KONGER
UWAGA! Dzisiaj odbierałem nagrody od Kongera. Kiedy zobaczyłem co ... zaniemówiłem. Jeszcze nie liczyłem ale ... ponad 50 zestawów .... KONGER! DZIĘKUJEMY!
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 16 październik 2015 - 11:31
KONGER
Napisano 16 październik 2015 - 11:33
KONGER
Napisano 16 październik 2015 - 11:37
Paweł Kasperowicz
Napisano 16 październik 2015 - 11:38
Mikador
Napisano 16 październik 2015 - 12:10
Remku jeszcze z dwie nagrody pokażesz to jak tylko będzie start nikogo nie zobaczysz do 14:30
Napisano 16 październik 2015 - 12:43
Napisano 16 październik 2015 - 12:58
Pogoda nas nie rozpieszczała ostatnio, dzisiaj jakoś tak cieplej, nie pada, a teraz jeszcze słońce wyszło. Oby tak samo było jutro
Napisano 16 październik 2015 - 14:01
Napisano 16 październik 2015 - 14:37
Nooo szczena opada widząc odzew sponsorów. Nie pomyślałbym nawet, że tak się posypie tymi nagrodami Ogromny szacun dla wszystkich sponsorów ale przede wszystkim dla Was panowie za pozyskanie ich i za mistrzowską organizację!!! Chociaż łamie mnie grypa, z nosa leje się jak z klenia na tarle to już się nie mogę doczekać jutra.
Pamiętajmy tylko przede wszystkim o jednym, to nie tylko zawody, SF to przede wszystkim spotkanie w fenomenalnym gronie i wspaniałe wędkowanie w doborowym towarzystwie! Ja ducha rywalizacji zostawiam jutro w domu. Wy też tak zróbcie
Do zobaczenia nad kanałem...
Napisano 16 październik 2015 - 14:52
Mam do Was ogromną prośbę. Proszę o jej spełnienie.
Zwykle robię zdjęcia na imprezach. Teraz raczej nie dam rady widząc liczbę rzeczy do ogarnięcia. PROSZĘ RÓBCIE ZDJĘCIA FILMIKI PODCZAS IMPREZY - ZWŁASZCZA OTWARCIE ORAZ ZAMKNIĘCIE. Po imprezie podam gdzie zrzucić zdjęcia i inne materiały. Dziękuję!
Napisano 16 październik 2015 - 15:02
Mam do Was ogromną prośbę. Proszę o jej spełnienie.
Zwykle robię zdjęcia na imprezach. Teraz raczej nie dam rady widząc liczbę rzeczy do ogarnięcia. PROSZĘ RÓBCIE ZDJĘCIA FILMIKI PODCZAS IMPREZY - ZWŁASZCZA OTWARCIE ORAZ ZAMKNIĘCIE. Po imprezie podam gdzie zrzucić zdjęcia i inne materiały. Dziękuję!
To akurat masz jak w banku, właśnie ładuję akumutalor do kamery a i aparat się znajdzie. Chociaż patrząc na drony to materiałów nie zabraknie oby tylko wiatr i deszcz nie przeszkadzał w imprezie
Napisano 16 październik 2015 - 15:51
też postaram się coś tam nagrać
Napisano 16 październik 2015 - 15:51
Jak zwykle zabieram mega zooma. Zdjęcia zatem jakieś będą
Napisano 16 październik 2015 - 16:00
Napisano 16 październik 2015 - 16:15
T -15 do startu
Przygotowani?
Ezehiel Prawie że gotów szykuje sprzęt zostawiam przy łóżku lub korytarzu,jutro wstajemy małe śniadanko ubieramy i buty na nogi i wyjazd z domu :)No i ducha rywalizacji zostawiam w domu liczy się dobra zabawa No to Panowie Widzimy się Jutroo
Napisano 16 październik 2015 - 16:18
Wrzućcie czasem jakieś zdjęcie z imprezy. Choroba mnie usadziła to chociaż popatrzę jak inni łowią.
Wędkarz nad wodą →
Ogólne →
Jeszcze o literaturze wędkarskiejNapisany przez S. Cios , 17 lip 2020 literatura, historia, zawody, c&r |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Catch and Release (Złów i wypuść) →
C&R po co, dla kogo i czy to ma sens, wiedza i teoria.Napisany przez adatom , 01 wrz 2019 c&r, bezmyślne, czy ma sens i 2 więcej |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Catch and Release (Złów i wypuść) →
"Ryby w naszych wodach - oczekiwania, rzeczywistość, wyzwania"Napisany przez maxtip , 10 gru 2018 konferencja, serock, c&r i 2 więcej |
|
|
||
Różności wędkarskie →
Cafe jerkbait.pl →
Łowcy okoni C&R na facebookuNapisany przez grisza-78 , 27 wrz 2016 c&r |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Street Fishing Poland →
SFE2016 - Koszulka Street Fishing Extreme 2016Napisany przez remek , 10 kwi 2016 sfe2016, street fishing |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych