Street Fishing Poland - WARSZAWA - podsumowanie imprezy 17/10/2015
#61 OFFLINE
Napisano 06 październik 2015 - 15:01
#62 OFFLINE
Napisano 06 październik 2015 - 15:26
Panowie, jeśli metoda dowolna i kanał żerański to nie przydała by się jeszcze wzdręga w punktacji? Dla PZW może nie spinningowa ale dla nas- jb, myślę że jak najbardziej. ..
Ja bym był za tym aby nie można było łowić boleni na muchę. Wepster zbyt dobrze ma je rozpracowane
Oczywiście będę
Użytkownik sajdol1 edytował ten post 06 październik 2015 - 15:28
- Pisarz.......ewski Piotr i Kamil G lubią to
#63 OFFLINE
Napisano 06 październik 2015 - 15:28
Trzeba łowić więcej gatunków.
Liczy się tylko największy osobnik z gatunku
#64 OFFLINE
Napisano 06 październik 2015 - 15:30
Ja bym był za tym aby nie można było łowić boleni na muchę. Wepster zbyt dobrze ma je rozpracowane
Oczywiście będę
Baaardzo dobrze Chętnie popatrzę
- Kamil G lubi to
#65 OFFLINE
Napisano 06 październik 2015 - 16:14
i jeszcze proponował bym nie dopuścić troka do metod połowu
ale chciałbym być tam z wami
#66 OFFLINE
Napisano 06 październik 2015 - 16:25
Eee tam Bartek, w październiku raczej są już poza zasięgiem muchówki, ale zobaczymy...Ja bym był za tym aby nie można było łowić boleni na muchę. Wepster zbyt dobrze ma je rozpracowane
Oczywiście będę
- remek i sajdol1 lubią to
#67 OFFLINE
Napisano 06 październik 2015 - 16:25
Liczy się 1 największy.
Osobiście skupiłbym się na innych rybach.
Szczupak wymiar daje 750 punktów, sandacz tak samo.
Okoń tylko 90.
Co się bardziej opłaca?
- remek lubi to
#68 OFFLINE
Napisano 06 październik 2015 - 16:45
http://lidlgazetka.e...owy-filet-100g/Trok... Okoń 20cm wymiar dolny.
Liczy się 1 największy.
Osobiście skupiłbym się na innych rybach.
Szczupak wymiar daje 750 punktów, sandacz tak samo.
Okoń tylko 90.
Co się bardziej opłaca?
Najbardziej to się opłaca kupować w Lidlu!
Pstrąg łososiowy po 2,79, czymkolwiek to ustrojstwo jest...
Użytkownik wepster edytował ten post 06 październik 2015 - 16:46
- ezehiel i dreadknight lubią to
#69 OFFLINE
Napisano 06 październik 2015 - 17:15
Może być mega impreza, postaram się być....
...Rozumiem że wszystkie ryby wymiarowe fotografujemy i wpisujemy w kartę, ale do klasyfikacji liczy się największa z gatunku?
Użytkownik malcz edytował ten post 06 październik 2015 - 17:16
#70 OFFLINE
Napisano 06 październik 2015 - 17:25
Ja może wpadnę w połowie zawodów jako obserwator z bezpiecznej odległości co by nie przeszkadzać startującym. Gratulacje dla osób które podjłęły się oragnizacji takiej imprezy. Mam nadzieję, że ktoś zadba o stronę redaktorską całości spotkania wraz z fajnymi zdjęciami w scenerii Street Fishing.
ps: pewnie nie jeden z was pójdzie na małe rozeznanie przed zawodami, byłem wczoraj ciut dalej w kierunku Zegrza. Szczupak pod wymiar i dwa Okonie. Szału nie ma ale nad wodą 1,5h. Skoro jest aż sześć godzin warto "podłubać" w Okoniach a połowę poświęcić na Szczupaka którgo w kanale jest sporo.
ps1: dla osób marzących o Boleniu polecam wątek zapoczątkowany w 2006 roku z dyskusją do dziś
http://jerkbait.pl/t...nia/?hl=żerania
- remek lubi to
#71 OFFLINE
Napisano 06 październik 2015 - 17:26
Może być mega impreza, postaram się być....
...Rozumiem że wszystkie ryby wymiarowe fotografujemy i wpisujemy w kartę, ale do klasyfikacji liczy się największa z gatunku?
Strategia należy do Ciebie. Podczas podliczania punktów będziemy brali tylko najwieksza rybę danego gatunku.
#72 OFFLINE
Napisano 06 październik 2015 - 17:44
Ja może wpadnę w połowie zawodów jako obserwator z bezpiecznej odległości co by nie przeszkadzać startującym. Gratulacje dla osób które podjłęły się oragnizacji takiej imprezy. Mam nadzieję, że ktoś zadba o stronę redaktorską całości spotkania wraz z fajnymi zdjęciami w scenerii Street Fishing.
ps: pewnie nie jeden z was pójdzie na małe rozeznanie przed zawodami, byłem wczoraj ciut dalej w kierunku Zegrza. Szczupak pod wymiar i dwa Okonie. Szału nie ma ale nad wodą 1,5h. Skoro jest aż sześć godzin warto "podłubać" w Okoniach a połowę poświęcić na Szczupaka którgo w kanale jest sporo.
ps1: dla osób marzących o Boleniu polecam wątek zapoczątkowany w 2006 roku z dyskusją do dziś
Gdyby zawody były miesiąc temu, przy wyższej temperaturze i słoneczku, szedłbym po bolka na tym odcinku jak po "swoje"...
niestety, przy takich temperaturach obawiam się, że mogły przyjąc kierunek "zalew" - na ujściu kanałku przedwczoraj 3 bolki zaatakowały mi szczupakowe wirówy startujące z dna...
Użytkownik olo86 edytował ten post 06 październik 2015 - 17:45
- luk_80 lubi to
#73 OFFLINE
Napisano 06 październik 2015 - 17:47
Myślę że nagrody wybraliśmy odpowiednie Mam nadzieję że z każdą kolejną edycją będą co raz lepsze
- remek i ezehiel lubią to
#74 OFFLINE
Napisano 06 październik 2015 - 18:56
Myślę że nagrody wybraliśmy odpowiednie Mam nadzieję że z każdą kolejną edycją będą co raz lepsze
@Zedset, chyba ktoś ci postawił wyzwanie
- Zed Zgred lubi to
#75 Guest_DAWIDspinn_*
Napisano 06 październik 2015 - 19:08
Będę na samej integracji o 14.30 można tak ? Wcześniej nie moge a chętnie dołącze, spotkać sie i pogadać. Oczywiście płace całe wpisowe
- remek lubi to
#76 OFFLINE
Napisano 06 październik 2015 - 20:13
Na ten moment mamy 30 osób na liście. Bardzo się cieszymy. A tym czasem praca pełną idzie parą ...
Pozdrawiam
Remek
#77 OFFLINE
Napisano 06 październik 2015 - 20:14
Ja się dopisałem, chociaż w mojej sytuacji to trochę balansowanie na krawędzi. Ale mam nadzieję, że się uda.
- ezehiel lubi to
#78 OFFLINE
Napisano 06 październik 2015 - 20:23
- ezehiel lubi to
#79 OFFLINE
Napisano 06 październik 2015 - 21:12
Zapisany
- remek lubi to
#80 OFFLINE
Napisano 06 październik 2015 - 21:16
Ja się dopisałem, chociaż w mojej sytuacji to trochę balansowanie na krawędzi. Ale mam nadzieję, że się uda.
Wpadaj wpadaj. Pogadamy o tym echu
Użytkownik sajdol1 edytował ten post 06 październik 2015 - 21:17
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: street fishing, poland, urban fishing, catch and release, c&r
Wędkarz nad wodą →
Ogólne →
Jeszcze o literaturze wędkarskiejNapisany przez S. Cios , 17 lip 2020 literatura, historia, zawody, c&r |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Catch and Release (Złów i wypuść) →
C&R po co, dla kogo i czy to ma sens, wiedza i teoria.Napisany przez adatom , 01 wrz 2019 c&r, bezmyślne, czy ma sens i 2 więcej |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Catch and Release (Złów i wypuść) →
"Ryby w naszych wodach - oczekiwania, rzeczywistość, wyzwania"Napisany przez maxtip , 10 gru 2018 konferencja, serock, c&r i 2 więcej |
|
|
||
Różności wędkarskie →
Cafe jerkbait.pl →
Łowcy okoni C&R na facebookuNapisany przez grisza-78 , 27 wrz 2016 c&r |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Street Fishing Poland →
SFE2016 - Koszulka Street Fishing Extreme 2016Napisany przez remek , 10 kwi 2016 sfe2016, street fishing |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych