@kineret zapraszamy A łowisko jak każde inne, jest woda są i ryby
STREET FISHING - WROCŁAW BY DAY
#41 OFFLINE
Napisano 09 wrzesień 2015 - 10:48
#42 OFFLINE
Napisano 09 wrzesień 2015 - 14:27
Tamka jak mi się wydaje zamknięta
Zamknięta.
Witam.
Chętnie dołączę i może kogoś jeszcze uda się mi namówić.
pzdr. jaceen
- Zed Zgred lubi to
#43 OFFLINE
Napisano 09 wrzesień 2015 - 19:42
Też zajrzę ale tak bliżej południa bo o 8:00 to jeszcze na piwo nie jestem gotowy (kto by tam łowił w centrum miasta )
- strary i Zed Zgred lubią to
#44 OFFLINE
Napisano 10 wrzesień 2015 - 20:39
O 8:00 mogę poczęstować kawą, prawdziwy dżentelmen nie pije przed południem
- Kamil Z. lubi to
#45 OFFLINE
Napisano 11 wrzesień 2015 - 12:36
A dzisiaj mam wolne, to co zrobiłem, na rybki se poszedłem , obszedłem wyspy, woda już całkiem ładna, czysta a efekty, klenik, jazik, boleń ze 30cm i kilkadziesiąt okoni, jeden już ładny garbus. Zabawa na całego, rybek całkiem sporo. Kawkę wypiję i na muchi pójdę je podenerwować bo w dwóch miejscach ładne jazie zbierały.
Edka: i żeby nie było, że tajnos agentos , denaturacik 1,5cm na 4g robił robotę
Użytkownik FidoAngel edytował ten post 11 wrzesień 2015 - 12:40
- Kamil Z., peekol i Zed Zgred lubią to
#46 Guest_SławomirW_*
Napisano 11 wrzesień 2015 - 12:49
Jak to możliwe, że woda czysta jak wszędzie gdzie dziś byłem nad Odrą ( bez wędki ) to zielony syf stoi. To szczawianka nie ma tyle frędzli w sobie co Odra we Wrocku.
#47 OFFLINE
Napisano 11 wrzesień 2015 - 19:08
A i ja też dzisiaj byłem tu i ówdzie. Trafił się wymiarowy szczupak i kilka okoni. Szczupły na gumkę ze stajni Gunki a okonki na wobka 7cm. Po deszczu klenie wpadły w szał zbierania pokarmu i próbowały w zasadzie wszystko co unosiło się na lustrze wody. Zielone frędzle są ale w niczym nie przeszkadzają. Jutro z rana na grubo, może się uda jakiegoś zeda od dna oderwać
- peekol lubi to
#48 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2015 - 20:04
Same wpisy a zdjęcia? Gdzie są?
Jeszcze trochę i dołączę do Was, mam nadzieję.
Użytkownik daniel25 edytował ten post 12 wrzesień 2015 - 20:48
#49 ONLINE
Napisano 12 wrzesień 2015 - 20:44
Ło matko, dopiero wróciłem, street by day i by night
Dzięki za spotkanie, bardzo miło było poznać nowych szaleńców, rybki nawet dopisały. Pozdrawiam i do zobaczyska gdzieś nad wodą.
Edyta: dzięki @Bartasowi i Jackowi (ujawnij się ) za stado woblerów, cudeńka a te szczupakowe łamane jerki to jutro już będą kusić kaczory na Baryczy.
Użytkownik FidoAngel edytował ten post 12 wrzesień 2015 - 20:52
- Kamil Z. lubi to
#50 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2015 - 21:07
Zdjęcia będą, relacja również ale już nie dziś
Również dziękuję za spotkanie. Zacne towarzystwo, ładna pogoda ( tym razem poszedł sms za 1,22zł +vat ) rybsy też nas totalnie nie olały
Jutro pełne sprawozdanie
- Kamil Z. lubi to
#51 OFFLINE
Napisano 12 wrzesień 2015 - 21:20
Podziękowania za miłe spotkanie.
To się nazywa luz i klawo spędzony czas:)
I jeszcze przygarnąłem fajnego kleniowego woblera od Bartasa.
Krótka relacja z mojej perspektywy poniżej.
http://www.haczyk.pl...p=277876#277876
P1160071.JPG 54,07 KB 8 Ilość pobrań
- remek, Kamil Z. i Zed Zgred lubią to
#52 OFFLINE
Napisano 13 wrzesień 2015 - 19:54
Street Fishing - Wrocław By Day przeszedł do historii. W sobotni poranek spotkaliśmy się na Wyspie Słodowej aby połowić w doborowym towarzystwie. Przywitała nas bezwietrzna, słoneczna pogoda. W powietrzu czuć ostatki letnich dni więc tym bardziej warto było ruszyć z wędką nad wodę.
Pierwsza rybka zameldowała się na zestawie muchowym.
Oczywiście zakładników nie bierzemy
Wszyscy rozeszli się w poszukiwaniu odpowiednich miejscówek. Każdy liczył na udany połów. Ja polowałem na nich z aparatem
Kobietki też łowią
W tło spotkania wkradł się cień rywalizacji. Nagrody za najdłuższe złowione ryby ufundował @Bartass a na spotkaniu swoje dołożył @jaceen. Tak prezentują się cudeńka hand made.
Koleżeńską konkurencję wygrał Tomek O i to jemu przypadło wpisanie się na flagę jb.pl. Tomek złowił kilka okoni, dwa bolenie ale najdłuższy był szczupak ponad 60cm.
Niektórych czas naglił i musieli wcześniej wracać do swoich obowiązków więc należała się pamiątkowa fota.
Spotkanie jak najbardziej udane a inicjatywa słuszna. Dziękuję za przybycie wszystkim uczestnikom a Bartasowi oraz Jackowi za wspaniałe upominki.
Do zobaczenia nad wodą!
Pozdrawiam ZS.
Użytkownik ZedSet edytował ten post 08 październik 2015 - 21:02
- remek, Kamil Z., Karol Krause i 9 innych osób lubią to
#53 OFFLINE
Napisano 14 wrzesień 2015 - 08:55
Dzięki za spotkanie, fajnie było Was poznać
Do zobaczenia nad wodą!
- Zed Zgred lubi to
#54 OFFLINE
Napisano 14 wrzesień 2015 - 17:02
- Zed Zgred lubi to
#55 Guest_Tomek O_*
Napisano 14 wrzesień 2015 - 17:12
Tak na przypadkową przyczepkę, a jednak udało się spotkać i porozmawiać z ludźmi w realu. Dzięki bardzo !!!
- remek i Zed Zgred lubią to
#56 Guest_Jarek K._*
Napisano 15 wrzesień 2015 - 14:44
#57 OFFLINE
Napisano 15 wrzesień 2015 - 18:18
Świetne spotkanie! Zazdroszczę, że nie mogłem być razem z Wami. Może następnym razem!
- remek lubi to
#58 OFFLINE
Napisano 15 wrzesień 2015 - 18:40
Myślę że to dopiero początek "ulicznych potyczek" Kiełkuje projekt " Latający Wrocław " . O wszystkim będę informował na bieżąco.
- Kamil Z. lubi to
#59 Guest_Tomek O_*
Napisano 16 wrzesień 2015 - 08:03
Pociągiem do Niemiec na ryby ?
Przed wojną podróż na trasie Warszawa-Łódź zajmowała 60 minut, dziś zaś 87 minut (oczywiście planowo, a w rzeczywistości - 96). "Latający Wrocławiak" trasę Berlin-Wrocław pokonywał w 2 godz. 34 minuty, dziś podróż trwa niespełna 6 godz.
Użytkownik Tomek O edytował ten post 16 wrzesień 2015 - 08:04
- Zed Zgred lubi to
#60 OFFLINE
Napisano 16 wrzesień 2015 - 08:23
Hehe, dobre Zostańmy jednak we Wrocławiu, póki co
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: street fishing, c&r, wrocław, poland, urban fishing
Wędkarz nad wodą →
Ogólne →
Jeszcze o literaturze wędkarskiejNapisany przez S. Cios , 17 lip 2020 literatura, historia, zawody, c&r |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Catch and Release (Złów i wypuść) →
C&R po co, dla kogo i czy to ma sens, wiedza i teoria.Napisany przez adatom , 01 wrz 2019 c&r, bezmyślne, czy ma sens i 2 więcej |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Catch and Release (Złów i wypuść) →
"Ryby w naszych wodach - oczekiwania, rzeczywistość, wyzwania"Napisany przez maxtip , 10 gru 2018 konferencja, serock, c&r i 2 więcej |
|
|
||
Różności wędkarskie →
Cafe jerkbait.pl →
Łowcy okoni C&R na facebookuNapisany przez grisza-78 , 27 wrz 2016 c&r |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Street Fishing Poland →
SFE2016 - Koszulka Street Fishing Extreme 2016Napisany przez remek , 10 kwi 2016 sfe2016, street fishing |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych