Ponieważ uważam ,iż jest to fajna informacja, i pare osób może być z tego powodu "heppy
no fajna ale trzeba był długo czekać by pojawiły się w FC szok
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 04 grudzień 2016 - 19:47
Ponieważ uważam ,iż jest to fajna informacja, i pare osób może być z tego powodu "heppy
Napisano 04 grudzień 2016 - 20:20
Użytkownik pablo208 edytował ten post 04 grudzień 2016 - 20:21
Napisano 04 grudzień 2016 - 21:03
Co w tym takiego szokującego, możesz rozwinąć?
Napisano 04 grudzień 2016 - 22:26
Co w tym takiego szokującego, możesz rozwinąć?
Napisano 05 grudzień 2016 - 06:58
W wolnym tłumaczeniu "USA NZ Ok. Reszta bleeee" . Ja to kiedyś tak zrozumialem ,dlatego dla mnie również szok - ale pozytywny
Cieszę się , że będe mogł w FC nabyć tak zajefajne blanki :0 Brakowało mi tego U Pana Irka i Huberta .
Jak handlowali blankami z USA czy NZ to nie będą chwalić Japan. Pan Irek to nie leszcz w temacie rodbuilingu, by nie był w stanie docenić dobrego wyrobu.
Echem tego będzie prawdopodobnie oferta matagi, tym bardziej że dość modne jest łowienie UL a w jego ofercie raczej kiepski wybór.
Napisano 05 grudzień 2016 - 09:33
Jak handlowali blankami z USA czy NZ to nie będą chwalić Japan. Pan Irek to nie leszcz w temacie rodbuilingu, by nie był w stanie docenić dobrego wyrobu.
Echem tego będzie prawdopodobnie oferta matagi, tym bardziej że dość modne jest łowienie UL a w jego ofercie raczej kiepski wybór.
Tak Józiu, zgodzę sie z Tobą w 100% . Natomiast po coś te blanki do swojej oferty wprowadzają - raczej nie dla tego , że są kiepskie. Więc trzeba się spiąć i zacząć gadać obiektywnie . Co jest dobre to jest dobre a co złe to na chrust . Zwłaszcza , że uważam ,iż wiedza Pana Irka jest olbrzymia i mało kto ma taką jak on. Choć czasem chęć sprzedaży bywała górą Nie którzy będą wiedzieli ocb
POzdrawiam
Napisano 05 grudzień 2016 - 15:09
Wiedza pana Irka na temat handlu jest wielka , co racja to racja
Napisano 05 grudzień 2016 - 15:19
Napisano 05 grudzień 2016 - 15:35
Panie Irku mnie chodziło o takie do 5g max. Matagi właśnie w tym ma duży wybór. Wiem, że jest u Was wybór ale w zakresie 2-9g.
Nie musi Pan "skrobać i ucinać" pełnych blanków i robić wklejek, matagi wyręczyło Pana w tych męczarniach
Napisano 05 grudzień 2016 - 16:26
Napisano 05 grudzień 2016 - 18:52
Użytkownik pablo208 edytował ten post 05 grudzień 2016 - 18:53
Napisano 06 grudzień 2016 - 10:44
Napisano 06 grudzień 2016 - 10:53
W tej chwili jest w pracowni Super Shore LL i TR80 Super Mebaru L.
Czyli bardzo ciekawe blanki - miałem wędeczki na obydwu i powiem jedno. Kapitalne kije z tego wychodzą !!
Napisano 06 grudzień 2016 - 11:51
Napisano 11 grudzień 2016 - 17:36
To i ja coś dodam. Odwiedziłem FC, znów panowie poświęcilimi czasu co niemiara. Stalo się, do NFC customa dokladam jeszcze dwa kolejne. Będę miał świetny zestaw na mobilne pływanie. Mianowicie REV1, REV4 i FW701 IM. Blanki, które niesamowicie się uzupełnieją. Oglądałem je podczas ostatniej giełdy. Długo myślałem i decyzja zapadła. Teraz czekam niecierpliwie na wykonanie, jest cień czansy, że do połowy stycznie będą kijaszki gotowe.
Ps. Odliczam czas do pierwszych wiosennych okoni
Napisano 11 grudzień 2016 - 20:16
Ja czekam na trzy kijki. Dwa może dojdą przed świętami
Napisano 11 grudzień 2016 - 21:12
Witam
Ja swojego już użytkuje . Dla niezdecydowanych - polecam organoleptyczne zapoznanie się z ofertą. Pozdrawiam cały Fishing Center.
Napisano 11 grudzień 2016 - 22:11
Napisano 12 grudzień 2016 - 08:57
Niektórzy mówią że bez gwiazdy nie ma jazdy a bez Stelli nie ma łowienia.
Napisano 10 styczeń 2017 - 23:02
To i ja coś dodam. Odwiedziłem FC, znów panowie poświęcilimi czasu co niemiara. Stalo się, do NFC customa dokladam jeszcze dwa kolejne. Będę miał świetny zestaw na mobilne pływanie. Mianowicie REV1, REV4 i FW701 IM. Blanki, które niesamowicie się uzupełnieją. Oglądałem je podczas ostatniej giełdy. Długo myślałem i decyzja zapadła. Teraz czekam niecierpliwie na wykonanie, jest cień czansy, że do połowy stycznie będą kijaszki gotowe.
Ps. Odliczam czas do pierwszych wiosennych okoni
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
KanonNapisany przez Sławek Oppeln Bronikowski , 05 lut 2023 rodbuilding |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Naprawy, przeróbki i budowa wędeczekNapisany przez panpawel85 , 21 lis 2018 rodbuilding, wrapping, przebudowa i 1 więcej |
|
|
||
|
Hand made →
Ogłoszenia administracyjne - dział RBNapisany przez Del Toro , 11 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
|
TECH
Hand made →
SPIS TREŚCI DZIAŁU - tematy techniczne / blanki / inne tematy RBNapisany przez Del Toro , 07 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
AUTORSKI
Hand made →
Wojtka poj...Napisany przez gończy , 12 lut 2017 cage rods, autorski-rb, pracownia |
|
|
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych