#341 OFFLINE
Napisano 21 listopad 2017 - 17:30
#342 OFFLINE
Napisano 21 listopad 2017 - 17:37
wygląda na to że gamonie którym nie poszło 'jasnowidzenie' powinny walnąć się w pierś i odszczekać pod stołem. Polskie piekiełko w klasycznej odsłonie.
- Dano. lubi to
#343 OFFLINE
Napisano 21 listopad 2017 - 17:44
Wygląda na to że ta katolicka telewizja zamyka w niewyjaśniony sposób pracownie
Bez zbędnych uszczypliwości, w programie był Irek, Sergiusz, Krzysztof Zieliński i inni, nikt ich pracowni nie zamknął.
#344 OFFLINE
Napisano 21 listopad 2017 - 18:56
Panowie - Konrad powziął taką a nie inną decyję. Osobiście szacun za taki ruch... Ilu z nas by się odważyło?
Pierd....ąć to wszystko i wyjechać... Bynajmniej nie w Bieszczady!
Zmieniałem w życiu wiele i prawdą jest, że finalnie każda zmiana wyszła na dobre. Nie mam tu na myśli zmiany opon na zimowe - ujowe....
Pamiętajcie o jednym - dziś jeździmy na różne łowiska w krajach skandynawskich, ale przecież ktoś musiał tam pojechać pierwszy!
Pionierzy mają ciekawe życie i nie zawsze łatwe, ale na pewno extremalne I duże słowa uznania dla Karoliny, żony Konrada - dzielnie mu towarzyszy i niesamowicie współdzieli pasję....
- Wiktor, gulf, Apioo i 7 innych osób lubią to
#345 OFFLINE
Napisano 21 listopad 2017 - 19:52
Bez zbędnych uszczypliwości, w programie był Irek, Sergiusz, Krzysztof Zieliński i inni, nikt ich pracowni nie zamknął.
Ale nie tak intensywnie jak PAn Konrad W sumie Daniel ma racje nie nam oceniać - podjął chlop taką decyzję i szacun ...jego sprawa .
- gulf lubi to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: pracownia
AUTORSKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
Wojtka poj...Napisany przez gończy , 12 lut 2017 cage rods, autorski-rb, pracownia |
|
|
||
Hand made →
Pracownia Dragon - Design FishingNapisany przez Taps , 05 paź 2016 dragon, pracownia, rodbuilding |
|
|
||
|
Hand made →
Mazur RodsNapisany przez spinning-team , 24 wrz 2015 pracownia |
|
|
|
Hand made →
Zagraniczne pracownie wędkarskieNapisany przez Manniek66 , 23 sty 2015 pracownia |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Hauer Custom RodsNapisany przez andrzej525 , 25 lis 2014 autorski-rb, pracownia |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych