A jak wam się podobały odwiedziny Karola zacharczyka?
z Karolem Zacharczykiem spotkałem się niedawno w Mrzeżynie na targach rękodzieła wędkarskiego to jest GOŚĆ
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 17 październik 2015 - 19:16
A jak wam się podobały odwiedziny Karola zacharczyka?
z Karolem Zacharczykiem spotkałem się niedawno w Mrzeżynie na targach rękodzieła wędkarskiego to jest GOŚĆ
Napisano 17 październik 2015 - 19:47
Napisano 17 październik 2015 - 20:00
Napisano 17 październik 2015 - 20:03
Było super dzięki wszystkim za spotkanie.....super atmosfera....
Napisano 17 październik 2015 - 20:04
Fajna przytulanka na długie zimowe wieczory :-)
Użytkownik milupa edytował ten post 17 październik 2015 - 20:16
nie cytuj zdjęć
Napisano 17 październik 2015 - 20:11
Pogoda nie rozpieszczała ale warto było jechać te 3,5 h żeby spotkać się nad wodą.
Porozmawiać poznać się itp.....
Remak , Marcin wieli szacunek za zorganizowanie tak przedniej imprezy.
Liczymy że to dopiero początek.
Napisano 17 październik 2015 - 20:21
Impreza pierwsza klasa, zawody w miłej koleżeńskiej atmosferze bez spinania pośladów - na luzie. A to wszystko dzięki ekipie ludzi których łączy wielka pasja, żadna pogoda by tego nie zepsuła. Wielki ukłon w stronę organizatorów, REWELACJA. Cieszę się że mogłem z Wami spędzić miło czas. Do zobaczenia nad wodą i połamania kija. Pozdro.
Napisano 17 październik 2015 - 20:26
Super impreza i super organizacja, za co wielkie brawa Jedyny minus, to ten kapuśniaczek z nieba. Przemokłem i właśnie się naprawiam za pomocą grzańca. Miałem trochę popstrykać, ale jeszcze dwa zdjęcia i byłyby to zdjęcia podwodne Także winszuje organizatorom i czekam z niecierpliwością na kolejne SF.
Napisano 17 październik 2015 - 21:04
Czytam posty kolegów i wychodzi na to że każdy z Was się zgadza z moją opinia chociaż ja bylem tylko trochę na zakończenie - było SUPER. Cieszę się niezmiernie że miałem okazję zamienić kilka słów z Karolem Z. Wrócę na moment do organizacji imprezy.
Nie wiem jak się udało to ogarnąć w tak krótkim czasie przy takiej ilości uczestników. Od czasu do czasu u mnie w robocie też się coś dzieję i od takiej organizacji jestem ja i wiem ile to kosztuję zachodu. I tak sobie myślę że chyba kiedyś wezmę udział (oprócz wigilii na której bywam), może nie w zawodach ale w jakimś wyjeździe?
Napisano 17 październik 2015 - 22:02
To była świetna impreza. Dziękuję za koleżeńską atmosferę. I do następnego razu
Napisano 18 październik 2015 - 06:02
Dziękuje wszystkim za SUPER imprezę, jestem pod wrażeniem organizacji. Do zobaczenia za rok.
Pudła się nie spodziewałem, szczęsliwą przynętą okazał się Perch7 by Tomy.
Ps, Dzięki Marcin
Użytkownik urasenty edytował ten post 18 październik 2015 - 06:03
Napisano 18 październik 2015 - 06:09
Napisano 18 październik 2015 - 06:26
Mam nadzieje ze na nastepnej edycji bedzie chociaz jeden startujacy muszkarz wiecej.
Ezehiel mial bardzo fajne pudla z muchami na ktore uparcie mowil jigi i obslugiwal je spinem. Naprawde cacuszka! Na Sanie zrobilyby spustoszenie. Bardzo udane wzory. Mialem w planie je zwedzic, w koncu ukrecilby sobie w nocy kolejne. Niestety pilnowal pudelka
Napisano 18 październik 2015 - 06:35
Napisano 18 październik 2015 - 07:29
E tam za ciężkie... Twoje nimfki nie wyglądały na super ciężkie - parkinson którego zakładałeś nie miał nawet grama.
Na Solinie założę do mojej #6 jigi które dostałem jako nagrodę pocieszenia, na sznurze tonącym spuszczę je na 15 metrów i będę łowił w dryfie, wystarczy że poczekam na solidny wiatr
Wstawiam foto jigów Oczkosia - chyba dostało je wielu uczestników ( sorki za nieostre zdjęcia ale padł mi obiektyw).Te Jigi jak i muszki Zbigniewa Oczkosia są rewelacyjne, już się w nich zakochałem.
Użytkownik ictus edytował ten post 18 październik 2015 - 07:38
Napisano 18 październik 2015 - 07:29
Dla organizatorów pokłony z mojej strony Mega impreza!
Przy okazji pozwolę sobie, a co tam, na taką uwagę.
Czy na "tej sali" nadal jest ktoś, kto twierdzi, że Jerkbait nie jest tym miejscem, jaki miał być? Inspirującym,ciekawym, przyjaznym, wartościowy, dającym i promującym dobre wzorce wędkarstwa? Budującym środowisko niebanalnych ludzi, pośród których można - tak można! - poprawić jakość swojego życia? Pośród których i dzięki nim właśnie, można wywierać pozytywnie na to środowisko wędkarskie, które raczej działa przeciw środowisku naturalnemu, niż mu sprzyja? Pośród których i dzięki nim właśnie, można być częścią czegoś wyjątkowego?
Nie mam takich wątpliwości koledzy. Dlatego jestem obok was i wspieram was jak tylko mogę, chociaż nie odczuwacie mojej obecności.
Żałuję, że nie mogłem być tam z wami.
Napisano 18 październik 2015 - 07:56
Wielkie podziękowania dla całej ekipy, zarówno dla organizatorów jak i samych uczestników. Rewelacyjne spotkanie, organizacja na wysokim poziomie, czego chcieć więcej. Nawet pogoda nie była wstanie popsuć nam zaje... zabawy Jeszcze raz wielki DZIĘKI.
Ps. Daniel, następnym razem to ja poczęstuję się czymś z twojego pudełka
Napisano 18 październik 2015 - 08:17
Wiem, że to nie najważniejsze ale zapytam z ciekawości. Jaka ryba dała pierwsze miejsce?
Napisano 18 październik 2015 - 08:20
Wędkarz nad wodą →
Ogólne →
Jeszcze o literaturze wędkarskiejNapisany przez S. Cios , 17 lip 2020 literatura, historia, zawody, c&r |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Catch and Release (Złów i wypuść) →
C&R po co, dla kogo i czy to ma sens, wiedza i teoria.Napisany przez adatom , 01 wrz 2019 c&r, bezmyślne, czy ma sens i 2 więcej |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Catch and Release (Złów i wypuść) →
"Ryby w naszych wodach - oczekiwania, rzeczywistość, wyzwania"Napisany przez maxtip , 10 gru 2018 konferencja, serock, c&r i 2 więcej |
|
|
||
Różności wędkarskie →
Cafe jerkbait.pl →
Łowcy okoni C&R na facebookuNapisany przez grisza-78 , 27 wrz 2016 c&r |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Street Fishing Poland →
SFE2016 - Koszulka Street Fishing Extreme 2016Napisany przez remek , 10 kwi 2016 sfe2016, street fishing |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych