Ok, wpisuje w kajecik
Zlot na 10-lecie jerkbaita 7-14 czerwca 2015 roku
#201 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2015 - 19:18
#202 OFFLINE
Napisano 14 styczeń 2015 - 19:22
Dziękuję i czekam na info.
#203 OFFLINE
Napisano 16 styczeń 2015 - 20:10
Ronin,
Masz jeszcze alternatywę w postaci samolotu. Wylot z Warszawy. Mam to przetrenowane. Jak coś, to na priv.
Pozdrawiam,
Waldi
#204 OFFLINE
Napisano 17 styczeń 2015 - 08:52
Ronin,
Masz jeszcze alternatywę w postaci samolotu. Wylot z Warszawy. Mam to przetrenowane. Jak coś, to na priv.
Pozdrawiam,
Waldi
Dzięki, już piszę.
#205 OFFLINE
Napisano 17 styczeń 2015 - 10:31
W związku z tym, że jest problem z zorganizowaniem transportu lądowego rozważam podróż samolotem.
Nie chcę nadawać wędek w tubie.
W związku z tym mam pytanie do osób jadących samochodem.
Czy zabrałby ktoś moje i kumpla wędki i kołowrotki ( 6szt ) ewentualnie jedną skrzynkę z przynętami 45×28×39cm?
Mogę je przed wyjazdem wysłać kurierem lub dowieść do osób jadących z okolic wawy.
Będę wdzięczny za info.
#206 OFFLINE
Napisano 17 styczeń 2015 - 13:37
W związku z tym, że jest problem z zorganizowaniem transportu lądowego rozważam podróż samolotem.
Czy zabrałby ktoś moje i kumpla wędki i kołowrotki ( 6szt ) ewentualnie jedną skrzynkę z przynętami 45×28×39cm?
Mogę je przed wyjazdem wysłać kurierem lub dowieść do osób jadących z okolic wawy.
Będę wdzięczny za info.
Coś się wykombinuje
#207 OFFLINE
Napisano 17 styczeń 2015 - 14:24
Przynety, kolowrotki - no problem, zabierzemy:)W związku z tym, że jest problem z zorganizowaniem transportu lądowego rozważam podróż samolotem.
Będę wdzięczny za info.
Wedki- podaj wymiary tub, to sprawdzimy czy sie jeszcze zmieszcza
Użytkownik SzymusS edytował ten post 17 styczeń 2015 - 14:25
- platynowłosy lubi to
#208 OFFLINE
Napisano 17 styczeń 2015 - 16:13
Łukasz,
Kije mają max 213cm są w jednym składzie. Jeśli zabierzecie to tuba będzie zbędna ( będą w normalnych pokrowcach).
#209 OFFLINE
Napisano 17 styczeń 2015 - 16:53
Za to jedna z ekip w zeszłym roku na promie pokazała ciekawy patent, do bagażnika dachowego przyczepiona była rura pcv.
Ciekawy był sposób mocowania, żeby nie ryzykować odpadnięcia rury, była ona przewiercona w miejscach belek i przez te otwory przeciągnięta była lina, którą przywiązano solidnie do bagażnika.
#210 OFFLINE
Napisano 17 styczeń 2015 - 17:07
213 to już kawał kija, w moim testowałem max 200.
Za to jedna z ekip w zeszłym roku na promie pokazała ciekawy patent, do bagażnika dachowego przyczepiona była rura pcv.
Ciekawy był sposób mocowania, żeby nie ryzykować odpadnięcia rury, była ona przewiercona w miejscach belek i przez te otwory przeciągnięta była lina, którą przywiązano solidnie do bagażnika.
To do auta nie wchodzą 200cm? Czy 213?
#211 OFFLINE
Napisano 17 styczeń 2015 - 17:14
#212 OFFLINE
Napisano 17 styczeń 2015 - 17:17
Łukasz,
Kije mają max 213cm są w jednym składzie. Jeśli zabierzecie to tuba będzie zbędna ( będą w normalnych pokrowcach).
Jakos sie zmieszcza, weźmiemy
#213 OFFLINE
Napisano 17 styczeń 2015 - 17:47
W Focusie kombi wożę spokojnie max 220 w jednoskładzie. Dłuższych nie, bo na razie nie mam213 to już kawał kija, w moim testowałem max 200.
Użytkownik Kamil Z. edytował ten post 17 styczeń 2015 - 17:48
#214 OFFLINE
Napisano 17 styczeń 2015 - 22:43
W kombi to "smut" ja 220 cm w seacie ibiza woziłem
#215 OFFLINE
Napisano 17 styczeń 2015 - 23:51
Nie wiem jak tam gdzie jedziecie ale bardziej niż komarów obawiałbym się meszek, q......stwo pierwyj sort .
Trochę je odstrasza waniliowy zapach do ciast ale jak jak są tego takie ilości jak np. w Kanadzie czy na Alasce to i tak łowienie mogę zamienić w tortury.
#216 OFFLINE
Napisano 20 styczeń 2015 - 11:11
Szanowni,
Na dzień dzisiejszy zostało nam 5 miejsc na wyjazd, osoby zainteresowane chęcią udziału w tej imprezie proszę o kontakt na priv.
#217 OFFLINE
Napisano 20 styczeń 2015 - 13:44
Jeśli ktoś chciałby wypływać ze Świnoujścia, to teraz jest promocja urodzinowa TT-line. Bilet jest trochę tańszy. Obowiązuje ona do końca stycznia.
#218 OFFLINE
Napisano 21 styczeń 2015 - 08:56
Piotrek @milupa w artykule zlot storsjon wielu krzykaczy zarzucało nam że w zlocie brali udział tylko kolesie i że była to grupka wzajemnej adoracji ( bzdura ) a gdy organizujesz zlot na 10-lecie nie ma chętnych????? Gdzie Ci krzykacze się schowali ????? Malkontenci i gawędziarze napisałbym więcej i dosadniej ale moderator!!!!!!!!!!! Współczuję Piotrek oby zlot był bardziej udany niż zapisy ( i wypisy z wyjazdu )
ps.do malkontentów gawędziarzy : na storsjon jechały 4-osobowe teamy z różnych miast zapisy trwały chyba tydzień i było pozamiatane ( żeby nie było krótko przed wyjazdem jeden z kolegów wylądował w szpitalu ekipa szybko znalazła zastępstwo i tyle )
- Piotrek Milupa, Dagon i Tomasz eS lubią to
#219 OFFLINE
Napisano 21 styczeń 2015 - 11:18
Piotrek @milupa w artykule zlot storsjon wielu krzykaczy zarzucało nam że w zlocie brali udział tylko kolesie i że była to grupka wzajemnej adoracji ( bzdura ) a gdy organizujesz zlot na 10-lecie nie ma chętnych????? Gdzie Ci krzykacze się schowali ????? Malkontenci i gawędziarze napisałbym więcej i dosadniej ale moderator!!!!!!!!!!! Współczuję Piotrek oby zlot był bardziej udany niż zapisy ( i wypisy z wyjazdu )
ps.do malkontentów gawędziarzy : na storsjon jechały 4-osobowe teamy z różnych miast zapisy trwały chyba tydzień i było pozamiatane ( żeby nie było krótko przed wyjazdem jeden z kolegów wylądował w szpitalu ekipa szybko znalazła zastępstwo i tyle )
Tam była krótka piłka, hasło jedziemy wystarczyło
Tu myślałem że też tak będzie, jednak zebranie ekipy 28 osób na prawie 13 tysięcznym forum jest nie lada wyzwaniem, choć ci co byli na zlotach J.pl wiedzą że warto jechać
Zlot zapowiada się super, szykujemy ciekawe gadżety i fajną nagrodę zachęcającą do poszukiwań okazów
- KLANAD lubi to
#220 OFFLINE
Napisano 21 styczeń 2015 - 11:25
Piotr po wpisach i pretensjach o jawność poprzedniego zlotu myślałem że ze 100 osób będzie chętnych a tu lipa , czyli wyszło na moje Polska rzeczywistość. Polak potrafi a tak dosadniej to jak z psem ogrodnika ................... i Siara i wszystko jasne. Mimo wszystko uczestnikom życzę miłej zabawy
- doktorek lubi to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: OGŁOSZENIE
Giełda sprzętu wędkarskiego →
Kupię/zamienię/oddam →
Wobler Wojtka GrocholiNapisany przez troutmaniacs , 14 lis 2024 ogłoszenie |
|
|
||
Giełda sprzętu wędkarskiego →
Kupię/zamienię/oddam →
Graphiteleader Veloce RV GLVRC-65MLNapisany przez koval75 , 11 lis 2024 ogłoszenie |
|
|
||
Hand made →
Naprawy, tuning, majsterkowanie →
Złamana wklejkaNapisany przez Mariuszg97 , 01 lis 2024 ogłoszenie |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Sprzęt motorowodny i elektronika wędkarska →
Silnik dziobowy GPS minnkota vs motorguideNapisany przez kondzit@wp.pl , 22 cze 2024 ogłoszenie |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Sprzęt motorowodny i elektronika wędkarska →
Minn kota powerdrive - wyłącza się pod obciążeniemNapisany przez kondzit@wp.pl , 21 maj 2024 ogłoszenie |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych