Wyglądają bombowo, gdyby nie to że hamuję się w woblerach ( chwilowo zakupy związane z muchą ) to już bym łykał
#961 OFFLINE
Napisano 08 grudzień 2013 - 21:45
- woblery z Bielska lubi to
#962 OFFLINE
Napisano 08 grudzień 2013 - 21:45
Rewelka!
great-job.jpg 27,03 KB
3 Ilość pobrań
#963 OFFLINE
Napisano 08 grudzień 2013 - 22:23
Powiem wiecej ,mialem na niego bum...
A jak tylko wroce i bede mial chwile wolnego czasu i woda nie zamarznie to wkleje filmik z pracy przynety.
Co nie zmienia faktu ze skrzela sa mega.
#964 ONLINE
Napisano 08 grudzień 2013 - 22:39
Krystian,wrzuć lepiej to co obiecałeś ,odnośnie bolków na "leniwo" Nie odpisałem na priv,bo wątku też obiecałeś,a że sprawa dotyczy ściśle wątku,czyli dzieł Janusza,to chyba nie ma przeciwwskazań
#965 OFFLINE
Napisano 08 grudzień 2013 - 22:51
A w przyszlym sezonie wrzuce skromny filmik z proby zlowienia na niego bolka,udalo sie to trzy razy w tym roku,mysle ze uda sie znowu...
Sroda,czwartek powinno sie udac,zeby tylko Wisla nie zamarzla...
#966 OFFLINE
Napisano 08 grudzień 2013 - 22:52
Krystian,wrzuć lepiej to co obiecałeś ,odnośnie bolków na "leniwo" Nie odpisałem na priv,bo wątku też obiecałeś,a że sprawa dotyczy ściśle wątku,czyli dzieł Janusza,to chyba nie ma przeciwwskazań
Ja przeciwwskazań nie widzę
#967 OFFLINE
Napisano 08 grudzień 2013 - 22:55
Oczywiscie film z pracy wobka,poki co...
Woda u nas nie przypomina krysztalu ale bedzie widac.
#968 ONLINE
Napisano 08 grudzień 2013 - 23:19
No to czekam ,ja cierpliwy jestem A i Janusz zielone światło dał oficjalnie
#969 OFFLINE
Napisano 08 grudzień 2013 - 23:25
A z Januszem rozmawialem przez telefon,takze spokojnie.
Postaramy sie z braciakiem zeby bylo widac,a w przyszlym sezonie kupie Go Pro ,mysle ze bedzie lepiej widac.
#970 OFFLINE
Napisano 09 grudzień 2013 - 09:15
Piękne wykonanie, i jeszcze to połączenie kolorów, a patent na skrzela - bomba
Użytkownik nowwwak edytował ten post 09 grudzień 2013 - 09:15
#971 OFFLINE
Napisano 09 grudzień 2013 - 09:55
biżuteria konkretna
jak zwykle perfekcyjne wykończenie; ciekaw jestem czy zgłaszają się do Ciebie niewiasty z CHĘCIĄ..........zakupu tych błyskotek
pozdrawiam
#972 OFFLINE
Napisano 09 grudzień 2013 - 11:08
biżuteria konkretna
jak zwykle perfekcyjne wykończenie; ciekaw jestem czy zgłaszają się do Ciebie niewiasty z CHĘCIĄ..........zakupu tych błyskotek
pozdrawiam
Rzadko
Za to polecam nielubiany na tym forum Fishing-Mart. Gdy zeszłej zimy dzwoniłem tam z zapytaniem, czy mają ochotkę, dowiedziałem się, że na sprzedaż to nie. Ale była tam pewna koleżanka, która miała. Ogromną. I chętnie służy pomocą
- Kuballa44 i MANTHEO lubią to
#973 OFFLINE
Napisano 09 grudzień 2013 - 13:08
hehe, to na hak trza nabić i spin z podszarpywaniem, podciąganiem i opadem
#974 OFFLINE
Napisano 09 grudzień 2013 - 16:18
Konkursowo
Korzystając ze słonecznego niedzielnego poranka wybraliśmy się z bratem na mały tour po pobliskich rzekach, najpierw Wisła w okolicach Zabrzegu, nic nie brało w dodatku dosc duży tłok wiec przenieśliśmy się na Sołe, na odcinek dość daleko położony od ujścia do Wisły.
Streszczając, klasyczny woblerek 5,5 cm, z czarnym grzbietem, weteran wypraw , ster doklejany już drugi raz, prowadzony pomału przy dnie z podbiciami.
Nie dała się zmierzyć dokładnie, za silna żeby rozprostować do mierzenia , okolice 70 cm.
Jakość zdjęcia nie specjalna, słońce nie pomagało.
Brz.jpg 356,53 KB 2 Ilość pobrań
- tofik, Krystekwolf i woblery z Bielska lubią to
#975 OFFLINE
Napisano 09 grudzień 2013 - 16:50
Dobra.
5,5 cm, czyli jak sądzę "boleniowy". Ale nazwa jest myląca, w związku z czym od dziś ulega zmianie. Od tej pory wobler ten nosić będzie nazwę "MAG"!
Osobiście łowiłem na te woblery: Bolenie, Klenie, Jazie, Okonie, Pstrągi, Szczupaki, Sandacze. @Krystekwolf złowił suma. Teraz jeszcze brzana.
WOW!
Po prostu MAG!
#977 OFFLINE
Napisano 09 grudzień 2013 - 16:58
ten 5,5 cm z nowej seri troszkę bardziej podchodzi mi pod klasycznego woblera niż te moje ulubione "stare" boleniowki , nimi jednak trudnej zahaczyć o dno.
Szczupaków i okoni już dość dużo złapał teraz brzana przypadkiem
#978 OFFLINE
Napisano 09 grudzień 2013 - 17:01
Nie moja to wina ze sobie go zjadl,troche go poturbowal ale Janusz dal mu drugie zycie.
Zeby nie bylo to zlowilem na niego kilka bolkow ale niemedialne.
Edit.Janusz,a ile ten nowy MAG ma cm,i w jakiej wadze startuje?
Użytkownik Krystekwolf edytował ten post 09 grudzień 2013 - 17:04
#979 OFFLINE
Napisano 09 grudzień 2013 - 17:02
Moje 50-tki już wytestowane, wykonanie super! zabrałem je nad rzekę i trochę pomoczyłem.Ten kiełbik będzie killerem na brzany z Sanu.
#980 OFFLINE
Napisano 09 grudzień 2013 - 17:43
(...)Janusz,a ile ten nowy MAG ma cm,i w jakiej wadze startuje?
Nowy?
Masz na myśli "mini", czyli słonecznicę?
Jeśli tak, to 4 cm, goły (bez kotwic) 1,5 grama pływający, 1,8 grama tonący (bez kotwic pływa). Takie dwie wersje są teraz przećwiczone i osiągalne, natomiast w przyszłym roku planuję sprawdzić, co ryby powiedzą na dwa nowe stery. Być może zmienię wtedy wagę.
Albo Wejdą do produkcji jako "SYSTEM". Wtedy wszystkie wymyślone wagi dostępne
Ale co to takiego ten "SYSTEM", to dopiero po Nowym Roku
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: woblery
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Top 5-ciu woblerów pod pstrąga :)Napisany przez Livers , 13 gru 2023 pstrąg, woblery i 1 więcej |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Spinning →
Woblery DoradoNapisany przez JurekJurek , 04 maj 2023 woblery |
|
|
||
Hand made →
Lurebuilding (wątki autorskie) →
Przynęty pl.luresNapisany przez pl.lures , 23 wrz 2022 microjig, woblery |
|
|
||
Hand made →
Woblery SBNapisany przez odrzańskibiotop , 17 lis 2021 handmade, woblery, struganie i 2 więcej |
|
|
||
Hand made →
Nawrót woblerozyNapisany przez koziol1006 , 14 gru 2020 woblery, lurebuilding, rękodzieło |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych