Ja mam mawerica, do torby wchodzi, suwak ładnie się zasuwa, nawet jak niezbyt dokładnie się gumiaka złoży, nadmiernie nad gumiakiem się nie rozczulam, mam ponad rok, nic się nie odkleja, powietrza nie puszcza, podłoga alu wręcz rewelacyjna. Jak dla mnie to najlepszy ponton jaki znam ;-) ;-), bo jedyny jaki mam :-) ;-) ;-). To tak żartem ostanie zdanie. A praktyczne uwagi z używania jak wyżej. Dodam że łatwo się rozkłada, prowadnice alu dobrze spasowane z podłogą, wchodzą na przyjemny klik bez szarpania się i mocowania z włożeniem, nie za luźne nie za ciasne. Fakt, po 1,5r użytkowania, gdybym teraz kupował to pewnie poważnie zastanawiałbym się nad 370 zamiast 330, mimo że prawie 15kg cięższy jest. Swoją drogą ciekawe ile waży sama guma 370. W mawericu 330 guma waży 33kg.
Hehe. Potwierdzam w 100 %. Mam tak samo tyle że 3 metrowca i bez podłogi z alu. Torba jak stodoła z wielkimi uszami do której oprócz niechlujnie zwiniętego pontonu wkładam jeszcze dwie kamizelki ratunkowe, linkę i sam jeszcze nie wiem co...