Łukasz91, on 04 Nov 2013 - 18:12, said:
......................wymarła na zalewie......
octowej
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 25 marzec 2014 - 11:32
Napisano 25 marzec 2014 - 11:38
Tak właśnie wygląda przeciwstawienie się złodziejom. Hitmana trzeba jakiegoś zatrudnić znalazło by się parę zleceń z mojej strony.
Napisano 25 marzec 2014 - 15:07
autocenzura
Użytkownik cristovo edytował ten post 06 marzec 2015 - 00:34
Napisano 25 marzec 2014 - 18:41
Polska, bogaty kraj ..., ... rozbiory, grabierze i jeszcze jest co kraść,rozbierać. To jest już złodziejstwo w imię ,,Prawa" a my na to pozwalamy i się dokładamy ... a każdy chce odpocząć z rodziną, coś złowić, pochwalić się np: na jerkbaicie ...
Napisano 27 marzec 2014 - 10:29
Przecież gospodarka rybacka to podstawa wyżywienia Naszego Narodu....(tak Pan Prezes powiedzieli...)
Napisano 10 maj 2014 - 05:50
Witam.
Czy ktoś cos wie co tam w siemianówce dzieje sie?
Napisano 10 maj 2014 - 07:33
Napisano 10 maj 2014 - 07:34
Napisano 10 maj 2014 - 07:50
To co dalej będzie i kiedy coś się zmieni w dużej mierze powinno zależeć od miejscowej ludności. Jak chcą zarabiać na turystyce wędkarskiej to powinni w przenośni lub dosłownie wyjść na ulicę. Bo w innym wypadku zostanie to zadupiem z gnijącym płotem i "gośćmi" z żywcówkami, co resztę kasy wydali na żywca i flachie.
Napisano 10 maj 2014 - 09:05
ten film o siemianówce to żadna nowość, na mazurach rybacy zatrudniani przez pzw łowią szczupaki w okresie tarła, pobieraja ikrę a szczupaki sprzedają,
pzw to taka mafia, widać jak na filmie osoba z zarządu pzw białystok wymigiwała sie od odpowiedzi na pytania przed TV, wędkarze płacą składki za wedkowanie a ta Banda z pzw odławia sieciami ryby i sprzedaje, a ci panowie z tego koła napewno byli niewygodni skoro zarząd pzw ich zawiesił
ale jest na to sposób Panowie-przestać opłacać składki wędkarskie przez 2-3 lata, może da to do myślenia tym IDIOTOM Z PZW, że to wędkarze ich utrzymują, że powinni liczyć się z naszym zdaniem a nie dbać tylko o swoje interesy,
jeżdziłem na siemianówke 5-10 lat temum łowić własnie tam szczupaki na spinning, ale co roku coraz gorzej tam było ze szczupakiem, teraz nie wiem co tam się dzieje ale jak ogląda się taki film o siemianówce to jestem w stanie wytrzymac te 2-3 lata tylko łowiąc na zagranicznych łowiskach głównie w szwecji i na białorusi,
a pzw niech zdycha smiercią naturalną...
Napisano 11 maj 2014 - 21:28
przykro to słyszeć
Napisano 05 sierpień 2014 - 14:29
Witam, jestem z Białegostoku chciałbym w wolnej chwili połowić na feederek na Siemianówce bez łodzi, są takie miejsca gdzie bez stresu mógłbym połowić?
Napisano 05 sierpień 2014 - 14:31
Bez stresu, to raczej poza wakacjami.
Najwygodniej chyba będzie przy moście kolejowym.
Napisano 05 sierpień 2014 - 14:43
Tam, w tygodniu stoi po kilkanaście samochodów i wszyscy po rybę, ciszy, spokoju brak
Napisano 05 sierpień 2014 - 14:58
Z informacji jakie dzisiaj do mnie dotarły, po ostatnich nieszczęśliwych wydarzeniach opiekun gruntów nad Siemianówką - gmina Narewka - wydał zakaz nocowania nad zalewem. Skrupulatnie przestrzega tego Policja wypraszając z łowiska i zaczynają powoli urywać się telefony w PZW Białystok, który po raz kolejny rozkłada ręce… "Cóż możemy…"
Jeśli ktoś planuje dłuższą zasiadkę to na ten moment lepiej omijać brzegi zbiornika.
Pozdrawiam
Napisano 05 sierpień 2014 - 15:05
Dokładnie, tym bardziej jak ktoś po nocy jadąc na dwóch gazach utopił dwóch swoich kolegów.
Napisano 05 sierpień 2014 - 16:17
Użytkownik Maciek_7 edytował ten post 05 sierpień 2014 - 16:19
Napisano 06 sierpień 2014 - 06:14
Zorganizowana grupa matactwa rybackiego dalej robi co chce. Skoro miejscowym to odpowiada, to mi już nic do tego.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych