W deszczu czy bez... było warto
20151121_091955.jpg 74,11 KB 30 Ilość pobrań 12279611_926477984055890_757687024_o.jpg 70,18 KB 27 Ilość pobrań
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 22 listopad 2015 - 17:59
W deszczu czy bez... było warto
20151121_091955.jpg 74,11 KB 30 Ilość pobrań 12279611_926477984055890_757687024_o.jpg 70,18 KB 27 Ilość pobrań
Napisano 22 listopad 2015 - 18:31
Napisano 22 listopad 2015 - 18:51
To może i ja dołożę swoje dwa grosze do podsumowania imprezy. Pogoda kiepska , za to atmosfera mega zajeb***a. Najlepsze zawody na jakich byłem , i napewno będe uczestniczył w kolejnych. Zero jakiegoś ciśnienia na ryby i punkty , wszyscy na spokojnie i z usmiechem podchodzili do tematu. Fajnie było spotkać wędkarzy z SFP w centrum miasta i powymieniać się informacjami na temat polowów. Miasto piękne i ogromne ilości wody do wedkowania w samym centrum. Wielki szacuni podziękowania dla organizatorów , za ogarnięcie całej imprezy. Jeszcze raz wielkie dzięki Panowie !
Do zobaczenia ! Bryka
Napisano 22 listopad 2015 - 18:52
Ja również chciałbym bardzo serdecznie podziękować za super imprezę. Gratulacje dla Organizatorów i Sponsorów-naprawdę kawał świetnej roboty! Jeszcze raz dzięki!
Napisano 22 listopad 2015 - 19:27
Napisano 22 listopad 2015 - 20:00
Doskonale zorganizowana oraz bardzo pozytywna impreza. Dzięki Remek i cała Ekipa za cały włożony trud, mnóstwo pracy to od Was wymagało, a wyszło rewelacyjnie. Podziękowania także dla sponsorów oraz pozdrowienia dla wszystkich pozytywnie zakręconych na SF Wrocław.
Napisano 22 listopad 2015 - 20:30
Bardzo dziękuje wszystkim tym którzy się do mnie uśmiechali podczas fotografowania.
Dziękuję wam że przybyliście do Wrocławia i mam nadzieję że dobrze się bawiliście.
Rafał ukłon w Twoją stronę odwaliłeś kawał dobrej roboty organizując to wszystko.
Ryby nie dopisały (i dobrze mieliśmy mniej liczenia) ale nie o nie chodziło.
Było mi bardzo miło poznać tak wielu wspaniałych ludzi, starałem się z każdym porozmawiać czy choć zamienić zdanie.
Byliście super.
Kilka fotek z telefonu , resztę z aparatu wstawi Remek.
Zapraszamy na 2016
posmakowaliśmy wrocławskich lodów podczas roznoszenia pieczątek
CDN.
Napisano 22 listopad 2015 - 20:33
Zanim napiszę ... to jeszcze jeden film nakręcony na Wyspie. Zapraszam ... kontynuujemy temat "Dlaczego StreetFishing?"
Napisano 22 listopad 2015 - 20:35
Lecimy dalej.
CDN.......
Napisano 22 listopad 2015 - 20:39
i kolejne kilka fotek..
CDN....
Napisano 22 listopad 2015 - 20:46
Napisano 22 listopad 2015 - 21:28
Widać wszystko wypadło "cacy"
Zdecydowanie w przyszłym roku widzę Opole w formule SF
Pozdro.
Napisano 22 listopad 2015 - 21:34
Póki co tylko jedno bo już Warszawski pęd dopadł mnie...
powiem jedno Wroclove tak powinno nazywać się to miasto Dzieki ekipie z tęczowego Discovery a zwłaszcza kierowcy za bezpieczną jazde
Graulacje dla Organizatorów i uczestników - chyba za wszystko, za atmosferę, za nagrody, za spędzony wspólnie czas
Ode mnie wielkie gratulacje !!
Napisano 22 listopad 2015 - 21:41
"Dlaczego Street Fishing?"- Ciekaw jestem czy padnie odpowiedz: Bo mozna łowić i oglądać się za Wrocławiankami jednocześnie;P
p.s. Niestety nie kojarzę wszystkich kolegów ,którzy się wypowiadali. Czy jest możliwość dodania sygnatury (nick z forum) do filmu przy każdej z wypowiadających się osób?
Napisano 22 listopad 2015 - 21:47
Wrocław super, ale...czy tylko ja narzekałem na bardzo małą ilość przejść dla pieszych? Kilkakrotnie biegaliśmy po 4 pasmówce :/
Wysłane z mojego LG-V490 przy użyciu Tapatalka
Napisano 22 listopad 2015 - 23:20
Ja też podziękuje organizatorom za zrobienie super imprezy. Miejsce rewelacja, pogoda też w sumie lepsza niż w Warszawie. Piszę się na następną imprezę gdziekolwiek będzie. Wrzucam linka do filmiku z zarybienia, jednego z wielu fajnych akcentów naszej zabawy. Pozdro
Napisano 23 listopad 2015 - 08:02
Witam wszystkich i dołączam do podziękowań - dla Uczestników za atmosferę spotkania. Troszkę żal było nie przyłączyć się do wspólnego z Wami wędkowania ale największą nagrodą dla Organizatorów były Wasze uśmiechy w trakcie sobotniego Street Fishing i opinie po spotkaniu
Wielkie dzięki
Napisano 23 listopad 2015 - 10:32
Wielkie podziękowania dla zespołu SFP Wrocław za realizację projektu.
Naprawdę szacunek.
Dziękuję bardzo Remkowi.
Nawet nie wiecie ile wkłada w to pracy.
Dziękuje ekipie która pomogła z banerami i namiotem.
Podziękowania dla "Wunderwaffe" i Meme za transport, atmosferę i wszystkie pogadanki.
Dziękuję Karolowi, Jerzemu, Mateuszowi i Krzyśkowi za niezapomnianą atmosferę.
Podziękowania dla sponsorów za nagrody i uczestnictwo w zawodach.
Podziękowania dla zawodników za uczestnictwo.
Marcin, czy sugerujesz żebym zmienił nick na JB?;-)
tobie, Karolowi, Jurkowi i jego samonośkach też bardzo dziękuję za klimat i towarzystwo - macie zdrowie;-)
Napisano 23 listopad 2015 - 10:33
Póki co tylko jedno bo już Warszawski pęd dopadł mnie...
powiem jedno Wroclove tak powinno nazywać się to miasto Dzieki ekipie z tęczowego Discovery a zwłaszcza kierowcy za bezpieczną jazde
Graulacje dla Organizatorów i uczestników - chyba za wszystko, za atmosferę, za nagrody, za spędzony wspólnie czas
Ode mnie wielkie gratulacje !!
Z tymi tęczowymi kolorami to naprawdę się będę musiał zastanowić, bo zaczyna kusić;-)
Napisano 23 listopad 2015 - 10:35
Dołożę jeszcze specjalne podziękowania dla @Zedset, który pomimo zmęczenia przeciągnął nas w niedzielę po kilku fajnych miejscach odrzańskich w ramach afterparty, Rafał - bardzo dziękujemy, odwdzięczymy się w W-wie!;-)
Wędkarz nad wodą →
Ogólne →
Jeszcze o literaturze wędkarskiejNapisany przez S. Cios , 17 lip 2020 literatura, historia, zawody, c&r |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Catch and Release (Złów i wypuść) →
C&R po co, dla kogo i czy to ma sens, wiedza i teoria.Napisany przez adatom , 01 wrz 2019 c&r, bezmyślne, czy ma sens i 2 więcej |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Catch and Release (Złów i wypuść) →
"Ryby w naszych wodach - oczekiwania, rzeczywistość, wyzwania"Napisany przez maxtip , 10 gru 2018 konferencja, serock, c&r i 2 więcej |
|
|
||
Różności wędkarskie →
Cafe jerkbait.pl →
Łowcy okoni C&R na facebookuNapisany przez grisza-78 , 27 wrz 2016 c&r |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Street Fishing Poland →
SFE2016 - Koszulka Street Fishing Extreme 2016Napisany przez remek , 10 kwi 2016 sfe2016, street fishing |
|
|
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych