Polowanie na okonia
#181 OFFLINE
Napisano 12 marzec 2016 - 21:07
#182 OFFLINE
Napisano 12 marzec 2016 - 21:16
Wojtek, wydaje mi się, że gumy Irka nie potrzebują aż tak regularnej i rzetelnej promocji
jeśli są dobre, obronią się wynikami.
Ja korzystam, nie narzekam, ale też pod niebiosa wychwalać nie zamierzam.
To nie są gumy Irka i żadnej promocji mu tu nie robię , zadałem sobie trochę trudu i prześwietliłem cały temat wstawiałem jakieś fotki Irka - wynik jest jedna fotka z gumą na dalszym planie , wiec nie ma mowy o jakiejś reklamie i rzetelnej promocji .
Jego gumy nie potrzebują reklamy i pomocy z mojej strony . Ci co chcą je kupić wiedzą gdzie ich szukać .
- Kaszub Bait lubi to
#183 OFFLINE
Napisano 12 marzec 2016 - 21:20
Ale to nie są gumy Irka,ww.są jakimiś słabymi kopiami ,jeżeli wogóle można je porównywać
Ech polskie piekiełko , potraficie tylko skrytykować i wsadzić komuś szpilkę , szkoda że nie mogę edytować i wyciąć tych fotek , wstyd mi za takie wpisy przed moim znajomym .
- Sławek77 lubi to
#184 OFFLINE
Napisano 12 marzec 2016 - 21:20
Ale to nie są gumy Irka,ww.są jakimiś słabymi kopiami ,jeżeli wogóle można je porównywać
Taa, jak guma to tylko Dragon
Zaglądnij na forumsumowe i zobacz co te słabe i nieudolne kopie robią
Ale, kłócił się nie będę, za wąski w uszach jestem i za mało ryb złowiłem...
Użytkownik Prawie30 edytował ten post 12 marzec 2016 - 21:23
- j-23 lubi to
#185 OFFLINE
Napisano 12 marzec 2016 - 21:31
Pozdrawiam.
#186 OFFLINE
Napisano 12 marzec 2016 - 21:33
Kolego do wątku wniosłem coś od siebie,i nie robię ironicznych wstrzyków.Moim zdaniem te gumy to żadna rewelacja ,lepsze sprzedawałeś na giełdzie,ale może Tobie pomogą poprawić wyniki w tym sezonie ,bo jak na znawcę okoniowego tematu to w zeszłym nie miałeś się za bardzo czym pochwalić .
Ps.I żebyś dawał 100 euro za gumę,to niestety łowić to trzeba umić
Pozdrawiam.
No faktycznie łowić to trzeba umieć , znawcą nie jestem i po to został założony ten temat żeby poszerzyć wiedzę
No ale skoro pojawił sie nowy dyrygent to zostawiam batutę dla Ciebie , potrafisz skutecznie obrzydzić komuś temat .
Czy fotki są miarą tego jak kto umie łowić ? Pokaż swoje , bo ja pokazywałem jak byłem mały .
Temat uważam za rozwiązany, przynajmniej mniej czasu stracę na czytanie takich bredni i herezji .
#187 OFFLINE
Napisano 12 marzec 2016 - 21:36
A widziałeś co jest napisane na końcu gumy jak ją rozwiniesz?Na Pana to trzeba mieć wygląd i pieniądze .
Spiny mam w szafie :doh:to po pierwsze , po drugie nie onanizuję się wyrosłem z tego , po trzecie naciąg gumy mam dobrze wyregulowany , sprawdzany codziennie .
Użytkownik Maciej1979 edytował ten post 12 marzec 2016 - 21:39
#188 OFFLINE
Napisano 12 marzec 2016 - 21:38
Tak jak pisałem wcześniej, nikomu nie zazdraszczam, talentu i wędkarskich efektów, ciekawi mnie tylko po co tyle obiektów ,dawców formy musiało to przypłacić życiem?Ech polskie piekiełko , potraficie tylko skrytykować i wsadzić komuś szpilkę , szkoda że nie mogę edytować i wyciąć tych fotek , wstyd mi za takie wpisy przed moim znajomym .
- eRKa lubi to
#189 OFFLINE
Napisano 12 marzec 2016 - 21:49
Taa, jak guma to tylko Dragon
Zaglądnij na forumsumowe i zobacz co te słabe i nieudolne kopie robią
Ale, kłócił się nie będę, za wąski w uszach jestem i za mało ryb złowiłem...
Hm , te nieudolne kopie łowią sumy , sandacze i szczupaki o jakich niejeden z nas śni , zastosowane tam farby UV spełniają swoje zadanie .
I to byłby ostatni mój wpis w tym temacie , są lepsi poeci jak ja .
Dalej cukrujcie twórcom przynęt żeby tylko dostać w gratisie jakąś gumkę do testów za wpis jakie to cudo wyszło tym razem a jakie łowne i piękne
Temat został zgłoszony do usuniecia bądź zablokowania .
J-23 przestał nadawać w tym temacie .
Pozdrawiam i połamania kija oraz okoni 40 + dla wszystkich
Amen.
Użytkownik j-23 edytował ten post 12 marzec 2016 - 21:58
#190 OFFLINE
Napisano 12 marzec 2016 - 22:26
Hm , te nieudolne kopie łowią sumy , sandacze i szczupaki o jakich niejeden z nas śni , zastosowane tam farby UV spełniają swoje zadanie .
I to byłby ostatni mój wpis w tym temacie , są lepsi poeci jak ja .
Dalej cukrujcie twórcom przynęt żeby tylko dostać w gratisie jakąś gumkę do testów za wpis jakie to cudo wyszło tym razem a jakie łowne i piękne
Temat został zgłoszony do usuniecia bądź zablokowania .
J-23 przestał nadawać w tym temacie .
Pozdrawiam i połamania kija oraz okoni 40 + dla wszystkich
Amen.
Pewnie masz racje ,łowią sumy ,sandacze i szczupaki o jakich nie jeden z nas śni.
Tylko że to jest temat ,POLOWANIE NA OKONIA.
Ps.Widziałeś co jest napisane na tej ,,gumie"jak ją rozwiniesz do końca czy nie?
#191 OFFLINE
Napisano 13 marzec 2016 - 00:57
A wracając do okoni... W wodzie sporo zeszłorocznej drobnicy, moje pasiaki preferują teraz albo plemniki 1,5cm albo smukłe gumisie 6-8cm. Pewnie zależy czy wolą podjadać robactwo, czy poganiać za czymś konkretnym...?
#192 OFFLINE
Napisano 13 marzec 2016 - 10:32
Powiem tyle J-23 miał dużo przynęt handmade od wszystkich i wie co pisze. Z Irasem ramie w ramie łowił ryby , nie jest laikiem
Zamiast się gryźć to dajcie plan jak w tym okresie gdzie okonie skonczą tarło je przechytrzyc ?? Ja osobiscie leniwie na jaskółke będe probować
- j-23 i Lars lubią to
#193 OFFLINE
Napisano 16 marzec 2016 - 10:52
#194 OFFLINE
Napisano 22 sierpień 2016 - 16:56
Pany a gdzie wasze fotki rybu
- lupu lubi to
#195 OFFLINE
Napisano 22 sierpień 2016 - 19:19
Loża szyderców ma urlop zapewne
- w6i6e6 lubi to
#196 OFFLINE
Napisano 27 maj 2017 - 06:58
Dadajowy chudzielec 35 cm na gumkę Irka ;
Z braku specjalnych haków do czeburaszki z dużym oczkiem zastosowałem klasycznego ownera z tradycyjnym oczkiem ,
Użytkownik j-23 edytował ten post 27 maj 2017 - 07:04
- Maciej1979 i tebe lubią to
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych