no no fajnie
#2541 OFFLINE
Napisano 19 kwiecień 2015 - 15:51
#2542 OFFLINE
Napisano 20 kwiecień 2015 - 15:01
Coś pięknego, aż czuć jak nabiera powietrza w skrzela
#2543 OFFLINE
#2544 OFFLINE
Napisano 20 kwiecień 2015 - 19:52
Brakuje mi słów Janusz
Piękne
- woblery z Bielska lubi to
#2545 OFFLINE
#2546 OFFLINE
Napisano 21 kwiecień 2015 - 19:56
Ktoś tu chyba za mocno po podcinał korpus przy skrzelach
#2547 OFFLINE
Napisano 21 kwiecień 2015 - 20:06
Piotrek ja to myślę że Janusza dopadła faza "przed majowego szaleństwa wobkowego" objaw groźny bo może prowadzić do tego że jeszcze płetwy będzie wycinał albo zacznie jeszcze jakieś inne cuda wymyślać - pozytywne oczywiście.
#2548 OFFLINE
Napisano 21 kwiecień 2015 - 20:10
wzb rurezzz in da house!! ma men
#2549 OFFLINE
Napisano 21 kwiecień 2015 - 21:17
Ktoś tu chyba za mocno po podcinał korpus przy skrzelach
Ani za mocno, ani za słabo. Tnę tak, jak trzeba. Do żywego mięsa
Piotrek ja to myślę że Janusza dopadła faza "przed majowego szaleństwa wobkowego" objaw groźny bo może prowadzić do tego że jeszcze płetwy będzie wycinał albo zacznie jeszcze jakieś inne cuda wymyślać - pozytywne oczywiście.
Żebyś nie wykrakał
wzb rurezzz in da house!! ma men
Nie mam pojęcia, co napisałeś, ale na wszelki wypadek bardzo mi się to podoba.
- grzesiekp. lubi to
#2550 OFFLINE
Napisano 22 kwiecień 2015 - 05:54
Ta moja wymyślanka to nawiązanie do podpisu "wzb" który jak ktoś wcześniej napisał(a prześledziłem cały wątek, nie że tylko ostanie parę stron... ) wygląda i skojarza się jak raperski tag, a reszta, no cóż, to z filmów z czarnoskórymi
#2551 OFFLINE
Napisano 22 kwiecień 2015 - 08:35
Och te strzeble obiekty westchnień
#2552 OFFLINE
Napisano 22 kwiecień 2015 - 09:02
Ta moja wymyślanka to nawiązanie do podpisu "wzb" który jak ktoś wcześniej napisał(a prześledziłem cały wątek, nie że tylko ostanie parę stron... ) wygląda i skojarza się jak raperski tag, a reszta, no cóż, to z filmów z czarnoskórymi
Januszowi bliżej do Indianina niż do murzyna... Wiec musisz zaczerpnąć coś z westernow raczej....
#2553 OFFLINE
Napisano 22 kwiecień 2015 - 09:04
Właśnie się wybieram pomęczyć te obiekty westchnień- strzeble z wysypką.... Mam akurat 3 godziny zanim dzieci wyjdą z przedszkola....Och te strzeble obiekty westchnień
#2554 OFFLINE
Napisano 22 kwiecień 2015 - 11:43
Januszowi bliżej do Indianina niż do murzyna... Wiec musisz zaczerpnąć coś z westernow raczej....
Wiem wiem. Tak jak napisałem, tak mi się skojarzyło...
Natomiast ,tak myślę, że nie jeden z Nas chciałby zasiąść z Januszem przy ognisku, ze szklaneczką wody ognistej, spalić z Nim fajkę pokoju i porozmawiać o magii zaklętej w jego wabikach.... Hołk!!
#2555 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2015 - 07:49
Wiadomo, pierwszy Maja się zbliża. Większość przegląda pudełka w poszukiwaniu najlepszych przynęt, wędki i kołowrotki w pełnej gotowości. Zaglądam do woblerków, a tam pełna panika!
1.JPG 88,07 KB 6 Ilość pobrań
Spokojnie. U mnie sezon szczupakowy rozpoczyna się dopiero za miesiąc. Nie będę więc wrzucał woblerków pod zębate pyski.
Chyba nie uwierzyły, bo panika trwa nadal
- szymanek69, BARENZ, bertold12 i 1 inna osoba lubią to
#2556 OFFLINE
Napisano 24 kwiecień 2015 - 09:57
A ja sezon rozpoczne juz jutro a sezon juz mamy rozpoczety od wtorka
#2557 ONLINE
Napisano 25 kwiecień 2015 - 23:26
#2558 OFFLINE
Napisano 28 kwiecień 2015 - 18:19
Troszkę prywaty
http://jerkbait.pl/t...początkującego/
Koledzy zaczynający przygodę z fly fishing'iem muszą się liczyć ze sporymi wydatkami. Wędka, kołowrotek, linka, przynęty - wszystko inne niż w pozostałych metodach wędkowania. Dobrze, że choć kawałek żyłki na końcu zestawu jest taki sam Zestaw zaproponowany pod powyższym linkiem pozwala zaoszczędzić sporo gotówki.
Wszedłem niedawno w posiadanie zestawu muszek, zestawu idealnego dla początkującego muszkarza. Są wszystkie podstawowe typy przynęt, od suchych po nimfy, są mokre i streamery. Coś pod pstrąga i lipienia. Od siebie dodałem kilka muszek i uzbierało się ich jakieś 130 sztuk. Łączy je jedno - są na hakach z zadziorem, a ja takich już nie będę używał... Dołożyłem też oldskulowe aluminiowe pudełko na muszki, ze ściągą z węzłów
Jeśli nikt z kolegów z jerkbaita nie będzie ich chciał, pójdą na Alledrogo
#2559 OFFLINE
Napisano 28 kwiecień 2015 - 18:21
j1.JPG 80,54 KB 8 Ilość pobrań
Płoć.
8 cm, 10 gramów.
Balsa. 5 warstw żywicy. Na rozpoczęcie sezonu szczupakowego będą w sam raz
- doktorek, carlus75, teki77 i 8 innych osób lubią to
#2560 OFFLINE
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: woblery
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Top 5-ciu woblerów pod pstrąga :)Napisany przez Livers , 13 gru 2023 pstrąg, woblery i 1 więcej |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Woblery DoradoNapisany przez JurekJurek , 04 maj 2023 woblery |
|
|
||
Hand made →
Lurebuilding (wątki autorskie) →
Przynęty pl.luresNapisany przez pl.lures , 23 wrz 2022 microjig, woblery |
|
|
||
Hand made →
Woblery SBNapisany przez odrzańskibiotop , 17 lis 2021 handmade, woblery, struganie i 2 więcej |
|
|
||
Hand made →
Nawrót woblerozyNapisany przez koziol1006 , 14 gru 2020 woblery, lurebuilding, rękodzieło |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych