98 3000 jest w nienagannym stanie i nie ma się do czego przyczepić.
Rarenium zaliczyła kąpiel i tu było trochę więcej pracy. Wszystkie łożyska zostały umyte w alkoholu izopropylowym i ponownie nasmarowane.
Zasadnicze elementy takie jak przekładnia i "worm shaft" zostały nasmarowane smarem Ardent Reel Butter. Jest Ok.
Pozdrawiam
Józef Leśniak
Napisano 20 sierpień 2015 - 21:51
Panie Józefie, Morethan wrócił od Pana z serwisu i faktycznie, cudu w postaci całkowitego zaniku ząbkowania nie ma, jednak jego praca uległa znacznej poprawie. Jest to odczuwalne zwłaszcza w trakcie użytkowania nad wodą. Przez ostatnie 2 dni trochę nim połowiłem, a że szczupaczki dopisały, to tym bardziej nie słyszałem żadnych niepokojących dźwięków. Jedynie piękną melodię hamulca . Jeszcze raz dziękuję za pomoc i pozdrawiam.
Napisano 21 sierpień 2015 - 03:07
Jakby Józek cuda czynił to pewnie w innym fachu by pracował .Jak ząbkuje to już do śmierci będzie ząbkował.
Użytkownik Jozi edytował ten post 21 sierpień 2015 - 17:36
Napisano 21 sierpień 2015 - 09:23
....Ja ząbkuje .....
Późno zaczynasz, chyba że to kolejny zestaw....
Napisano 21 sierpień 2015 - 10:19
Jakby Józek cuda czynił to pewnie w innym fachu by pracował .Ja ząbkuje to już do śmierci będzie ząbkował.
Gdybym mógł wyczarowałbym kołowrotek cud,miód i malina . Bez ząbkowania aż do śmierci. Oraz wody pełne ryb i gdyby tak było,to wtedy zapomina się o wszelkich bolączkach kołowrotków. Następuje tzw.amok łowienia i holowania. Życzę tego wszystkim.
Użytkownik Józef Lesniak edytował ten post 21 sierpień 2015 - 10:20
Napisano 21 sierpień 2015 - 16:57
Napisano 21 sierpień 2015 - 19:12
Panie Jozefie potrzebuje wymiary lozyska pod szpulke do R4 Daiwy 3000 Infiniti ,orginalnie tam jest tulejka ale zgubila sie,
Napisano 21 sierpień 2015 - 20:10
Panie Jozefie potrzebuje wymiary lozyska pod szpulke do R4 Daiwy 3000 Infiniti ,orginalnie tam jest tulejka ale zgubila sie,
11x7x3
Napisano 21 sierpień 2015 - 20:24
Bardzo dziekuje
Napisano 03 wrzesień 2015 - 11:43
Jestem bardzo zadowolony z serwisu i naprawy.
Oby więcej było takich rzeczowych i konkretnych fachowców.
Pozdrawiam i serdecznie polecam.
Napisano 04 wrzesień 2015 - 11:22
Kołowrotek to Daiwa Luvias 3012 z Mag Sealed. Był w jakimiś tam nierzetelnym serwisie. Fatalnie nawijał linkę oraz miał padnięte łożysko w nakrętce rotora. Wyglądało na to,że jak przybył do mnie na serwis to poprzedni kompletnie nic nie zrobił,a maszynka została odesłana do właściciela w takim stanie jak przybyła do ów serwisu. Nie był rozkręcany,do rolki zaglądano,ale jej elementów nie umyto i nie posmarowano i do tego zle ją poskładano. W szpuli i w układzie hamulca jeden wielki bajzel itd,itd. O zgrozo.
Teraz @Bartas93 wszystko jest ok. Jednak proszę zgodnie z rozmową tel. o zwrócenie uwagi po wyjęciu szpuli na jej powtórne dobre osadzenie.
Pozdrawiam
Józef Leśniak
Użytkownik Józef Lesniak edytował ten post 04 wrzesień 2015 - 18:38
Napisano 06 październik 2015 - 15:28
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych