Panowie ktos moze na ten zlocik wybiera sie z Dani? Jestem lekko zainteresowany musze przyznac, ale tak samemu...
Zlot na 10-lecie jerkbaita 7-14 czerwca 2015 roku
#221 OFFLINE
Napisano 21 styczeń 2015 - 20:18
- Karol Krause lubi to
#222 OFFLINE
Napisano 21 styczeń 2015 - 20:30
A ja się cieszę, że tyle wolnych miejsc. Czuję się coraz lepiej, jak tak dalej pójdzie, a miejsce będzie, to - kto wie
- remek, popper, Piotrek Milupa i 4 innych osób lubią to
#223 OFFLINE
Napisano 21 styczeń 2015 - 20:50
#224 OFFLINE
Napisano 21 styczeń 2015 - 21:14
Panowie ktos moze na ten zlocik wybiera sie z Dani? Jestem lekko zainteresowany musze przyznac, ale tak samemu...
Jeszcze nikt ale może to się zmieni, jacyś chętni wybrać się razem z @daroo2009 ?
A ja się cieszę, że tyle wolnych miejsc. Czuję się coraz lepiej, jak tak dalej pójdzie, a miejsce będzie, to - kto wie
Janusz trzymam kciuki, fajnie byłoby razem połowić
#225 OFFLINE
Napisano 21 styczeń 2015 - 23:13
Janusz mały trening kondycyjny trochę chęci dajesz dajesz i przestań mi tu z tym płakaniem do roboty panie bo sezon za pasem
Kto tu płacze? Ja od ucha do ucha roześmiany
Janusz trzymam kciuki, fajnie byłoby razem połowić
No, nie wiem
Nie lubię łowić szczupaków
Dla mnie Szkiery latem to morski okoń, może jaź. Chętnie jakieś płastugowate na spinning. Szczupaków już się nałowiłem. Na łódź, jak pojadę, będę szukał towarzystwa o zbliżonych upodobaniach. Ty Piotrze, z tego co pamiętam, wciąż jeszcze lubisz szczupaki? Czyli...
#226 OFFLINE
Napisano 22 styczeń 2015 - 01:07
No, nie wiem
Dla mnie Szkiery latem to morski okoń, może jaź. Chętnie jakieś płastugowate na spinning. Szczupaków już się nałowiłem. Na łódź, jak pojadę, będę szukał towarzystwa o zbliżonych upodobaniach. Ty Piotrze, z tego co pamiętam, wciąż jeszcze lubisz szczupaki? Czyli...
Cześć Janusz
A wiesz co? Połowić z Tobą owe okonie morskie, nie mówiąc o jaziach.... Hmmmm....chętnie się nauczę umiejętności których jeszcze nie mam. Może nawet użyję małe popperki...
Zrobię nawet wyjątek dla szczupaków. Mały...
Pozdrawiam
Alek
- woblery z Bielska lubi to
#227 OFFLINE
Napisano 22 styczeń 2015 - 11:50
Dawaj, dwaj ... super jak dołączysz!
#228 OFFLINE
Napisano 22 styczeń 2015 - 11:51
Byłoby SUPER!!!
- woblery z Bielska lubi to
#229 OFFLINE
Napisano 23 styczeń 2015 - 22:11
No, nie wiem
O okoniach i jaziach przez dużeee J słyszałem widziałem też fotki kolegi który na szkiery ponad 10 lat temu jeździł, i fotki Jaziorów po 60 cm na obrotóki 3-4 a czasem i wieksze
Ja się pisze na taki eksperyment
- platynowłosy lubi to
#230 OFFLINE
Napisano 24 styczeń 2015 - 23:21
panowie obudzilem sie z reka w nocniku co do tego tematu i sam nie wiem (12 stron watku zniecheca do szperania w sobotni wieczor . jak wyglada sprawa podrozy samolotem? (w sensie transportu z lotniska?) jakies kosmiczne odleglosci? jak z wynajmem samochodu (potrzebny? drogi? kredytowka zwykla styknie?) jak z meszkami (gdzies mi sie obilo o oczy w watku)? rozumiem, ze 2 osoby na lodz (wlasnie oryginalnie bylo 28 osob i 14 lodzi a pozniej cos o "liscie rezerwowej", ktora jak rozumiem stala sie czescia "listy glownej" moglby ktos mnie wprowadzic, czy mam zaczac czytac od strony 1 ?
#231 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2015 - 10:44
Cześć,
Odległość z lotniska to niecałe 160 km, co do wynajmu samochodu sprawdziłem koszt to ok 1000 PLN + paliwo.
Odnośnie noclegów i pobytu wszystko jest opisane na pierwszej stronie, listy rezerwowej już nie ma gdyż cały czas mamy wolne miejsca
trasa.PNG 99,06 KB 3 Ilość pobrań
#232 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2015 - 13:32
Ja się nie zapisywałem ale przeczytałem o okoniach i chęci mam ale muszę czekać aż wyjaśni się temat powrotu do pracy osoby którą zastępuję, na razie wiem że do 5 lutego ale jak coś będzie z człowiekiem nie tak to może i pół roku zwolnienia mieć .
Na razie muszę czekać .
#233 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2015 - 17:16
#234 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2015 - 18:28
1000pln za compacta na 7 dni? To chyba taniej taxi....
Ja patrzyłem na kombi, nie znam cen taksówek w Szwecji ale chyba tanie nie są
#235 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2015 - 18:30
no niestety najbardziej opłacalne sa przeloty w kilka osób,dzielicie sie i wtedy jest git.są tez koleje i autobusy.
albo zgadać się z chłopakami co lecą,może da się pogodzić jakoś godziny i można wtedy w kilku wynająć
- Piotrek Milupa, jbk i platynowłosy lubią to
#236 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2015 - 19:11
1000 pln dla Polaka ma inną wartość niż dla Szweda
#237 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2015 - 19:36
- Tomasz eS lubi to
#238 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2015 - 19:57
Tak jak pisał Hasior, najlepiej sprawdź loty o której byłby twój i może dopasujesz się z innymi przylatującymi na wynajem
#239 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2015 - 10:16
Ja się nie zapisywałem ale przeczytałem o okoniach i chęci mam ale muszę czekać aż wyjaśni się temat powrotu do pracy osoby którą zastępuję, na razie wiem że do 5 lutego ale jak coś będzie z człowiekiem nie tak to może i pół roku zwolnienia mieć .
Na razie muszę czekać .
Mam nadzieję że wszystko skończy się pozytywnie i będzie mi dane zobaczyć sie z kolegą
#240 OFFLINE
Napisano 27 styczeń 2015 - 21:31
Panowie i Panie ( 2 Panie już z nami jadą ), nadal mamy miejsca, są też miejsca w samochodach więc mogą się zabrać niezmotoryzowani
- kostom63 lubi to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: OGŁOSZENIE
Giełda sprzętu wędkarskiego →
Kupię/zamienię/oddam →
Wobler Wojtka GrocholiNapisany przez troutmaniacs , 14 lis 2024 ogłoszenie |
|
|
||
Giełda sprzętu wędkarskiego →
Kupię/zamienię/oddam →
Graphiteleader Veloce RV GLVRC-65MLNapisany przez koval75 , 11 lis 2024 ogłoszenie |
|
|
||
Hand made →
Naprawy, tuning, majsterkowanie →
Złamana wklejkaNapisany przez Mariuszg97 , 01 lis 2024 ogłoszenie |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Sprzęt motorowodny i elektronika wędkarska →
Silnik dziobowy GPS minnkota vs motorguideNapisany przez kondzit@wp.pl , 22 cze 2024 ogłoszenie |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Sprzęt motorowodny i elektronika wędkarska →
Minn kota powerdrive - wyłącza się pod obciążeniemNapisany przez kondzit@wp.pl , 21 maj 2024 ogłoszenie |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych