np. Zara
to i tak zdecydowanie lepiej niż kolega Cartier .
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 17 sierpień 2016 - 13:50
np. Zara
to i tak zdecydowanie lepiej niż kolega Cartier .
Napisano 17 sierpień 2016 - 20:49
No to byłeś w moim sektorze , też widziałem te kartki .
Popieram piętnowanie śmieciarzy , ale dlaczego " skórą z jajec", tego nie rozumiem .
Skóra z jajec to tekst Piotrka rapy który się przewija w jego filmach
Rozumiem że mówimy o Piotrku Kozłowskim .
No to sprawa jest prosta i oczywista kto te kartki porozwieszał , bo te kartki wiszą w sektorze gdzie Piotr jest tubylcem . Dodatkowo jest znany z swoich krucjat i walki z głupotą ludzką .
W niedzielę go widziałem właśnie w tym rejonie , ale nie rozmawialiśmy.
Napisano 17 sierpień 2016 - 22:41
Napisano 18 sierpień 2016 - 07:59
Wczoraj nie odpuściłem i zatrzymałem się wracając z pracy.
Wynik to jeden mały bolek z 45-50cm. Wziął na thrilopodobne rękodzieło przy wyciąganiu woblera z wody, na kilkudziesięciu centymetrach żyłki. Ale mnie zaskoczył.
Potem jeszcze jedno niezacięte zebranie smużaka i delikatne puknięcie w boleniówkę.
Napisano 18 sierpień 2016 - 16:15
Dzisiaj złowiłem pierwszego klenia, po którego warto było wyciągać miarkę-45 cm. Oprócz tego jakis drobiazg i boleń.
Boleśnie odczułem brak podbieraka przy tym kleniu :/
Napisano 18 sierpień 2016 - 16:25
U mnie dzisiaj pustynia...nawet skubnięcia ale namierzyłem stadko małych kleni i jazi...jak są małe to może i większe się kręcą Jutro spróbuję ich poszukać
Napisano 18 sierpień 2016 - 17:54
Napisano 18 sierpień 2016 - 19:17
Napisano 18 sierpień 2016 - 19:21
Jazik ze 33 cm okoń około 25 cm j jeszcze jedno mocne branie . to wszystko z jednego miejsca inne na zero
Użytkownik jacekp29 edytował ten post 18 sierpień 2016 - 19:25
Napisano 18 sierpień 2016 - 19:25
Po 19 poszedł Skoczek ze Śląsko-dąbrowskiego.
Uważajcie
A zastanawiałem się co tak pływają i jakieś pół godziny po nich coś płynęło środkiem ale myślałem że to jakaś kłoda
Napisano 18 sierpień 2016 - 19:59
Jazik ze 33 cm okoń około 25 cm j jeszcze jedno mocne branie . to wszystko z jednego miejsca inne na zero
Jacku - gadaliśmy chwilę w przelocie
tak przyglądałem się, a nie mogłem twarzy skojarzyć
bolek o którym rozmawialiśmy wyszedł mi pozniej do powierzchniowca, zrobił kocioł i więcej się nie pokazał..
Napisano 18 sierpień 2016 - 20:07
Teraz duże będą samotnie żerowały.U mnie dzisiaj pustynia...nawet skubnięcia ale namierzyłem stadko małych kleni i jazi...jak są małe to może i większe się kręcą Jutro spróbuję ich poszukać
Napisano 18 sierpień 2016 - 20:10
Jacku - gadaliśmy chwilę w przelocie
tak przyglądałem się, a nie mogłem twarzy skojarzyć
bolek o którym rozmawialiśmy wyszedł mi pozniej do powierzchniowca, zrobił kocioł i więcej się nie pokazał..Ten o którym mówiłem
Ten o którym mówiłem , który pojawiał sie praktycznie w jednym miejscu?
Przy ponownym może więcej pogwarzymy
Napisano 18 sierpień 2016 - 20:37
Ten o którym mówiłem , który pojawiał sie praktycznie w jednym miejscu?
Przy ponownym może więcej pogwarzymy
Tak - ten sam. Wyskoczył do panica, wyrzucił go na metr w górę i chyba się zraził.
Obiecywaliśmy sobie już dłuższą rozmowę w maju przy finalizacji zakupu kręciołka po przejściach
Napisano 18 sierpień 2016 - 21:17
Tak - ten sam. Wyskoczył do panica, wyrzucił go na metr w górę i chyba się zraził.
Obiecywaliśmy sobie już dłuższą rozmowę w maju przy finalizacji zakupu kręciołka po przejściach
Kręcioła po przejściach ?
Napisano 18 sierpień 2016 - 21:21
U mnie dziś dziwnie. Masa maluchów startowała do mini cykadki. Nie były w stanie nawet się zapiąć. jedna wyrzuciła nawet cykadę nad wodę. Większych jazi/ kleni ani śladu.
Przyuważyłem ładnego bolenia. Odprowadził mi woblera do samego brzegu i zawrócił . Widok płetwy przecinającej powierzchnię wody- to jest to
Niestety- zauważyłem też kilka miejsc na brzegu gdzie leżała masa łusek...
Napisano 18 sierpień 2016 - 21:57
Napisano 19 sierpień 2016 - 06:18
Napisano 19 sierpień 2016 - 12:52
A tak było 4 dni temu:)
miłego oglądania
Napisano 19 sierpień 2016 - 14:02
Użytkownik Qcyk edytował ten post 19 sierpień 2016 - 14:05
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych