Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9950 odpowiedzi w tym temacie

#7741 OFFLINE   Rajfel

Rajfel

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 852 postów
  • Imię:Andrzej

Napisano 30 listopad 2022 - 22:13

A teraz cos napisze, przypomniało mi się jak 1974r wróciłem z pstrągów, czerwiec , piękna pogoda .Mecz Polska Argentyna. Spóźniłem się około 10minut i po komentarzu Ciszewskiego wiedziałem że jest 2 :0 ale długo nie wiedziałem dla kogo. Te nasze futrzaki powinni sobie obejrzeć ten mecz , może coś by do nich dotarło......................Grać i przegrać to nie ujma ale przegrać w takim stylu to żenada.   

#7742 OFFLINE   Maciej W.

Maciej W.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1070 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 30 listopad 2022 - 22:15

Piotrze, jesteś za młody 😊. Jedno dziś jest pewne. Krytykowanie Michniewicza za Meksyk można uznać za nieaktualne. Remis finalnie dał nam to samo miejsce w grupie. Pewnikiem jest też chyba taktyka na 1/8 finału. Od pierwszych minut gra na rzuty karne. Szykuje się niezła zabawa. Francuzi dzisiejszego wieczoru raczej nie narobili w majciochy.
  • coma lubi to

#7743 OFFLINE   martek

martek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 630 postów
  • LokalizacjaBialystok,TG WHITE UK
  • Imię:Marcin
  • Nazwisko:K

Napisano 30 listopad 2022 - 22:17

zielinski...zaginal w akcji....tak jak reszta chlopakow....Krycha bez komentarza...
  • coma lubi to

#7744 OFFLINE   martek

martek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 630 postów

Napisano 30 listopad 2022 - 22:19

A teraz cos napisze, przypomniało mi się jak 1974r wróciłem z pstrągów, czerwiec , piękna pogoda .Mecz Polska Argentyna. Spóźniłem się około 10minut i po komentarzu Ciszewskiego wiedziałem że jest 2 :0 ale długo nie wiedziałem dla kogo. Te nasze futrzaki powinni sobie obejrzeć ten mecz , może coś by do nich dotarło......................Grać i przegrać to nie ujma ale przegrać w takim stylu to żenada.

Kolego takie czasy....przegrac jak tak to sukces..

Użytkownik martek edytował ten post 30 listopad 2022 - 22:19

#7745 OFFLINE   ASAPfishing

ASAPfishing

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 615 postów
  • Lokalizacja.
  • Imię:Asap
  • Nazwisko:Asap

Napisano 30 listopad 2022 - 22:21

Jq pierd...

Mial być mecz otwarcia ,o wszystko i o honor

A tak nie było

Z grupy wyszliśmy i dalej źle

Ludzie jak się Polska piłka nie podoba to nie oglądać

Ale nieee

Trzeba dopierdolić bo to źle tamto źle

Jak oczy bolą to do okulisty albo wyłączać telewizor

No a Ty dalej swoje :D zdejmij te różowe google i zrozum, że nie mamy drużyny, piłkarzy, systemy szkolenia, trenerow itd. itp. Nic. Mamy jedynie mentalność marzycieli bazującą od przypadku do przypadku, czasem sie uda. Udało sie!

To trochę jak z ludzmi co żyją na zasiłkach z MOPS ciągle bo uważają, że im sie należy, od ME do MŚ i tak co dwa lata :) zero aktywności, checi rozwoju, pomysłu na siebie, może się uda awansować.

A co mi, tam marzyć można :D niech wygrają mundial a potem nie pójdą po odbiór medali i "łysego" ze wzgledu na prawa człowieka.
  • godski, jacekp29 i Thomas-xXx lubią to

#7746 OFFLINE   jogger1

jogger1

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 177 postów
  • Lokalizacjamazowieckie
  • Imię:Konrad
  • Nazwisko:Grabowski

Napisano 30 listopad 2022 - 22:25

A teraz do żon kto je ma a kto nie to na giełdę 😜
  • przemo_w lubi to

#7747 OFFLINE   ŻoliborzFishingTeam

ŻoliborzFishingTeam

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 145 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Jq pierd...

Mial być mecz otwarcia ,o wszystko i o honor

A tak nie było

Z grupy wyszliśmy i dalej źle

Ludzie jak się Polska piłka nie podoba to nie oglądać

Ale nieee

Trzeba dopierdolić bo to źle tamto źle

Jak oczy bolą to do okulisty albo wyłączać telewizor

Ale to nie chodzi o to ze jest zle bo wyszlismy z grupy. Jest zle bo te wklady do koszulek prezentuja poziom Wissy Szczuczyn i graja w cos czego Piłką Nożną nazwać nie można. Selekcjoner od Fryzjera, prezes bez pojecia i najlepszy napastnik ktory drepcze jak panienka. To jest problem.
  • cyprys19 lubi to

#7748 OFFLINE   przemo_w

przemo_w

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2307 postów
  • Imię:Przemek

Pomijając że Francja nas rozjedzie to odnośnie meczu.
Zachowanie Messiego po walce z Lewym . Jak mała dziewczynka gdy ktoś jej zabawkę zabrał.
  • coma i S.N. lubią to

#7749 OFFLINE   Rampampam

Rampampam

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 211 postów
  • LokalizacjaGdzieś tam...

Napisano 30 listopad 2022 - 22:30

No a Ty dalej swoje :D zdejmij te różowe google i zrozum, że nie mamy drużyny, piłkarzy, systemy szkolenia, trenerow itd. itp. Nic. Mamy jedynie mentalność marzycieli bazującą od przypadku do przypadku, czasem sie uda. Udało sie!

To trochę jak z ludzmi co żyją na zasiłkach z MOPS ciągle bo uważają, że im sie należy, od ME do MŚ i tak co dwa lata :) zero aktywności, checi rozwoju, pomysłu na siebie, może się uda awansować.

A co mi, tam marzyć można :D niech wygrają mundial a potem nie pójdą po odbiór medali i "łysego" ze wzgledu na prawa człowieka.

Nic się w życiu nie udaje ...

Nie mamy drużyny ale co był by ze mnie za kibic jak bym miał oglądać mecz i od razu założyć że przegramy

Trochę wiary

Nigdy nie byliśmy i mie będziemy podega piłkarska ale jak by nie było

16 drużyn zostaje a my jesteśmy w gronie tych 16 i to mnie cieszy

Z Francja Bedzie ciężko ale kciuki trzymać trzeba ;)

#7750 OFFLINE   coma

coma

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2037 postów
  • Lokalizacjamałopolskie\łódzkie

Napisano 30 listopad 2022 - 22:31

Zawsze się człowiek zastanawia czy będzie pił z żalu po takim meczu czy ze szczęścia. Dzisiaj można hybrydowo. Oba powody pasują.

#7751 OFFLINE   martek

martek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 630 postów

Napisano 30 listopad 2022 - 22:31

Pomijając że Francja nas rozjedzie to odnośnie meczu.
Zachowanie Messiego po walce z Lewym . Jak mała dziewczynka gdy ktoś jej zabawkę zabrał.

chyba zauwazylem....I od siebie ...je.... pchle...Lewy do przodu

#7752 OFFLINE   Maciej W.

Maciej W.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1070 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 30 listopad 2022 - 22:32

Czytając większość komentarzy (którym wcale się nie dziwię) i słuchając Michniewicza, mówiącego o w pełni zasłużonym awansie, wydaje się jasne, że trener idzie pod prąd wbrew kibicom piłki nożnej, również ze swojego kraju. Sytuacja kuriozalna, która pokazuje, że facet żyje w swojej bańce i ma wywalone na wszystko poza tabelą wyników. Kibice wpadają spod deszczu pod rynnę, a komentatorzy usilnie starają się tłumaczyć nam rzeczywistość. Tak to już jest we współczesnej piłce, że oprócz wyniku co nieco liczy się styl i cienka jest granica między sukcesem sportowym, a wytykaniem palcami i wystawieniem się na pośmiewisko. Myślę, że na świecie jest garstka kibiców piłki, która ma ochotę oglądać taki futbol. Myślę, że garstka kibiców poza Polską będzie trzymać za nas kciuki w meczu z Francją. Ja będę, bo tylko spektakularny wynik na mundialu może uratować nam twarz.
  • S.N. lubi to

#7753 OFFLINE   Z.Milewski

Z.Milewski

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 639 postów
  • Lokalizacjalubuskie

Napisano 30 listopad 2022 - 22:34

Cieszmy się bracia, cieszmy!!!

Żenująca była ta końcówka spotkania, bo meczem trudno to nazwać...gra Argentyny w głupiego Jasia z Polską. Nie wiem co gorsze, wyjść w tym stylu, czy odpaść w stylu meksykańskim?

• martek i Rajfel lubią to

#7754 OFFLINE   ŻoliborzFishingTeam

ŻoliborzFishingTeam

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 145 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 30 listopad 2022 - 22:36

Czytając większość komentarzy (którym wcale się nie dziwię) i słuchając Michniewicza, mówiącego o w pełni zasłużonym awansie, wydaje się jasne, że trener idzie pod prąd wbrew kibicom piłki nożnej, również ze swojego kraju. Sytuacja kuriozalna, która pokazuje, że facet żyje w swojej bańce i ma wywalone na wszystko poza tabelą wyników. Kibice wpadają spod deszczu pod rynnę, a komentatorzy usilnie starają się tłumaczyć nam rzeczywistość. Tak to już jest we współczesnej piłce, że oprócz wyniku co nieco liczy się styl i cienka jest granica między sukcesem sportowym, a wytykaniem palcami i wystawieniem się na pośmiewisko. Myślę, że na świecie jest garstka kibiców piłki, która ma ochotę oglądać taki futbol. Myślę, że garstka kibiców poza Polską będzie trzymać za nas kciuki w meczu z Francją. Ja będę, bo tylko spektakularny wynik na mundialu może uratować nam twarz.

Z tym zasluzonym awansem tak jak z telefonami do Ryska - byl ale w sumie nikt nie wie jak i dlaczego.

#7755 OFFLINE   martek

martek

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 630 postów

Napisano 30 listopad 2022 - 22:36

...po trupach do celu....
I jedziemy.....
takie czasy....
  • Rampampam lubi to

#7756 OFFLINE   Maciej W.

Maciej W.

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1070 postów
  • LokalizacjaWarszawa

Napisano 30 listopad 2022 - 22:44

Pomijając gorące emocje, spójrzmy na następnego przeciwnika. Na oko masakra wisi w powietrzu. Pewnie będziemy przez kilka dni do niej przygotowywani. Wbrew temu podrzucam skład, który wyeliminował Francję w 1/8 ostatnich ME. Jeśli ktoś twierdzi, że silniejszy od naszego, niech to uargumentuje. Yann Sommer – Manuel Akanji, Nico Elvedi, Ricardo Rodriguez – Silvain Widmer, Granit Xhaka, Remo Freuler, Steven Zuber – Xherdan Shaqiri – Haris Seferović, Breel Embolo. Nie bucham optymizmem. Oczekuję wzięcia dupy w troki, wiary i dania z siebie wszystkiego. I ani słowa o tym, że gramy z mistrzem Świata, a wyjście z grupy już jest znaczącym sukcesem.

Użytkownik Maciej W. edytował ten post 30 listopad 2022 - 22:45

• S.N. lubi to

#7757 OFFLINE   Rampampam

Rampampam

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 211 postów
  • LokalizacjaGdzieś tam...

Napisano 30 listopad 2022 - 22:46

Cieszmy się bracia, cieszmy!!!
Żenująca była ta końcówka spotkania, bo meczem trudno to nazwać...gra Argentyny w głupiego Jasia z Polską. Nie wiem co gorsze, wyjść w tym stylu, czy odpaść w stylu meksykańskim?

W stylu Meksykańskim już żeśmy odpadali

Cel był jeden I został osiągnięty

Michniewicz mial postawione zadania z których się wywiązał

Wygrał ten awans ze Szwedami

Miał.wyjsc z grupy i wyszedl

Co dalej będzie to się okaże

Prawdopodobnie wszyscy wiemy co bedzie dalej ale czasami można się zdziwić
  • Sławek77 lubi to

#7758 OFFLINE   didi

didi

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 924 postów
  • Lokalizacjatarnobrzeg/madrid

Napisano 30 listopad 2022 - 22:50

panowie ,tu trzeba zacząć wszystko od początku,najlepiej od szkolenia i leśnych dziadów z PZPN

• jacekp29 lubi to

#7759 OFFLINE   przemo_w

przemo_w

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2307 postów
  • Imię:Przemek

Napisano 30 listopad 2022 - 23:02

panowie ,tu trzeba zacząć wszystko od początku,najlepiej od szkolenia i leśnych dziadów z PZPN

Chyba od rodziców którzy mają kasę i od małego pompują w klubach tą bańkę z nieudolnie " grajacymi" swoimi pociechami bo są w większości darczyńcami klubu i ich pociecha MUSI grać. Bo oni mają swoje niezrealizowane marzenia z młodości.

Użytkownik przemo_w edytował ten post 30 listopad 2022 - 23:03

#7760 ONLINE   dino9

dino9

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 72 postów
  • LokalizacjaWLKP
  • Imię:Przemo

Napisano 30 listopad 2022 - 23:10

Można nie mieć super grajków-ale trzeba mieć Ambicję i Serce do walki

• S.N. lubi to