#1201 OFFLINE
Napisano 24 styczeń 2015 - 23:07
- Jeziorm 1 i Apioo lubią to
#1202 OFFLINE
Napisano 24 styczeń 2015 - 23:08
#1203 OFFLINE
Napisano 24 styczeń 2015 - 23:15
Juz mialam sie wylogowac a znow trafilam na yankis .Krycha to ja jestem a ze ty wolisz maryche to trudno.Nie jakas Krysia tylko Krystyna Łabuć znowu jakis niedowiarek albo poslaniec masz nr. tel . meil o ci chodzi czlowieku wiem ze dzis sobota ale ocknij sie.
#1204 OFFLINE
Napisano 24 styczeń 2015 - 23:27
#1205 OFFLINE
Napisano 24 styczeń 2015 - 23:48
Ja to bym się pod ziemie zapadł ze wstydu, jak by moja żona w moim imieniu takie sprawy załatwiała, serio:)
- Jeziorm 1, Maticsh, Szymon82 i 2 innych osób lubią to
#1206 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2015 - 01:00
Trzeba patrzec na pozytywne strony calego zamieszania, nim sie obejrzymy to pani Krysia bedzie miala 2k postow, siedziala jak my do rana na forum i krecila meza zeby po kryjomu jakis kijek zamowic . P.Krystyno zycze wszytskiego naj.
@Yankis przelec moze watek zanim zaczniesz pisac, zanim ktos pisze na forum dobija sie drzwiami i oknami a odzewu brak.
Ja mimo wszytsko nadal wierze w Matusiaka, odwala kaszane straszna ale mam nadzieje ze sie ogarnie.Piekne rzeczy robi i z gadki tez taki "swoj chlop" .
- krystiano1981r lubi to
#1207 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2015 - 12:56
#1208 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2015 - 13:00
Jestem jeszcze kilka minut na dzis koniec .Jezeli ktos ma jakies spostrzezenia to prosze.
#1209 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2015 - 13:07
#1210 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2015 - 13:16
No to wszystko jasne
#1211 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2015 - 14:43
Dobra jesteś Krystyna Może w życiu łatwiej z taką kobitką, albo wręcz odworotnie
#1212 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2015 - 20:55
Pani Krysiu, rozumiem Panią ale wydaje mi się że raz wystarczy coś napisać. Sprawę znamy, czekamy na ustosunkowanie się drugiej stron. Podburzenie to nie ta droga. Kulturę, nawet w tej sytuacji, należy zachować do końca.
Poza tym w waszym przypadku sugeruję sprawę załatwić w sposób bardziej cywilizowany. Pierwszy lepszy adwokat puści tą pracownię z torbami. Zrobienie tu zamieszania nic nie da. Kara i tak będzie nieadekwatna do winy.
A tak, Pani będzie mieć satysfakcję, może też uzyska pani odszkodowanie. A urząd skarbowy zainteresuje się dochodami i opodatkowaniem. Bo rozumiem że paragon zaliczkowy lub fakturkę lub inne potwierdzenie Pani ma.
Proszę pomyśleć nad takim rozwiązaniem. Taka delikatna sugestia. Nie tylko w Pani kierunku ale i wszystkich pokrzywdzonych.
hehehe nie wiem kto ci płaci kolego ale powinna sie tym zainteresowac skarbowka ,a zdanie sobie wyrobiłem o tobie expresowo Panie @bardziu na podstawie 2 wiadomosci na twoj temat i jakże ogromnego wkładu na tym forum ,jak sie jest na bezrobociu to ma sie sporoczasu na klepanie w klawiaturke i nie ma sie czym martwic bo nic wiecej nie trzeba robic ,czy sa prawdziwe tego nie wiem ale poszedłem twoja droga i uwiezyłem ,co do pani Krystyny to nie mam takiej osoby w jakimkolwiek przyjetym zleceniu .
I dosc mam juz bycia pomiotem fachmanow forumowych z 5postami ,zazdrosci nie celebrytow (bo jak juz wczesniej puisałem ,zeby cos pokazac to trzeba cos potrafic )
PROSZE MODERATORA O USUNIECIE MOICH WATKOW Z WEDKAMI JAK I Z WOBLERAMI
Pozostałej zeszy wartosciowych ludzi na tym forum zycze dalszego rozwoju
#1213 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2015 - 20:58
Wszystkie osoby od ktore sie kontaktowały przez priv prosze o kontakt na piotrm75@op.pl
Do zobaczenia nad woda z wedkarskim pozdrowieniem
#1214 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2015 - 21:07
Skoro nie ma takiej Pani Krystyny to nie ma się czym przejmować. Niech sobie gadają. A ja myślę że można ją zweryfikować bo podała do siebie namiary. Skoro wywołała burzę która jest nieuzasadniona to także można sprawę z nią załatwić. Prawda?
#1215 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2015 - 21:12
Szanowny Panie Matusiak,
całe moje życie (wędkarskie również) uczę się pokory.
61 stron wątku i ZERO pokory (niezależnie od słuszności części wpisów).
Forma chęci "zakończenia bytu" na portalu jest tylko tego dobitnym potwierdzeniem.
Nie, nie do zobaczenia nad wodą.
Z wędkarskim pozdrowieniem
Sławek (nie Pan Sławek, zwykły Sławek)
- fish28, pawelG i Tomas81 lubią to
#1216 OFFLINE
Napisano 25 styczeń 2015 - 21:27
w sumie to się nie dziwię, wątek trochę zaczął ciążyć , a zamówienia od tych "z kilkoma postami lub nieobecnych" i tak nagania "polityka informacyjna" z innego źródła
- Dagon, Lars, Maciej1979 i 1 inna osoba lubią to
#1217 ONLINE
Napisano 25 styczeń 2015 - 22:42
...poprostu strzał w kolano...
ps.Mam ndzieję że to strzał w jedną nogę i uda się jeszcze powstać,czego życzę panu Piotrowi
#1218 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2015 - 00:38
Nie rośmieszaj mnie, jaki strzał w kolano. To bez tego forum już biznesu nie mozna prowadzić? Kupa śmiechu i ubaw po pachy
- Jeziorm 1 lubi to
#1219 ONLINE
Napisano 26 styczeń 2015 - 01:07
Nie rośmieszaj mnie, jaki strzał w kolano. To bez tego forum już biznesu nie mozna prowadzić? Kupa śmiechu i ubaw po pachy
Nikogo nie miałem zamiaru rozśmieszać,ale niektórzy sie cieszą nawet z mydła .Ale nie sądzisz chyba że ktoś (z poza tego forum)chcący zrobić sobie wędkę w pracowni x ,nie będzie szukać w sieci opini o tej pracowni...
Ps.jak myślisz dlaczego pan Piotr poprosił o usunięcie swoich wątków ?Mi osobiście nasuwa jeden wniosek NIE CHCE ŻEBY JEGO PRZYSZLI KLIJĘCI PRZECZYTALI OPINIE O JEGO PODEJŚCIU DO KLIJĘTA
...
#1220 OFFLINE
Napisano 26 styczeń 2015 - 01:09
"Klijęci" ?Nikogo nie miałem zamiaru rozśmieszać,ale niektórzy sie cieszą nawet z mydła .Ale nie sądzisz chyba że ktoś (z poza tego forum)chcący zrobić sobie wędkę w pracowni x ,nie będzie szukać w sieci opini o tej pracowni...
Ps.jak myślisz dlaczego pan Piotr poprosił o usunięcie swoich wątków ?Mi osobiście nasuwa jeden wniosek NIE CHCE ŻEBY JEGO PRZYSZLI KLIJĘCI PRZECZYTALI OPINIE O JEGO PODEJŚCIU DO KLIJĘTA
...
Teraz to żeś już kolego "przeniósł kwiata do większej donicy"...
- Guzu, Jeziorm 1, maicke82 i 2 innych osób lubią to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: rodbuilding, pracownia
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
KanonNapisany przez Sławek Oppeln Bronikowski , 05 lut 2023 rodbuilding |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Naprawy, przeróbki i budowa wędeczekNapisany przez panpawel85 , 21 lis 2018 rodbuilding, wrapping, przebudowa i 1 więcej |
|
|
||
|
Hand made →
Ogłoszenia administracyjne - dział RBNapisany przez Del Toro , 11 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
|
TECH
Hand made →
SPIS TREŚCI DZIAŁU - tematy techniczne / blanki / inne tematy RBNapisany przez Del Toro , 07 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
AUTORSKI
Hand made →
Wojtka poj...Napisany przez gończy , 12 lut 2017 cage rods, autorski-rb, pracownia |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 3
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych