Wydaję mi się, że może usunąć swoje konto tutaj ale wpisy i tak pozostaną.
#1241 OFFLINE
Napisano 29 styczeń 2015 - 22:17
#1242 OFFLINE
Napisano 29 styczeń 2015 - 22:18
Kamil, celna uwaga. Niech zostanie.
#1243 OFFLINE
a ja zupełnie nie widzę potrzeby usuwania czegokolwiek
- Jozi, rybak109, slava i 1 inna osoba lubią to
#1244 OFFLINE
Moim zdaniem ten wątek nie jest własnoscią Piotrka Matusiaka. Jest tylko o jego pracowni. Zawiera wiele mniej, lub bardziej merytorycznych wypowiedzi i został utworzony przez forumowiczów. Można powiedziec, ze ten wątek jest użytkowników - jest dziełem wspólnym. Zamykanie , czy usuwanie na życzenie trąci chęcią wymazania grzechów. Zawsze P.M. może usunąc swoje konto - jak ma dosc zawisłych , niezadowolonych klientów itp. itd.
- Guzu, gracek, Karol Krause i 1 inna osoba lubią to
#1245 OFFLINE
Napisano 29 styczeń 2015 - 22:26
hanssolo możesz odpowiedzieć na pytanie za iloma wedkami czekasz od Matusiaka? Ewentualnie ile razy byłeś zrobiony przez niego w bambuko?
proste pytanie...
Ja obstawiam że 0.Tylko kolega kolegi,znajomego brata.....
Użytkownik kondzio 77 edytował ten post 29 styczeń 2015 - 22:28
- Jeziorm 1 lubi to
#1246 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2015 - 00:18
a ja zupełnie nie widzę potrzeby usuwania czegokolwiek
Oczywiście ,ja również ,ale jeśli Pan Piotr byl by tym zainteresowany to zapewne dało by się wpisy usunąć ...Bo reklamy za dobrej tu nie ma
Pzdr
#1247 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2015 - 00:20
Ja napiszę tylko że będzie z rok temu jak znalazłem na tym że forum wyżej wymienioną pracownie napisałem do nich emalia z zapytaniem o wędkę a konkretnie o wykonanie wędki i wycenę potem drugiego na żadnego nie dostałem odpowiedzi wędkę kupiłem w końcu w sklepową.Telefonów też nie odbierali. A szkoda bo wędki robi fajne.
Użytkownik Maciek1 edytował ten post 30 styczeń 2015 - 00:21
#1248 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2015 - 06:41
Ja napiszę tylko że będzie z rok temu jak znalazłem na tym że forum wyżej wymienioną pracownie napisałem do nich emalia z zapytaniem o wędkę a konkretnie o wykonanie wędki i wycenę potem drugiego na żadnego nie dostałem odpowiedzi wędkę kupiłem w końcu w sklepową.Telefonów też nie odbierali. A szkoda bo wędki robi fajne.
No, buissnesowe podejście do klienta .
- Maciek1 lubi to
#1249 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2015 - 07:32
Bazyloss jestem z Tobą nie ma potrzeby usuwania niech w końcu wszyscy wiedzą jak naprawdę jest.
Jozi z tyloma postami też wie o co chodzi .
fish28 i jeziorm1 chyba dostaliście odpowiedzi co .Czy coś nie jasne jest dla Was.
#1250 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2015 - 08:07
A nie dało by się tak zrobić?
Niedługo same kropki będziesz w nowych postach wstawiał.
kondzio77 nic do Ciebie nie mam nawewt więcej powiem podobają mi sie filmy z Twoim udziałem .Bratem ani ciotką tez nie jestem ale klientem bylem tylko kasy nie wpłaciłem dlatego wiem w czym rzecz.Nie lubicie takich co od razu nie płacą a takich co zapłacą to mozna z nimi zabawić sie krecić czyli muszą być posluszni i czekać aż jaśnie pan zadecyduje robić czy nie robić .Moze w rosyjską ruletkę gracie na kogo wypadnie to wysyłamy.Myśle że więcej osób tu się odezwie na ten temat.
ps.Bazyloss jestem z Tobą nie ma potrzeby usuwania niech w końcu wszyscy wiedzą jak naprawdę jest.
ps2.Jozi z tyloma postami też wie o co chodzi .
ps3.fish28 i jeziorm1 chyba dostaliście odpowiedzi co .Czy coś nie jasne jest dla Was
Użytkownik krystiano1981r edytował ten post 30 styczeń 2015 - 08:08
#1251 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2015 - 08:10
krystiano1981 idź spać .
Krystiano1981 Ty już wypadłeś bo się przyznałeś.Nawet nie wiedziałeś inteligencja Twoja jest po drugiej stronie szukaj jej i napisz.Nie odzywaj się przemyśl a potem coś napisz..
#1252 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2015 - 08:20
Chyba że na kijaszka czekasz całą noc od Pana Piotrka to sorry.
#1253 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2015 - 08:23
#1254 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2015 - 08:28
Ja bym poszedł na ryby tylko lodu nie ma .A ci co maja a sprzet zamówili to siedzą w domu.Bo czym tu łowić.
Jeżeli nie jesteście tchórzami to napiszcie jak sprawy się mają w realizacji waszego sprzetu.To wasze pieniądze.Nie bujcie się komuny nie ma.
Wookash jak bedziesz do ikry to z Tobą pogadam ale idz spać bo glupol jesteś .Nie podejmuj wątku
Chwastem jestes z Kielc nie odzywaj Sę.
#1255 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2015 - 08:34
Dla chcącego nic trudnego bałałajkę w zamian można kupić i od biedy połowić. Siejesz zamęt zrobiłeś się już nudny i monotematyczny. EOT.
#1256 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2015 - 08:42
Krystiano1981 Ty już wypadłeś bo się przyznałeś.Nawet nie wiedziałeś inteligencja Twoja jest po drugiej stronie szukaj jej i napisz.Nie odzywaj się przemyśl a potem coś napisz..
Chłopie nie widzisz że twoja bezsensowna pisanina zaczyna,co niektórych nudzić?Konkurujesz do miana "pierwszego trolla" forum?
W dupie mam to czy Matusiak skrzywdził cię w seminarium,nie zrobił zamówionego kija czy może w jakiś inny sposób spowodował wylewanie przez ciebie jadu w jego kierunku.W dupie mam,także to co myślisz o mojej inteligencji.
Zachowujesz się jak pies zerwany z łańcucha,twoje pierdolamento jest "płytkie" jak ty sam.
Bez odbioru.
- rapala, fish28, kondzio 77 i 7 innych osób lubią to
#1257 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2015 - 08:43
Ty hamsolo, coś czuje że dzisiaj bana zarobisz, pajacu.
- kondzio 77, Tomasz eS i krystiano1981r lubią to
#1258 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2015 - 08:50
#1259 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2015 - 08:56
- fish28 i krystiano1981r lubią to
#1260 OFFLINE
Napisano 30 styczeń 2015 - 09:03
kondzio77 nic do Ciebie nie mam nawewt więcej powiem podobają mi sie filmy z Twoim udziałem .Bratem ani ciotką tez nie jestem ale klientem bylem tylko kasy nie wpłaciłem dlatego wiem w czym rzecz.Nie lubicie takich co od razu nie płacą a takich co zapłacą to mozna z nimi zabawić sie krecić czyli muszą być posluszni i czekać aż jaśnie pan zadecyduje robić czy nie robić .Moze w rosyjską ruletkę gracie na kogo wypadnie to wysyłamy.Myśle że więcej osób tu się odezwie na ten temat.
Klientem byłeś, tylko kasy nie wpłaciłeś, no ciekawe.
A tu kilka dni temu pisałeś coś innego, więc dlaczego kłamiesz?
Prawdziwe wejscie smoka.Kiedys chcialem zamowic u pana matusiaka wedki podlodowe jak i kiwoki wedki mowil ze zrobi ale kiwokow nie .Wiec odpuscilem .Widze ze dobrze postapilem bo bym mial problem jak pani krysi maz.Ale czytajac tu kolegow wpisy i wypowiedzi to mysle ze Pan Matusiak zrechabilituje sie i maz bedzie zadowolony jak i tez Pani Krysia.
- krystiano1981r lubi to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: rodbuilding, pracownia
Hand made →
Rodbuilding (budowa wędek) →
KanonNapisany przez Sławek Oppeln Bronikowski , 05 lut 2023 rodbuilding |
|
|
||
AUTORSKI
Hand made →
Naprawy, przeróbki i budowa wędeczekNapisany przez panpawel85 , 21 lis 2018 rodbuilding, wrapping, przebudowa i 1 więcej |
|
|
||
|
Hand made →
Ogłoszenia administracyjne - dział RBNapisany przez Del Toro , 11 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
|
TECH
Hand made →
SPIS TREŚCI DZIAŁU - tematy techniczne / blanki / inne tematy RBNapisany przez Del Toro , 07 gru 2017 rodbuilding |
|
|
|
AUTORSKI
Hand made →
Wojtka poj...Napisany przez gończy , 12 lut 2017 cage rods, autorski-rb, pracownia |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych