Piękna robota.
Co to za metoda float, nie widziałem nigdy takiego kija z takim kołowrotkiem?
Tutaj znajdziesz podstawowe informacje:
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 08 czerwiec 2013 - 08:58
Piękna robota.
Co to za metoda float, nie widziałem nigdy takiego kija z takim kołowrotkiem?
Tutaj znajdziesz podstawowe informacje:
Napisano 17 czerwiec 2013 - 22:06
Trzymam kciuki za Krzysztofa i powodzenie jego wyrobów na targach !!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 17 czerwiec 2013 - 22:13
Trzymam kciuki za Krzysztofa i powodzenie jego wyrobów na targach !!!!!!!!!!!!!!!!
Gadałem dzisiaj z Krzyśkiem i poszło fantastycznie.
Napisano 17 czerwiec 2013 - 22:16
To wspaniale!!!!!!!!! Nigdy jeszcze nie spotkałem takiego pasjonata i zarazem nader uczciwego w swej pasji człowieka jak Krzysztof i dlatego życzę mu jak najlepiej i trzymam kciuki za pełny sukces
Napisano 17 czerwiec 2013 - 22:28
To wspaniale!!!!!!!!! Nigdy jeszcze nie spotkałem takiego pasjonata i zarazem nader uczciwego w swej pasji człowieka jak Krzysztof i dlatego życzę mu jak najlepiej i trzymam kciuki za pełny sukces
potwierdzam w 100% i też kciuki trzymam...
Napisano 17 czerwiec 2013 - 23:19
Dołączam się do kciuków i też potwierdzam co koledzy
Napisano 18 czerwiec 2013 - 08:21
No fantastyczne wieści koledzy z targów
Ja też trzymam kciuki mocno za powodzenie bo Krzysiek to fantastyczny człowiek w całości poświęcony swojej pasji.
Niecierpliwie się też mocno bo zamowiłem kijka u niego i bedzie wykonany na połowe lipca i aż mnie nośi bo nie moge się już doczekać
Napisano 18 czerwiec 2013 - 08:59
Niecierpliwie się też mocno bo zamowiłem kijka u niego i bedzie wykonany na połowe lipca i aż mnie nośi bo nie moge się już doczekać
wiem coś o tym bo i ja czekam na swoja szpadę.... jajo można znieść pzdr
Napisano 18 czerwiec 2013 - 10:34
Wygląda na to, że za tydzień zrobię najazd na Kraków. Wstępnie umówiony jestem.
Napisano 18 czerwiec 2013 - 14:39
No i mamy sukces, polskie blanki zaciekawiły Zachód, mało tego - zaciekawiły i pobudziły apetyt. Wielkie GRATULACJE dla Pana Zielińskiego za wytrwałość, zapał, pasję tworzenia. Jeszcze chwila i Niemiec, Anglik, Włoch będzie kuso spoglądał z iskierką zazdrości co Polak trzyma w garści... Tym co robią ruchy na giełdzie proponuję wstrzemięźliwość by nie stracili podwójnie... Z tego co słyszałem Europa zaczyna wielkim łukiem omijać chińskie naklejki, tak trzymać. Pozdrawiam.
Napisano 18 czerwiec 2013 - 14:59
No i mamy sukces, polskie blanki zaciekawiły Zachód, mało tego - zaciekawiły i pobudziły apetyt. Wielkie GRATULACJE dla Pana Zielińskiego za wytrwałość, zapał, pasję tworzenia. Jeszcze chwila i Niemiec, Anglik, Włoch będzie kuso spoglądał z iskierką zazdrości co Polak trzyma w garści... Tym co robią ruchy na giełdzie proponuję wstrzemięźliwość by nie stracili podwójnie... Z tego co słyszałem Europa zaczyna wielkim łukiem omijać chińskie naklejki, tak trzymać. Pozdrawiam.
Niemiec już spogląda z zazdrością i to nie z iskierką ale zachodzi w głowę "wie ist das möglich ?"wiem coś na ten temat bo łowiłem razem z testerem Quantum (taka firma) i jego Quantum był ubogim krewnym przy polskim boronie na dodatek facet nie wstrzelił się z gumami więc kosiłem sandacze krakowskim Vegterem na gumę w kolorze "Opening Night", docinki Niemca że takiego koloru gumy by nigdy nie kupił skończyły się chyba po po piątej rybie i z wdzięcznością przyjął zaproponowaną gumę a rozpływał się w samych superlatywach o skuteczności kija i przepięknym ugięciu przy holu sandaczy.Nie widział nigdy kija o takiej akcji i takiej skuteczności , sądził że na Elbę i sandacza to sztywna pała z umiarkowanie sztywną szczytówką a tu SZOK !
Napisano 18 czerwiec 2013 - 15:17
Niemiec już spogląda z zazdrością i to nie z iskierką ale zachodzi w głowę "wie ist das möglich ?"wiem coś na ten temat bo łowiłem razem z testerem Quantum (taka firma) i jego Quantum był ubogim krewnym przy polskim boronie na dodatek facet nie wstrzelił się z gumami więc kosiłem sandacze krakowskim Vegterem na gumę w kolorze "Opening Night", docinki Niemca że takiego koloru gumy by nigdy nie kupił skończyły się chyba po po piątej rybie i z wdzięcznością przyjął zaproponowaną gumę a rozpływał się w samych superlatywach o skuteczności kija i przepięknym ugięciu przy holu sandaczy.Nie widział nigdy kija o takiej akcji i takiej skuteczności , sądził że na Elbę i sandacza to sztywna pała z umiarkowanie sztywną szczytówką a tu SZOK !
a czego po Niemcu można się było innego spodziewać... (zwłaszcza w kontakcie z Polakiem) pzdr
Napisano 18 czerwiec 2013 - 15:27
Tylko z uprzejmości wziąłem to czym łowił Niemiec a więc dość lekką konstrukcję Quantum z bardzo oryginalnym uchwytem pozwalającym podtrzymywać goły blank palcem wskazującym od dołu ale...aby to zrobić trzeba trzymać wędkę w ten sposób że stopka kołowrotka znajduje się między najmniejszym palcem "drugim od dołu" przez co dość sztywny kij jeszcze bardziej leciał "na pysk" rodzaj ugięcia przemilczę ,na kilka ryb jakaś połowa wyholowanych skutecznie reszta spadła Mój komentarz był mniej więcej taki jak docinki Niemca na temat mojej gumy
Użytkownik mrWhite7 edytował ten post 18 czerwiec 2013 - 15:28
Napisano 18 czerwiec 2013 - 16:16
raz miałem kontakt ze sprzętem firmy Quantum,kiedy to zakupiłem dwa młynki o nazwie Quantum Force Feeder...pierwszy i jak na razie ostatni raz w swoim życiu widziałem,żeby kołowrotek tak potwornie skręcał linkę... wystarczyło jedno nawinięcie na szpulę linki a potem tylko jej zluzowanie na przelotkach aby zaczęły tworzyć się warkoczyki długości 20-30cm (i to kilka na raz) sory za offa ale musiałem to komuś powiedzieć...
Napisano 18 czerwiec 2013 - 18:37
No to mamy koniec końców jakiś powód do radości . Niektórzy , niestety .. Większość i tak wybierze anonimowe curiosa
Napisano 18 czerwiec 2013 - 20:22
Czarnowidzący Miejżesz, człecze, nadzieję. Może jeszcze jakaś iskierka się tli
Napisano 18 czerwiec 2013 - 21:17
Większość i tak wybierze anonimowe curiosa
A dlaczego?
Napisano 18 czerwiec 2013 - 22:11
Brawo, brawo, sukces Polaka sukcesem Polski.
Napisano 19 czerwiec 2013 - 04:13
A dlaczego?
Bo taki jest kod kulturowy ludzi wypranych z poczucia wszelkiej wartości , za...anych tanią propagandą . Bo co tu może być dobrego ? Stodoły , Krzychunie ..
Napisano 19 czerwiec 2013 - 05:30
Krzysiek jak coś już robi to wie jak to robić .Po cichu liczyłem na jego sukces ale nigdy nie wiadomo jak klient się ustosunkuje do produktu.To chyba kwestia czasu jak polskie blanki będą pożądane, conajmniej przez Europę .
BLANKI
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
blank do lekkiego łowienia sandaczaNapisany przez FrenchRodbuilder , 02 paź 2024 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank pod pstrągi o długości 2.40 - 2.60 cm. Cw. 4-20 Gram. Głównie łowie na woblery.Napisany przez Livers , 02 paź 2023 batson suzuki, fishingart |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Zlecę naprawę dolnika muchówkiNapisany przez Adrian Tałocha , 11 kwi 2023 |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blank na sandacza do łowienia na lekkoNapisany przez DeeMeeD , 10 lis 2022 blank, sandacz na lekko |
|
|
||
BLANKI
Hand made →
Blanki do łowienia na wormyNapisany przez 19john92 , 21 gru 2021 |
|
|
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych