Okonie Januszu jak zwykle, rewelacja. A dałbyś radę, zrobić dla mnie, dwa poperki w okoniowej szacie?
#2121 OFFLINE
Napisano 24 wrzesień 2014 - 04:46
#2122 OFFLINE
Napisano 24 wrzesień 2014 - 06:46
#2123 OFFLINE
Napisano 24 wrzesień 2014 - 06:51
#2124 OFFLINE
Napisano 24 wrzesień 2014 - 07:42
#2125 OFFLINE
Napisano 24 wrzesień 2014 - 09:15
Okonie Januszu jak zwykle, rewelacja. A dałbyś radę, zrobić dla mnie, dwa poperki w okoniowej szacie?
Ja też chce, ja też. Ze 3 takie popery ja chcieć, bardzo chcieć bym sobie to od razu zabrał żeby nie wysyłać do Irl jakby do mnie dotarło do następnego czwartku
Zrobić to nie problem. Problemem jest czas. Jeśli wybiorę się nad Turawę (taki mam plan ) to nie zdążę. Zrobię, bo i tak były w planach, tylko pytanie - jak szybko. Z powodu choroby mam (wciąż) spore zaległości i terminy są minimum 15 dni...
Januszu te jerki Piterowe do kupienia u Ciebie?
W żadnym wypadku. Piotr kieruje się bardzo dziwną filozofią i (z tego co wiem) nie sprzedaje swoich prac. Buduje komunizm. Tzn. za materiały płaci jak za dobre, a gotowce rozdaje jakby wybrakowane były. A przecież naprawdę wysokiej jakości są...
Sam sporo rozdaję, ale na gratisa to jednak trzeba "zapracować". Ale to inna bajka Więc na temat Piotrowych jerków proszę kroki kierować do Piotra
#2126 OFFLINE
Napisano 24 wrzesień 2014 - 21:30
Ja tam Januszu cierpliwy jestem, poczekam. Tylko nie zapomnij o mnie, proszę.
- woblery z Bielska lubi to
#2127 OFFLINE
Napisano 24 wrzesień 2014 - 21:44
Już Piotrka nakręce
A co z wzorem g.e.j.?
#2128 OFFLINE
Napisano 26 wrzesień 2014 - 22:23
Znalezione w sieci - stara przynęta. Musi dawać niezłą falę hydroakustyczną
Może kogoś zainspiruje do śmiałych eksperymentów?
- joker, tofik i minecjusz lubią to
#2129 OFFLINE
Napisano 26 wrzesień 2014 - 23:07
Heh.... połączenie woblera z turbinką.Nieźle,tyle że ta fala hydroakustyczna to tak do mnie średnio przemawia od jakiegoś czasu,co z resztą ,samego mnie dziwi Pomysł z zamieszczonej fotki fajny i interesujący,jednak bardziej czekam na smukły wobler, powiedzmy boleniowy,który miałby zrobione jakieś "fifne" dziurki na przelot wzdłuż...........powodujące ......mini jacuzzi
#2130 OFFLINE
Napisano 27 wrzesień 2014 - 01:13
Po co ci napęd na dzudzownice?
Pomysł fajny.. Ale to co Chcesz mucha tubowa lepsza
#2131 OFFLINE
Napisano 30 wrzesień 2014 - 19:35
Zdrówka!
#2132 OFFLINE
Napisano 02 październik 2014 - 20:42
Szybko zdrowiej bo jesteś tu potrzebny Januszu !
- joker, wojto-ryba, dawidzcm i 3 innych osób lubią to
#2133 OFFLINE
Napisano 09 październik 2014 - 14:44
Ktoś wie może co się dzieje z Januszem?
#2134 OFFLINE
Napisano 09 październik 2014 - 15:04
Użytkownik ezehiel edytował ten post 09 październik 2014 - 15:09
#2135 OFFLINE
Napisano 09 październik 2014 - 15:07
Janusz choruje, niedługo ma nas nawiedzić
Nie pisz "nawiedzić", bo to się kojarzy ze smutnym końcem choroby.
Lepiej niech zdrowieje i odwiedzi nas w pełni sił, czego mu życzę.
- Woblery TG lubi to
#2136 OFFLINE
Napisano 09 październik 2014 - 15:09
#2137 OFFLINE
Napisano 09 październik 2014 - 15:24
Zdrówka Janusz !!!!
- Woblery TG lubi to
#2138 OFFLINE
Napisano 09 październik 2014 - 16:39
Nie wiem o co chodzi, ale zdrowiej, woblery czekają .
#2139 OFFLINE
Napisano 13 październik 2014 - 18:39
Widzę, że jeszcze tutaj nie dotarłeś
Odpoczywaj, bez pośpiechu, nabierz sił i zdrowia.
#2140 OFFLINE
Napisano 13 październik 2014 - 20:25
Dotarłem. W końcu
Pokrótce napiszę, co mi się przytrafiło, by uniknąć plotek i domysłów (również pytań na priv )
Są dwa rodzaje udarów mózgu - krwotoczny i niedokrwienny. Krwotoczny (zwany potocznie wylewem), choć stanowi około 15% wszystkich udarów, stał się synonimem udaru. Częstszy, polega na tym, że drobna (lub większa) tętniczka, z różnych przyczyn, przestaje być drożna. W zależności od obszaru mózgu, jaki jest przez nią zaopatrywany, może różnie się objawiać - niedowładem lub paraliżem części (całego) ciała, bełkotliwą mową, zaburzenia czucia, widzenia, pamięci - ogólnie nasz mózg się przydaje i każdego fragmentu szkoda.
Typowym objawem jest ból głowy - wiedząc o tym, zlekceważyłem pierwsze objawy. Nie było wysiłku ni stresu, od, siedząc przed ekranem komputera i przeglądając strony, poczułem ścierpnięcie prawej strony ciała. "Pewnie brak magnezu, lub czegoś podobnego" - pomyślałem, wyłączyłem komputer i położyłem się na popołudniową drzemkę... A później, po kilkugodzinnej "drzemce" już było niewesoło
Przyczyn może być wiele, w różnej kombinacji. U mnie wystąpiło spore odwodnienie - zapominałem pić, zafrapowany tym, co aktualnie robiłem. Krew zgęstniała, wystarczyła pojedyncza płytka miażdżycowa i problem gotowy...
Jednak teraz jest już dużo lepiej - pozostał tylko lekki niedowład prawej strony i kłopoty z precyzyjnymi ruchami. Z każdym dniem jest lepiej. Niedługo spróbuję dokończyć jakieś woblerki. Bo udar, to nie "koniec świata", tylko jeszcze jedna możliwość, którą czasami stawia przed nami los. Trzeba brać to na klatę. I marzyć. Czasem modyfikując marzenia, ale dążyć do celu. Wczorajsze marzenia o wędkowaniu w Patagonii mogą zamienić się z czasem jutrzejsze marzenie o samodzielnej wyprawie do kibla - i nie ma co się śmiać. Jestem pełen podziwu dla hartu ducha i siły woli niektórych pacjentów poznanych na oddziele. By nie wypaść blado na ich tle kończę marudzenie ( ) i życząc Wam zdrowia, oznajmiam - wróciłem
- popper, joker, Andrzej Stanek i 17 innych osób lubią to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: woblery
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Top 5-ciu woblerów pod pstrąga :)Napisany przez Livers , 13 gru 2023 pstrąg, woblery i 1 więcej |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Woblery DoradoNapisany przez JurekJurek , 04 maj 2023 woblery |
|
|
||
Hand made →
Lurebuilding (wątki autorskie) →
Przynęty pl.luresNapisany przez pl.lures , 23 wrz 2022 microjig, woblery |
|
|
||
Hand made →
Woblery SBNapisany przez odrzańskibiotop , 17 lis 2021 handmade, woblery, struganie i 2 więcej |
|
|
||
Hand made →
Nawrót woblerozyNapisany przez koziol1006 , 14 gru 2020 woblery, lurebuilding, rękodzieło |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych