Maćku, to będzie dla mnie zaszczyt. Oczywiście będziesz testował.
I jeszcze jedno - zacznij pisać normalne posty. Ludzie którzy nie znają Cię tak dobrze jak ja mogą nabrać bardzo mylnego osądu.. Ne wiedzą, że się wygłupiasz
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 16 marzec 2015 - 16:16
Maćku, to będzie dla mnie zaszczyt. Oczywiście będziesz testował.
I jeszcze jedno - zacznij pisać normalne posty. Ludzie którzy nie znają Cię tak dobrze jak ja mogą nabrać bardzo mylnego osądu.. Ne wiedzą, że się wygłupiasz
Napisano 21 marzec 2015 - 20:04
Nowy wylęg strzebli wygląda miodnie
3.JPG 64,26 KB 11 Ilość pobrań 4.JPG 70,54 KB 11 Ilość pobrań 9.JPG 44,91 KB 11 Ilość pobrań
Napisano 21 marzec 2015 - 20:08
No to jutro 1 wezmę ))
Napisano 21 marzec 2015 - 20:09
Uważaj żeby Ci stadko nie odpłynęło nad Wartą ;-)
Napisano 21 marzec 2015 - 20:33
Andrzeju, gratuluję wytrwałości. 124 strony przejrzeć, fiu fiu
Nalegam, bez "panowania".
Z jerkami mam problem. Nie łowię na nie i nie potrafię rozpoznać łownych od "takich sobie". Ale spora ilość zapytań zmusi mnie pewnie do zajęcia się poważniej tematem. Ale to nie wcześniej jak w czerwcu, bo na "moich" wodach szczupak ma przedłużony okres ochronny. Do tego czasu przygotuję kilka wzorów, obłowię, później kilka trafi do testerów, zbiorę własne i ich opinie, i podejmę decyzję - co dalej z jerkami. Czyli jeśli już to późna jesień, a raczej dopiero przyszły rok.
A pod bolenia mam taki zestawik 9.JPG
Zrobiłem już miejsce w pudełeczku na jerki do testów :-P
Napisano 23 marzec 2015 - 12:46
Napisano 23 marzec 2015 - 17:14
Ojoj cóż to za piękności
Napisano 23 marzec 2015 - 23:55
Napisano 23 marzec 2015 - 23:57
Ładniutkie, są tam moje?
A skąd, Maćku. Tamtych już niema. Dla Ciebie powstają nowe
Napisano 24 marzec 2015 - 00:13
Napisano 26 marzec 2015 - 09:38
Kiełbie we łbie.
Śliczności!
Napisano 26 marzec 2015 - 09:48
Napisano 26 marzec 2015 - 11:28
Ale ładne te kielbiki, o ile to kiełbiki jaka praca ?
O ile to kiełbiki?!!! A tak się starałem
Praca? Cóż. Trudno przy takim kształcie mówić w pełni o lusterkowaniu, więc niech będzie, że to takie kolebanie na boki, pomieszane z merdaniem ogonkiem (Y). Oraz jakieś tam odjazdy na boki w komplecie, ale tym się nie będę chwalił, bo zaraz będzie, że cudze pomysły podkradam
Edyt - dokładam jeszcze jedno zdjęcie, może na nim będzie bardziej widać, co to za rybka była moją inspiracją
2.JPG 67,82 KB 12 Ilość pobrań
Użytkownik woblery z Bielska edytował ten post 26 marzec 2015 - 11:31
Napisano 26 marzec 2015 - 12:18
Napisano 26 marzec 2015 - 12:29
O ile to kiełbiki?!!! A tak się starałem
Praca? Cóż. Trudno przy takim kształcie mówić w pełni o lusterkowaniu, więc niech będzie, że to takie kolebanie na boki, pomieszane z merdaniem ogonkiem (Y). Oraz jakieś tam odjazdy na boki w komplecie, ale tym się nie będę chwalił, bo zaraz będzie, że cudze pomysły podkradam
Edyt - dokładam jeszcze jedno zdjęcie, może na nim będzie bardziej widać, co to za rybka była moją inspiracją
Myki krolowi Julianowi ukradles? Oj niedobry ty, oj niedobry!!!
Napisano 26 marzec 2015 - 14:41
Ja tam od razu domyśliłem się, że to chyba kiełbie
Nie no, świetne i niezmiennie w tym rozpoznawalnym stylu. Kolorystycznie chyba nieco przymieszałeś w różne strony? Bo i sreberko widać, z tyłu tam jakiś złocisty egzemplarz, i opal niebieski jak to w kiełbiu..
Napisano 26 marzec 2015 - 14:41
Myki krolowi Julianowi ukradles? Oj niedobry ty, oj niedobry!!!
Gdzież bym śmiał.
Moje nie mykają.
Co najwyżej jakieś tam, nieokreślone, boczne odjazdy mają.
Myki?
Nigdy w życiu.
Napisano 26 marzec 2015 - 14:44
(...) Bo i sreberko widać, z tyłu tam jakiś złocisty egzemplarz, i opal niebieski jak to w kiełbiu..
Ten złoty, to niestety, tylko jakiś odblask na zdjęciu. Przypadkowo się pojawił, więc moja w tym zasługa żadna...
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Top 5-ciu woblerów pod pstrąga :)Napisany przez Livers , 13 gru 2023 pstrąg, woblery i 1 więcej |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Woblery DoradoNapisany przez JurekJurek , 04 maj 2023 woblery |
|
|
||
Hand made →
Lurebuilding (wątki autorskie) →
Przynęty pl.luresNapisany przez pl.lures , 23 wrz 2022 microjig, woblery |
|
|
||
Hand made →
Woblery SBNapisany przez odrzańskibiotop , 17 lis 2021 handmade, woblery, struganie i 2 więcej |
|
|
||
Hand made →
Nawrót woblerozyNapisany przez koziol1006 , 14 gru 2020 woblery, lurebuilding, rękodzieło |
|
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych