Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

BIG GAME - popping, jiging

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
423 odpowiedzi w tym temacie

#421 OFFLINE   gooral

gooral

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3481 postów
  • Lokalizacjairlandia

Napisano 11 marzec 2025 - 23:01

poppingowac.

te prawie 900g to z tabelki/pudelka czy zwazone? bo ja obstawiam na okolo 910-950g " z linka w realu".

ciekawe co nowa stella zmieni

ps wlasnie popatrzylem bedzie chyba tylko 10 i 14k w nowym roczniku. a makaira 10k byla by perfekcyjna tylko chyba za wolna (101cm nawoju)

Użytkownik gooral edytował ten post 11 marzec 2025 - 23:18

#422 OFFLINE   GregORnot

GregORnot

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 165 postów

Napisano 12 marzec 2025 - 22:27

Marcin, tu wszystko zależy na jakie ryby jedziesz i jakie głębokości tam panują. Jeśli jedziesz na średnie gt czy yft, na małych głębokościach to 14k styka, ale jeśli jedziesz na ryby 80+ na wodach głębokich na kilometry, to wiadomo, że większy trzeba. Bierz oba 🤪 i nie kombinuj z jakimiś makairami tylko bierz saltigi
  • gooral lubi to

#423 OFFLINE   gooral

gooral

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 3481 postów
  • Lokalizacjairlandia

Napisano 16 marzec 2025 - 10:49

Ugryzlem kule - w naszym jezyku to brzmi tak sobie :)
I wzialem poprzednia (jeszcze obecna?) Saltige 18. Panowie gdzie i jak czesto serwisujecie magseal? W sumie mam certate kupiona przed pandemia, ale przy okoniowce ma troszke mniej pracy wiec problemow 0.

#424 OFFLINE   Kozi81

Kozi81

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 164 postów

Napisano 18 marzec 2025 - 13:20

Rafał @Spigot świetnie ogarnia Daiwy, już mu wysyłałem chyba 3 razy. Osobiście jedną ceratę wysuszyłem na wiór. Rafał mówił że cały smar z bebechów wypłynął od wielokrotnego wodowania ale kuriozalnie trochę tego magicznego oleju zostało . Zatem magsealdem sie nie przejmuję. A posiadam 4 ceratki, w tym dwie zakupione w 2019 i dwie ciut młodsze ;-)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych