Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Kij pod okonia i sporadycznie białoryb, kluchowaty, nie wklejka

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
106 odpowiedzi w tym temacie

#101 OFFLINE   Robsson

Robsson

Nowy

• Forumowicze
  • Pip
  • 19 postów
  • Lokalizacjaopolskie

Napisano 28 luty 2025 - 09:42

Panowie, potrzebny jest temat aktualny z dziś a nie sprzed 12 czy 13 lat... Temat może nawet podwieszony z wykazem sprawdzonych blanków na białoryb w różnych budżetach. Z naszego rynku i także z chińskiego. Krótko i zwięźle wypunktowane modele i tyle. Bez zbędnych przemyśleń i spamu.

Bez urazy ale wątek którego tak bronicie to straszny moloch. Mało kto przebrnie przez 200stron:

-chwalipostów ze zdobyczami, co kilka wpisów zdjęcia z rybami.. (z pewnością znajdzie sie lepsze miejsce na to niż ten wątek)

-własnoręcznie robionymi przynętami (będę kupował, nie zamierzam marnować na to czasu bo wolę spędzić go nad wodą)

-obcinanymi, przerabianymi blankami (do tego to już w ogóle powinien być odrębny temat bo ilu z nas tak na serio się tego podejmie?)

Do tego dochodzą kosmicznie długie referaty co niektórych, przemyślenia i wywody pewnie po piwku z których mało co wynika... Dużo tekstu a informacji nie wiele.

#102 OFFLINE   dwdx

dwdx

Nowy

• Forumowicze
  • Pip
  • 31 postów

Napisano 28 luty 2025 - 09:50

Dokładnie, ciśnijcie sobie po mnie, ale nie każdy jest dziadkiem na emeryturze, który ma czas na czytanie 200 stron.

Może czas na nowe forum? :) Jak ktoś jest chętny, to zapraszam, akurat w tym temacie się znam lepiej niż na wędkach i zrobię przyjazną platformę.

Pozdrawiam.

#103 OFFLINE   md30

md30

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 188 postów
  • LokalizacjaDolny Śląsk
  • Imię:Michał
  • Nazwisko:C&R

Napisano 28 luty 2025 - 09:59

dwdx, on 28 Feb 2025 - 08:50, said:

Dokładnie, ciśnijcie sobie po mnie, ale nie każdy jest dziadkiem na emeryturze, który ma czas na czytanie 200 stron.

Może czas na nowe forum? :) Jak ktoś jest chętny, to zapraszam, akurat w tym temacie się znam lepiej niż na wędkach i zrobię przyjazną platformę.

Pozdrawiam.

No to zakładaj sobie to nowe forum i przestań już tu truć dupę.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

#104 ONLINE   fladra

fladra

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 117 postów
  • LokalizacjaBiałystok
  • Imię:Bartosz

Napisano 28 luty 2025 - 10:00

Na tu i na teraz i mi pasujące i trafiające w mój gust. Raz dwa szybko.
Matko czytając to poczułem się jak w pracy😀
  • jachu, strary i Darek_W lubią to

#105 OFFLINE   jachu

jachu

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1142 postów
  • LokalizacjaPoznań
  • Imię:Janusz
  • Nazwisko:Skowron

Napisano 28 luty 2025 - 11:28

Robsson, on 28 Feb 2025 - 08:42, said:

Panowie, potrzebny jest temat aktualny z dziś a nie sprzed 12 czy 13 lat... Temat może nawet podwieszony z wykazem sprawdzonych blanków na białoryb w różnych budżetach. Z naszego rynku i także z chińskiego. Krótko i zwięźle wypunktowane modele i tyle. Bez zbędnych przemyśleń i spamu.

Bez urazy ale wątek którego tak bronicie to straszny moloch. Mało kto przebrnie przez 200stron:

-chwalipostów ze zdobyczami, co kilka wpisów zdjęcia z rybami.. (z pewnością znajdzie sie lepsze miejsce na to niż ten wątek)

-własnoręcznie robionymi przynętami (będę kupował, nie zamierzam marnować na to czasu bo wolę spędzić go nad wodą)

-obcinanymi, przerabianymi blankami (do tego to już w ogóle powinien być odrębny temat bo ilu z nas tak na serio się tego podejmie?)

Do tego dochodzą kosmicznie długie referaty co niektórych, przemyślenia i wywody pewnie po piwku z których mało co wynika... Dużo tekstu a informacji nie wiele.

Nie gniewaj się, ale nikt nie namawia do czytania dwustu stron, bo już w większości przypadków wędzisk i kołowrotków sprzed lat już dzisiaj nie kupisz. Jak odrzucisz posty ze zdjęciami zdobyczy i całą resztę, która Ciebie nie interesuje, to zostanie do przeczytania raptem stron dwadzieścia. Jednemu wystarczy zwięzły opis jak na stronie sklepowej, komuś krótki i zwięzły bez zbędnych przemyśleń. Inni oczekują właśnie szczegółów, łącznie z indywidualnymi odczuciami użytkownika. Kilka stron z pewnie dwudziestoma, trzydziestoma konkretnymi propozycjami, sugestiami, ludzie poświęcają czas. A na koniec zakładający, dla którego to nie będzie pierwsze w życiu wędzisko i tak wybiera sam i jeszcze chce zakładać własne forum, bo niezadowolony. :)  

• homax, wilczybilet i Darek_W lubią to

#106 OFFLINE   Robsson

Robsson

Nowy

• Forumowicze
  • Pip
  • 19 postów
  • Lokalizacjaopolskie

Napisano 28 luty 2025 - 22:04

Ok, niech będzie^^

Kupiłem dziś Xesta Black Star Extra Tuned s64ul-s 0,1-4g.
Zobaczymy co to za wynalazek.
Także bez złych emocji i z pozdrowieniami.
Z pewnością jeszcze odezwę się na forum.

#107 OFFLINE   jachu

jachu

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1142 postów
  • LokalizacjaPoznań
  • Imię:Janusz
  • Nazwisko:Skowron

Napisano 01 marzec 2025 - 00:12

Dla mnie piękna zabawka do delikatnego łowienia. Już sam wygląd dla mnie bomba. Na wszystkich filmikach zgodnie podkreślają jego niesamowite czucie przynęty. Jeden nawet twierdzi, że czuje się jak plecionka przecina wodę. ;) Gratuluję wyboru. 

• Darek_W lubi to

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych