A ja myślę, ze pieprzysz już trzy po trzy, odwal się człowieku i zejdź ze mnie, bo możemy się tak przepychać długo.
#281 OFFLINE
Napisano 29 maj 2013 - 19:30
#282 OFFLINE
Napisano 29 maj 2013 - 19:43
Hersa też zamówiłem jako zapasowego lub ewentualnie komuś sprzedam , bo " korcił " mnie ten blank ,odbieram blank na początku Czerwca więc jak zrobię kij przetestuję dokładnie to sprawę opiszę.
mnie interesuje blank 7,6 -12lb pod jezioro do 3" gum na główkach 10-15gr , Ty zamawiasz mocniejszy i dłuższy ale opis będzie pomocny w poznaniu tej serii
pozdrawiam
#283 OFFLINE
Napisano 29 maj 2013 - 20:02
Oczywiście jak tylko zrobię Hersa to go dokładnie przetestuję pod kątem sandacza. Rozmawiałem z panem Krzysztofem i powiedział mi że są to megaszybkie blanki o ugięciu szczytowym z delikatnym szczytem oraz nieustępliwym dolnikiem który pod obciążeniem progresywnie się gnie. Trochę sceptycznie do tego podchodzę ale zobaczymy jak się sprawy mają.
#284 OFFLINE
Napisano 29 maj 2013 - 20:04
Proszę o niewstawianie swoich rodzinnych filmów w tym wątku od tego są inne fora
#285 OFFLINE
Napisano 29 maj 2013 - 20:07
Trudno się oprzeć Krzysiek.... tak wygląda wiele dyskusji na forum
Idealne podsumowanie!!!
#286 OFFLINE
Napisano 29 maj 2013 - 20:09
Oczywiście jak tylko zrobię Hersa to go dokładnie przetestuję pod kątem sandacza.
no to czekamy będzie to pewnie pierwszy "dziewiczy" test
#287 OFFLINE
Napisano 29 maj 2013 - 20:16
no to czekamy będzie to pewnie pierwszy "dziewiczy" test
Zapewniam Cię że test będzie bardzo dokładny bardzo wymagający i rzetelny , zresztą test tego kija oprócz mnie będą robić moi dwaj koledzy ,bardzo dobrzy wędkarze, więc jak to mówi pewien celebryta "nie ma lipy "
Użytkownik mrWhite7 edytował ten post 29 maj 2013 - 20:17
#288 OFFLINE
Napisano 29 maj 2013 - 20:31
Zapewniam Cię że test będzie bardzo dokładny bardzo wymagający i rzetelny , zresztą test tego kija oprócz mnie będą robić moi dwaj koledzy ,bardzo dobrzy wędkarze, więc jak to mówi pewien celebryta "nie ma lipy "
że będzie rzetelny i nie będzie lipy to do tego nie mam wątpliwości już się o tym przekonałem gdy poleciłeś mi system KR kijek zyskał drugie życie i dożywocie u mnie
#289 OFFLINE
Napisano 29 maj 2013 - 21:34
że będzie rzetelny i nie będzie lipy to do tego nie mam wątpliwości już się o tym przekonałem gdy poleciłeś mi system KR kijek zyskał drugie życie i dożywocie u mnie
Dziękuję za zaufanie
#290 OFFLINE
Napisano 29 maj 2013 - 22:10
Jak pracownia ?
Ty dobrze wiesz jaka, i byś przynajmniej przygłupa nie udawał, że nie wiesz o co chodzi. Jeżeli masz jakiś problem, z tą pracownią to spór rozwiąż sobie poprzez prywatne wiadomości z właścicielem. Tak na przyszłość, te głupie i uszczypliwe komentarze zostaw dla siebie.
#291 OFFLINE
Napisano 30 maj 2013 - 01:59
Ty dobrze wiesz jaka, i byś przynajmniej przygłupa nie udawał, że nie wiesz o co chodzi. Jeżeli masz jakiś problem, z tą pracownią to spór rozwiąż sobie poprzez prywatne wiadomości z właścicielem. Tak na przyszłość, te głupie i uszczypliwe komentarze zostaw dla siebie.
Pomyliłeś się ten wątek nie jest wątkiem o pracowniach , to jest wątek prywatnej osoby ,wątki o pracowniach są gdzie indziej .Problemów z pracowniami nie mam bo nie korzystam ,prywatnych wiadomości pisać do właścicieli nie zamierzam bo po co ? nie korzystam więc nie mam takiej potrzeby . Jeżeli zamawiam komponenty to z zaufanych źródeł i w tym celu wystarczy telefon ewentualnie e-miail. W spory z pracowniami nie wchodzę więc nie rozumiem dlaczego nakazujesz mi jakieś irracjonalne zachowania .Piszesz o jakiś problemach czy problemie ,doprawdy nie wiem skąd czerpiesz takie wiadomości ?
#292 OFFLINE
Napisano 01 czerwiec 2013 - 10:48
Kolejny kij zrobiony na sandacza tym razem jednak pod łowienie wertykalne oraz połowy z łódki kogutami . Blank Vegter Boron 15 lb 7' 5-25g
Waga kija 124 g Uzbrojenie Fuji KR Alconite Top SiC Długość rękojeści 30 cm od końca dolnika do środka stopki , wyważenie pod Stellą 2500 FE (225 g) 6,5 cm od środka stopki w kierunku Fore
Gripy Rattan (produkcja Ark70) + Duplon
Pierścienie Ark70
Omotka Gudebrod Dark green + Green metalic
Dzięki Artur bo wszystko świetnie spasowane i zagrało super
Komponenty rattanowe i pierścienie Ark70
Jakość fotek nie powala ale jak już pisałem fotograf ze mnie kiepski
Użytkownik mrWhite7 edytował ten post 01 czerwiec 2013 - 12:02
#293 OFFLINE
Napisano 01 czerwiec 2013 - 14:31
Fotografem możesz być kiepskim, ważne że niezłe kijaszki wychodzą .
Musisz jeszcze pracownię urządzić bo na tej białej skórze źle się komponują .
#294 OFFLINE
Napisano 01 czerwiec 2013 - 14:57
My snobi Józek uwielbiamy białe sofy w pracowni trudno że niektórym to przeszkadza ale cóż ...to nie mój problem
#295 OFFLINE
Napisano 01 czerwiec 2013 - 15:09
My snobi Józek uwielbiamy białe sofy w pracowni trudno że niektórym to przeszkadza ale cóż ...to nie mój problem
#296 OFFLINE
Napisano 01 czerwiec 2013 - 15:27
Całość bardzo fajnie się komponuje,szczególnie ładny ratanek i lakier na omotkach.Jednak piana dalej do mnie nie przemawia, no i ta waga ,chyba nie umiałbym już takim klockiem łowić z łódki
#297 OFFLINE
Napisano 01 czerwiec 2013 - 15:29
Rafał. 124g wędki nazywasz "klocem"
#298 OFFLINE
Napisano 01 czerwiec 2013 - 15:39
Wątły jestem 193cm i 108kg i przyzwyczaiłem się do moich puszków -80g więc w perspektywie czasu uraz nadgarstka lub barku murowany
#299 OFFLINE
Napisano 01 czerwiec 2013 - 15:43
Ważę ze 4 kg mniej. O następny kijek Ciebie chyba poproszę. Też się cóś delikatny, na stare lata, robię
#300 OFFLINE
Napisano 01 czerwiec 2013 - 15:47
Rafał to jest sandaczowa armata a nie jakieś tam wykałaczki okoniowe .Ten kij radzi sobie doskonale z kogutami 35 g i gumami na główkach 30 g + 4" guma ,jest niedoszacowany w górnym c.w .Jak będę sobie chciał finezyjnie połowić sandacze główkami 5-7,5 g to pewnie poszukam innego blanku . Elba co ciężka rzeka i łowi się też ciężko i te 124 g przy perfekcyjnym wyważeniu nic mi nie robi no i kogutowa armata na wszelkiego rodzaju zaporówki Polecam jakieś odżywki na tą twoją "wąłość"
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: autorski, autorski-rb
AUTORSKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
WZ RodsNapisany przez Wojtek Zwolski , 13 gru 2022 |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Konsultacje pierwszego projektuNapisany przez mestre16 , 26 lis 2021 |