Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia
#181 OFFLINE
Napisano 08 październik 2015 - 23:48
#182 OFFLINE
Napisano 09 październik 2015 - 08:20
Z każdym meczem coraz bardziej rozczarowuje mnie Fabiański.Nie wiem czy brakuje mu umiejętności czy szczęścia.Nie pamiętam kiedy skończył mecz w reprezentacji na zero.Czy on się źle ustawia,brakuje mu szybkiej reakcji, czy nie istnieje u niego wyskok dosiężny? Przy kazdej bramce brakowało mu dobrego metra do piłki.Strzały były perfekcyjne ale bramkarz musi czasem wyjąć setkę, a on się nawet nie otarł o taką paradę od dłuższego czasu.Nawet amator z Gibraltaru go przeciągnął po trawie.Jak go widzę między słupkami to mam pełne galoty, zresztą mam wrażenie ,że on tez ma.
#183 OFFLINE
Napisano 09 październik 2015 - 08:40
A ja jestem w szoku, że wreszcie to my komuś wcisnęliśmy w ostatnich sekundach a nie odwrotnie
- Martin77 lubi to
#184 OFFLINE
Napisano 09 październik 2015 - 09:33
Z każdym meczem coraz bardziej rozczarowuje mnie Fabiański.Nie wiem czy brakuje mu umiejętności czy szczęścia.Nie pamiętam kiedy skończył mecz w reprezentacji na zero.Czy on się źle ustawia,brakuje mu szybkiej reakcji, czy nie istnieje u niego wyskok dosiężny? Przy kazdej bramce brakowało mu dobrego metra do piłki.Strzały były perfekcyjne ale bramkarz musi czasem wyjąć setkę, a on się nawet nie otarł o taką paradę od dłuższego czasu.Nawet amator z Gibraltaru go przeciągnął po trawie.Jak go widzę między słupkami to mam pełne galoty, zresztą mam wrażenie ,że on tez ma.
Brytyjski magazyn "Four Four Two" wybrał Fabiańskiego najlepszym bramkarzem sezonu w Premier League[10], a klub Swansea uznał Polaka m.in. najlepszym zawodnikiem walijskiego klubu.
Widać na wyspach nie mają pojęcia o piłce, że taką ciamajdę zatrudnili. Obie bramki były nie do obrony, co sam piszesz to co bijesz pianę?
Czepiać było się do kogo ale bramkarza , chyba inny mecz oglądałeś.
Żebyśmy mieli tylko na innych pozycjach takie problemy jak bramce.
- Sebalos lubi to
#185 OFFLINE
Napisano 09 październik 2015 - 10:23
#186 OFFLINE
Napisano 09 październik 2015 - 10:25
- RokiFishBoa lubi to
#187 OFFLINE
Napisano 09 październik 2015 - 11:58
Brytyjski magazyn "Four Four Two" wybrał Fabiańskiego najlepszym bramkarzem sezonu w Premier League[10], a klub Swansea uznał Polaka m.in. najlepszym zawodnikiem walijskiego klubu.
Widać na wyspach nie mają pojęcia o piłce, że taką ciamajdę zatrudnili. Obie bramki były nie do obrony, co sam piszesz to co bijesz pianę?
Czepiać było się do kogo ale bramkarza , chyba inny mecz oglądałeś.
Żebyśmy mieli tylko na innych pozycjach takie problemy jak bramce.
Nie podniecaj się tak bo po ci żyłka pęknie. Nie jestem kibicem Swansea tylko reprezentacji Polski a jest tak ,że na wyspach gra dobrze a w reprezentacji przeciętnie i tyle. Dobry mecz to rozegrał Mączyński,Krychowiak też na swoim poziomie,Lewy wiadomo, Glik też nie najgorzej.Resztę przemilczę, szczególnie Grosickiego.
#188 OFFLINE
Napisano 09 październik 2015 - 12:39
Maciek,o Pazdanie zapomniałeś...z Glikiem tworzą super duet. Jak utrzyma formę,to któryś z angielskich klubów zgłosi się po niego. Jak na środkowego obrońcę,bardzo szybki koleś .
Wielbiciele talentu Kuby,już chyba wiedzą dlaczego Borussia się go pozbyła. Był chaotyczny,jest,i będzie. Grosicki to samo. A Fabiański to solidny bramkarz lecz bez błysku,co ma wybronić to wybroni,a co wpuścić to wpuści.
- maicke82 i Tomek88 lubią to
#189 OFFLINE
Napisano 09 październik 2015 - 13:30
Nie podniecaj się tak bo po ci żyłka pęknie. Nie jestem kibicem Swansea tylko reprezentacji Polski a jest tak ,że na wyspach gra dobrze a w reprezentacji przeciętnie i tyle. Dobry mecz to rozegrał Mączyński,Krychowiak też na swoim poziomie,Lewy wiadomo, Glik też nie najgorzej.Resztę przemilczę, szczególnie Grosickiego.
Dzięki za troskę o zdrowie ale obejdzie się .Cały poprzedni wpis jaki zrobiłeś na temat meczu ,dotyczy BRAMKARZA i poza tobą nikt na tej pozycji nie widzi problemu (bo go nie ma) .Czyli słabo znasz się na piłce ,albo w przedszkolu Fabian gnębił ciebie.Nigdzie na Fabiańskiego złych ocen nie ma , a tu proszę znalazł się fachowiec.
W dużym stopniu wyznacznikiem poziomu zawodnika jest klub w jakim gra.
Użytkownik osiemnastak edytował ten post 09 październik 2015 - 13:30
#190 OFFLINE
Napisano 09 październik 2015 - 13:37
Maciek,o Pazdanie zapomniałeś...z Glikiem tworzą super duet. Jak utrzyma formę,to któryś z angielskich klubów zgłosi się po niego. Jak na środkowego obrońcę,bardzo szybki koleś .
Wielbiciele talentu Kuby,już chyba wiedzą dlaczego Borussia się go pozbyła. Był chaotyczny,jest,i będzie. Grosicki to samo. A Fabiański to solidny bramkarz lecz bez błysku,co ma wybronić to wybroni,a co wpuścić to wpuści.
Masz rację, Pazdan z każdym meczem w reprezentacji nabiera pewności w grze. Dla mnie był najlepszym piłkarzem Jagi w ubiegłym sezonie.Musi trafić jak najszybciej do dobrej ligi, bo jest chyba w podobnym wieku co Glik a ten ma już sporo sezonów w serie A.
Użytkownik maicke82 edytował ten post 09 październik 2015 - 15:48
#191 OFFLINE
Napisano 09 październik 2015 - 13:42
Dzięki za troskę o zdrowie ale obejdzie się .Cały poprzedni wpis jaki zrobiłeś na temat meczu ,dotyczy BRAMKARZA i poza tobą nikt na tej pozycji nie widzi problemu (bo go nie ma) .Czyli słabo znasz się na piłce ,albo w przedszkolu Fabian gnębił ciebie.Nigdzie na Fabiańskiego złych ocen nie ma , a tu proszę znalazł się fachowiec.
W dużym stopniu wyznacznikiem poziomu zawodnika jest klub w jakim gra.
Jak wyjmie jedną setkę z Irlandią odszczekam te słowa.Na razie jest ospały..Został mu jeden mecz,a może nawet trzy żeby się zrehabilitować w moich oczach za to gnębienie mnie w przedszkolu.
Użytkownik maicke82 edytował ten post 09 październik 2015 - 13:44
#192 OFFLINE
Napisano 09 październik 2015 - 14:34
Masz rację, Pazdan z każdym meczem w reprezentacji nabiera pewności w grze. Dla mnie był najlepszym piłkarzem Legii w ubiegłym sezonie.Musi trafić jak najszybciej do dobrej ligi, bo jest chyba w podobnym wieku co Glik a ten ma już sporo sezonów w serie A.
Pazdan w ubiegłym sezonie nie był piłkarzem Legii.
#193 OFFLINE
Napisano 09 październik 2015 - 15:51
Masz rację,Jagi oczywiście.
#194 OFFLINE
Napisano 11 październik 2015 - 19:06
#195 OFFLINE
Napisano 11 październik 2015 - 19:15
Jak Panowie nastawienia przed dzisiejszym meczem o być albo nie być? Osobiście odczuwam niepokój przed tym spotkaniem, boje się, ze presja dla naszych będzie zbyt duża żeby to udźwignąć Mam jednak nadzieje, że wszystko będzie ok.
#196 OFFLINE
Napisano 11 październik 2015 - 20:02
#197 OFFLINE
Napisano 11 październik 2015 - 20:02
#198 OFFLINE
Napisano 11 październik 2015 - 20:25
Nie mamy pomysłu na grę, sędzia nie jest nam przychylny raczej na EURO nie pogramy
- Krzysztof Jeżyna lubi to
#199 OFFLINE
Napisano 11 październik 2015 - 20:27
Ha, ale moment znalazłeś Tomek
#200 OFFLINE
Napisano 11 październik 2015 - 20:29
Lewyy ale ten chłop jest teraz w gazieeeeeeeeeeee
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych