Potwierdzam, że pieniądze przeszły ale jak wspomniałem wcześniej to jest akurat najmniejszy problem bo nie wyobrażam sobie żeby było inaczej
Nie czuje się Pan absolutnie winny? Ja czuję coś zgoła innego.
Czuję, że jest mi Pan winny godziny, które spędziłem na weryfikacji, czytaniu opinii i wyborze sklepu wsród wielu jakie akurat są na rynku.
Jest mi Pan winny czas jaki poświęciłem na przeglądaniu oferty sklepu Best Rod Center i komponowaniu zamówienia.
I w końcu... jest mi Pan winny kilka tygodni oczekiwania plus pisania, dzwonienia i sprawdzania. Sprawdzania: które Pan nazywa dziwnym dochodzeniem a ja nazywam poszukiwaniem towaru za który zapłaciłem i który rzekomo Pan wysłał i który rzekomo jest w drodze.
Oczekiwania: na coś co nigdy, podkreślam nigdy, nie zostało wysłane.
I dlatego właśnie, jest mi Pan również winny wyjaśnienie. Wyjaśnienie, które dotyczy tylko i wyłącznie mojej sytuacji a nie ogólnik na temat
wędek do wszystkiego czy terminów reklamacji.
Uważąm, że przez czały okres oczekiwania na przesyłkę okłamywał mnie Pan i nadal okłamuje http://jerkbait.pl/t...-brc/?p=1601847mówiąc że przesyłka wyszła a reklamacja jest rozpatrywana w firmie UPS.
Ale:
1. Skoro reklamacja jest rozpatrywana to oznacza, że paczka wyszła
2. Skoro paczka wyszła do jest dowód nadania.
3. Skoro jest dowód nadania to można złożyc reklamację, która (patrz pkt1), jest właśnie rozpatrywana
4. Skoro jest rozpatrywana to jest w systemie.
Panie Robercie, nie wie pan czy wklejać tu informacje na temat zaginionej przesyłki?
Pomogę:
Proszę o wrzucenie tutaj możliwych do weryfikacji dokumentów nadania paczki o numerze który otrzymałem na maila
( nadanej dnia 16 lub 17 grudnia) oraz potwierdzenie złożenia reklamacji w firmie UPS lub aktualnego stanu tej reklamacji.
Mówiąc "możliwych do weryfikacji" nie mam na myśli wydrukowanej naklejki tylko taki dokument na podstawie którego będę mógł rozmawiać z UPS/Furgonetką
i potwierdzic ich autentyczność.
-patrząć na cztery punkty powyżej jestem pewien, że przynajmniej jeden z nich Pan posiada, zresztą, sam Pan pytał czy wklejać.
Od razu mówię, że będę dzwonił i potwierdzał i obiecuję, że jeżeli ma Pan rację i wysłanie paczki oraz złożenie reklamacji miało miejsce to pokalam się tutaj przeproszę Pana oraz wszystkich za wprowadzenie w błąd. Przytaknę, że wszystko co napisałem jest wymysłem mojej durnej wyobraźni.
PS. Sprawa jest pomiędzy mną, BRC i robieniu w przysłowiowego "wała", nie jestem w stanie odpowiedzieć na każdy komentarz do niej (tzn jestem ale nie będę dopóki nie wyjaśni się powyższe.