Zanim przed wczoraj zakupiłem tego Osapiana 55/60 przez kwartał czytałem WSZYSTKIE dostępne opinie użytkowników./wędkarzy na WSZYSTKICH dostępnych forach wędkarskich oraz yutube, na temat tego silnika i MK ,oraz Motor Guide i powiem tak nie kupiłem MK nie dlatego że nie miałem kasy,bo ta była ,nie kupiłem bo....krótka gwarancja ,a na maxymizer tylko rok,chociaż znalazłem firmę która daje 3 lata gwarancji na wszystko,tylko co będzię jak padnie po tym okresie? A ja jestem raczej pechowy Parę osób opisuje kłopoty jakie miała gdy padł maximizer,kwoty jakich żądano za wymianę na nowy wzięte są chyba z kosmosu, w tej cenie mam drugiego Osapiana.i nie trafia do mnie argument że nie którzy pływają bezawaryjnie kupę lat na Kottce..A w razie usterki jakieś szukanie itd, ściąganie częsci z USA to nie dla mnie,Powtórzę jeszcze raz gdyby warunki gwarancji były przystępne i wymiana części w normie cenowej to na pewno była by to MK,a tak po dogłębnej analizie jest Osapian,który powiem tak ,ma naprawdę OGROMNĄ większosć pozytywnych opini na forach,i z czegoś to wynika i na pewno nie z ceny bo są inne silniki dużo tańsze...a jak będzie w praktyce to Wam lojalnie napiszę ...nie ściemniając.
Użytkownik amstaf358 edytował ten post 20 kwiecień 2016 - 10:35