Akurat ta milenka 2500SS na allegro w pracy niczym sie nie rozni od nowej.. sprzedawca jest jej tak pewny, ze zapewnia bezproblemowy zwrot, gdyby technicznie rozczarowala ;/ Wielki North takich zapewnien nie daje.. tak ze wiesz
Naturalnie clo i vat masz pewny nie wiem co masz na mysli "zoptymalizowana"
tak ze milego krecenia
Przypominam regulamin JB.PL:
4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje.
Ja potrzebowałem modelu 4000, więc tej 2500 nawet nie rozpatrywałem. Absolutnie nie podważam słów sprzedawcy, ale z mojego własnego doświadczenia wynika, że po zakupie od prywatnego sprzedawcy sprawa zwrotu właściwie jest przegrana jeśli on zmieni zdanie. Wiem, przećwiczyłem przy zakupie drogiego roweru (policja, prokuratura, ponownie prokuratura,sąd itd.), a i tak na koniec zostałem (pomimo ewidentnej, jednoznacznej winy sprzedawcy, który mnie oszukał wysyłając rower o zupełnie innej specyfikacji) z nie tym rowerem, który wylicytowałem ("to prawda, że sprzedający Pana oszukał, ale to jest trochę za małe oszustwo, żeby uznać je za oszustwo" sic!. "Gdyby Panu wysłał worek cegieł, to byłoby inaczej, a tak to właściwie niech Pan się cieszy, że dostał Pan rower"). Jak najdalej od wszystkich organów wymiaru sprawiedliwości
Ale odbiegłem od tematu. Jak będę miał Milenę w rękach napisze kilka słów.
Użytkownik mario edytował ten post 29 lipiec 2015 - 12:19