FishingArt - producent blanków / pracownia rodbuildingowa
#3001 OFFLINE
Napisano 14 listopad 2024 - 18:14
#3002 OFFLINE
Napisano 15 listopad 2024 - 12:49
Pytanie do użytkowników blanku Fishing Art Trout Area 675-2N. Jak możecie opisać ten blank i jego zastosowanie? Czy pod gumy i okonie będzie mu po drodze czy raczej ciężko? Mam 3 suzuki pod okonie/pstrągi, jednak w parze z gumami im nie zawsze po drodze (świetne są do woblerów czy też blaszek). Prosiłbym o pomoc i doradzenie w kwestii tego blanku
Podbijam pytanie
#3003 OFFLINE
Napisano wczoraj, 10:27
Jestem po rozmowie z p.Zielinskim
Ale napiszę streszczenie innym razem
Dziękuję za odpowiedzi
SIEMANKO
Uprzejmie donoszę że Bartosz z BB Custom pomimo czasu od zgloszenia do realizacji wysłanej uszkodzonej wędki trochę zeszło, wszysto ogarnął i nowy blank zrobiony dotarł do mnie, więc tak jak byłem klientem i fanem wykonanych wędek przez Bartka tak dalej pozostanę, dziekuję BB i w razie czego polecam wam Bartosza.
Pozdrowienia
#3004 OFFLINE
Napisano wczoraj, 19:35
.
Użytkownik Rheinangler edytował ten post wczoraj, 19:35
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: blanki, pracownia, fishing art, blank
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
blank do lekkiego łowienia sandaczaNapisany przez FrenchRodbuilder , 02 paź 2024 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank pod pstrągi o długości 2.40 - 2.60 cm. Cw. 4-20 Gram. Głównie łowie na woblery.Napisany przez Livers , 02 paź 2023 batson suzuki, fishingart |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Zlecę naprawę dolnika muchówkiNapisany przez Adrian Tałocha , 11 kwi 2023 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank na sandacza do łowienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blanki do łowienia na wormyNapisany przez 19john92 , 21 gru 2021 |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych