Wiem, że to nie najważniejsze ale zapytam z ciekawości. Jaka ryba dała pierwsze miejsce?
Szczupły 55cm (o ile dobrze pamiętam)
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 18 październik 2015 - 08:21
Wiem, że to nie najważniejsze ale zapytam z ciekawości. Jaka ryba dała pierwsze miejsce?
Szczupły 55cm (o ile dobrze pamiętam)
Napisano 18 październik 2015 - 08:44
Mam nadzieje ze na nastepnej edycji bedzie chociaz jeden startujacy muszkarz wiecej.
Z tego co wiem , to kilku kolegów miało w rezerwie wędki muchowe . Nie wiem dlaczego nie próbowali połowić na muszkę?
Może dlatego ........................................że nie dało się łowić na suchą .
Użytkownik pisarz edytował ten post 18 październik 2015 - 08:45
Napisano 18 październik 2015 - 10:16
Napisano 18 październik 2015 - 10:20
To była świetna impreza.
Myślę że za rok należałoby zaprosić działaczy z OM PZW żeby zobaczyli jak mają wyglądać zawody wędkarskie .
Napisano 18 październik 2015 - 11:40
Napisano 18 październik 2015 - 11:48
Masz dobrze, ja oddaje czas rodzinie.Jadę troszkę pomęczyć okonie a wieczorem coś poskładam z drona. I RAW-y obronie 😉
Napisano 18 październik 2015 - 11:50
I zawody Stret Fishingu w Warszawie mamy za sobą. W sumie drugie w Polsce. Jak pamiętacie historyczne debiut był w Szczecinie, tam Manniek przecierał szlaki w barwach Street Fishing Poland.
To debiut SFP nie był we Wrocławiu ?
Napisano 18 październik 2015 - 11:52
Napisano 18 październik 2015 - 12:13
To debiut SFP nie był we Wrocławiu ?
Napisano 18 październik 2015 - 12:35
Witam Koledy
Dziękuję za dobre słowa.Staraliśmy się, aby nikt nie pozostał głodny.
Mam nadzieję, że jedzenie się podoba.
Dla wszystkich członków forum "Jerkbait.pl" u nas rabat 10%
Otwieramy 24 października
Czekamy na wszystkich
"La pauza"
ul.Vogla 28
Warszawa 02-963
https://www.facebook...9863555/?ref=hl
Pozdrawiem Jaroslaw
Napisano 18 październik 2015 - 12:48
Impreza świetna !! Organizatorom wielkie brawa !! Super było się spotkać z wszystkimi pogadać, pośmiać się i zjeść pyszne jedzenie - aura była jaka była ale to chyba nikomu suma summarum nie przeszkadzało Oby kolejne zawody w Warszawie były jak najszybciej
Wrocław - nadchodzę !!
Napisano 18 październik 2015 - 13:29
Chciałem podziękować za wspólną zabawę zarówno organizatorom jak i samym uczestnikom! Mega fajna impreza i mimo pogody która dała nam naprawdę w kośc bawiłem się świetnie. Niecierpliwie czekam na kolejne zawody z tego cyklu w Warszawie
Napisano 18 październik 2015 - 14:29
Zawody ... mówimy o zawodach ... Ale idziemy do przodu ... popularyzacja SF w Polsce.
To jak to ?
Flaga przez Wrocek podpisana i się nie liczy ?
Napisano 18 październik 2015 - 14:33
Super impreza, brawa dla organizatorów! Nie było złej pogody, byli tylko źle ubrani
Ciepła strawa wyśmienita, palce lizać!
A "paczka gum" i "losowanie koguta" na długo zostaną w pamięci
Oby duch tego spotkania rozlał się na kolejne zawody w Polsce!
Jako szczęśliwy posiadacz zestawu upominków z Jerbait-Buff'ką informuję:
Buff'ka super się prezentuje, a moja druga połowa już ostrzy sobie na nią zęby, bo jej się kolor podoba.... NIE ODDAM!!!
Napisano 18 październik 2015 - 14:54
To jak to ?
Flaga przez Wrocek podpisana i się nie liczy ?
Napisano 18 październik 2015 - 15:36
Koledzy! Dostałem super gadżet - koszulkę od JerC-a z wielkim logo Street Fishing Poland na plecach. Niestety jest na mnie za mała. Może ktoś ma XL i chce się zamienić?
Napisano 18 październik 2015 - 15:45
Koledzy! Dostałem super gadżet - koszulkę od JerC-a z wielkim logo Street Fishing Poland na plecach. Niestety jest na mnie za mała. Może ktoś ma XL i chce się zamienić?
No ja nie ma XL ale jak na Ciebie za mała to odkupię
Napisano 18 październik 2015 - 16:06
Wędkarz nad wodą →
Ogólne →
Jeszcze o literaturze wędkarskiejNapisany przez S. Cios , 17 lip 2020 literatura, historia, zawody, c&r |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Catch and Release (Złów i wypuść) →
C&R po co, dla kogo i czy to ma sens, wiedza i teoria.Napisany przez adatom , 01 wrz 2019 c&r, bezmyślne, czy ma sens i 2 więcej |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Catch and Release (Złów i wypuść) →
"Ryby w naszych wodach - oczekiwania, rzeczywistość, wyzwania"Napisany przez maxtip , 10 gru 2018 konferencja, serock, c&r i 2 więcej |
|
|
||
Różności wędkarskie →
Cafe jerkbait.pl →
Łowcy okoni C&R na facebookuNapisany przez grisza-78 , 27 wrz 2016 c&r |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Street Fishing Poland →
SFE2016 - Koszulka Street Fishing Extreme 2016Napisany przez remek , 10 kwi 2016 sfe2016, street fishing |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych