chyba najbardziej wędkarska ekipa ever
Użytkownik pieczywko edytował ten post 26 sierpień 2022 - 00:08
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 26 sierpień 2022 - 00:07
chyba najbardziej wędkarska ekipa ever
Użytkownik pieczywko edytował ten post 26 sierpień 2022 - 00:08
Napisano 02 wrzesień 2022 - 14:58
Miłego weekendu .
[/youtube][youtube]
Napisano 05 wrzesień 2022 - 19:00
Punki nadzwyczaj profetycznie wyczaiły horrory klimatyzmu i fit for coś tam, coś tam. Zielone piekło puka do drzwi naszych..
Napisano 13 wrzesień 2022 - 15:34
Blixa z zespołem już za parę godzin w Warszawie. Wybiera sie ktoś prócz mnie?
Użytkownik pieczywko edytował ten post 13 wrzesień 2022 - 15:34
Napisano 14 wrzesień 2022 - 10:51
Może to był ostatni taki duet? 14.09.1983 przyszła na świat Amy.
Napisano 14 wrzesień 2022 - 11:56
Napisano 15 wrzesień 2022 - 08:18
Napisano 17 wrzesień 2022 - 16:48
Napisano 01 październik 2022 - 16:54
Z okazji dnia chłopaka
Napisano 01 październik 2022 - 17:49
Jak rower to tylko biały
Napisano 01 październik 2022 - 20:24
To może coś, co mnie poraża absolutnie?Prostotą, vocalem, zdjęciami nietypowego teledysku? Co istotne nie podnosi ciśnienia i tętna, choć w aucie lekka presja na przyspieszanie jest.Jednak głównie relaksacyjnie- od czasu odkrycia spotyfaja muzyczna część mojego jestestwa ubogaciła się niebywale. 6 godzin ulubionych kawałków słuchanych w przypadkowej kolejności, bez reklam, przeczekiwań kiepskich fragmentów itp. The Handsome Family między dziesiątkami innych.Polecam!
Napisano 02 październik 2022 - 07:34
Mam pytanie do kolegów forumowiczów z tzw. "innej beczki".
Możecie polecić jakąś stronę lub program do ściągania muzyki w formacie mp3?
Nie musi być za darmo. Najważniejsze żeby dało się zgrać później na pendrive lub telefon.
Muzyka oczywiście tylko do użytku prywatnego.
Napisano 02 październik 2022 - 10:48
Mam pytanie do kolegów forumowiczów z tzw. "innej beczki".
Możecie polecić jakąś stronę lub program do ściągania muzyki w formacie mp3?
Nie musi być za darmo. Najważniejsze żeby dało się zgrać później na pendrive lub telefon.
Muzyka oczywiście tylko do użytku prywatnego.
To nie lepiej opłacić jakiś serwis streamingowy? Możesz wówczas bez problemu ściągać na telefon, swoją drogą nie wiem czy są jakieś legalne strony z mp3 z dużymi zasobami?
Użytkownik MaleX edytował ten post 02 październik 2022 - 10:48
Napisano 02 październik 2022 - 20:42
To nie lepiej opłacić jakiś serwis streamingowy? Możesz wówczas bez problemu ściągać na telefon, swoją drogą nie wiem czy są jakieś legalne strony z mp3 z dużymi zasobami?
Możesz coś polecić kolego?
Napisano 02 październik 2022 - 21:44
Używam Deezer, płacę jakieś 23 zł miesięcznie za najwyższą jakość plików. Natomiast chyba najpopularniejszy jest Spotify, są też inne, zresztą w necie znajdziesz rankingi
Napisano 03 październik 2022 - 09:18
Żaden punk ani rap, klezmer won - tylko mazurek !
Napisano 03 październik 2022 - 13:51
Dlaczego tylko? Ciasnota. Lepsze, gorsze gatunki. Albo coś jest dobre, albo jest złe. Nie lubić i nie cenić Jamesa Browna, Isaaca Hayesa? Uważanych za prekursorów rapa. Albo nie zachwycać się raperskim Crosstown traffic Hendrixa? Jakiś problem usłyszeć mazurka u punkowych kiedyś Stranglers w Golden brown? Przodkowie Dave Brubbecka mieli europejskie korzenie. Może podobnie jak Ray Manzarek słuchał Chopina, zanim został cenionym jazzmanem? Tak przy okazji - akurat w mazurkach pobrzmiewa i klezmerskie granie, co wydaje się dość oczywiste. Chociaż trudno przesądzić, kto od kogo coś zapożyczył.
Napisano 03 październik 2022 - 20:03
Relatywizm cda!
Z popkulturą jest jak w twierdzeniu Kopernika/ Greshama - gorszy pieniądz wypiera lepszy. No dobra, jachu, ukłon w Twoją stronę - only mazurka
Napisano 04 październik 2022 - 10:33
A nawet prawo Kopernika/Greshama. Tak mnie przynajmniej uczono. Dobre się zawsze obroni. Nie ciekawe, że dawni punkowcy, ci najbardziej klasyczni i późniejsi często z czasem się "nawracają się"? Można podać szereg nazwisk. To "mazurek" w pierwotnym wykonaniu, ukłon w Twoją stronę. Zwróć uwagę na dziesiątki komentarzy do kawałka sprzed dekad. Raczej nie są pisane przez dinozaury. Sax Desmonda i króciuteńka gitarowa solówka u Stranglersów to dla mnie perełki.https://www.youtube....h?v=2Qs1J612nZs
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych