Mnie się zdarzyło już ze dwa, trzy razy wiosłować jak pogoda się znacznie pogorszyła i musiallem pod wiatr zapierdzielać na wiosłach bo dwa czy nawet trzy aku poszły.
Duże jezioro ze strefą ciszy.
Wiosła muszą być... awaria silnika bądź aku i może być niezly klops na wodzie... mi już kilka razy d. Uratowały.
@Godski jak Ci z 3 kwasow brakuje prądu, to kup sobie 1 litowego ze 120ah i zapomnisz o problemach z zasilaniem
A ja to się dziwię jak nie można na to zwracać uwagi ...
Jasne, ale Panowie, na każdym wiośle się dopłynie, które jest wstawiane seryjnie. Proszę nie doklejajcie buk wie jakich teorii!
Na waszym miejscu skupiłbym się raczej na tym, czy materiał gumy wytrzyma tyle ile obiecuje chińczyk, lub akus wytrzyma tyle ile piszą, albo silnik za milion pięćset nie je więcej prądu jak powinien. Dajcie spokój i nie udowodniajcie na siłę czegoś, czego nie warto. Tobie @Sławek Nikt szczególnie, jeśli aż taką uwagę przykuwają ci wiosła...
Edit:
Zaraz dojdzie do tego, że jak to na Jerku, najlepiej aby wiosła były z grafenu, bo lżejsze i możesz szybciej dopłynąć do brzegu przed tymi tropikalnymi burzami w Polsce...
Użytkownik count_martin3z edytował ten post 12 lipiec 2019 - 18:09