STREET FISHING GAME WROCŁAW 2015 - podsumowanie imprezy
#421 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2015 - 16:28
Szacunek za organizację.
- remek i Zed Zgred lubią to
#422 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2015 - 17:17
Ułan
#423 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2015 - 17:30
A może potrzebujemy odpocząć ?????
I jeszcze jedno wygrał każdy kto był i uczestniczył w tym jedynym nie powtarzalnym spotkaniu maniaków wędkarstwa
Witam,
Dokładnie sprecyzowane nie było przegranych, mega atmosfera, pogoda znośna a rybki jak rybki czasem kapryśne ale coś się trafiało
Nie spodziewałem się takiej imprezy a szczególnie po kilku epizodach w zawodach organizowanych przez nasze PZW. Po prostu pięknie i prosimy o jeszcze
Pozdrawiam
- remek, Sebo i Zed Zgred lubią to
#424 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2015 - 17:34
Po prostu pięknie i prosimy o jeszcze
Pozdrawiam
Nie chcę Cię martwić Marcinie ale już pracujemy nad kolejnymi spotkaniami
- remek, Meme, Pisarz.......ewski Piotr i 2 innych osób lubią to
#425 Guest_SławomirW_*
Napisano 23 listopad 2015 - 18:00
Fajnie było, fajnie było... komplementów cała moc, ryb nie za dużo, ........ale w końcu jak wyniki ??
#426 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2015 - 18:51
Sławek, w SelfieTV wszystko było opisane Na stronie 19, w tym wątku, jest filmik "Street Fishing Game Wrocław - Nagrody" wszystko jest tam powiedziane co komu było dane
- remek lubi to
#427 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2015 - 19:29
Ja z mojej strony czytając Wasze wpisy, oglądając zdjęcia i nagrania mogę powiedzieć tylko tyle: k...a!!! Pojecia nie macie jak bardzo żałuję że nie mogłem tam być
- Sebo, rybak44, michalvcf i 1 inna osoba lubią to
#428 Guest_SławomirW_*
Napisano 23 listopad 2015 - 19:45
Sławek, w SelfieTV wszystko było opisane Na stronie 19, w tym wątku, jest filmik "Street Fishing Game Wrocław - Nagrody" wszystko jest tam powiedziane co komu było dane
Nie chodzi mi o to co komu dano tylko o wielkości największych złowionych ryb.
#429 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2015 - 19:48
Remek dokładnie mówi o długości złowionych ryb oraz o ilości złowionych ryb podczas całego spotkania. Zachęcam Cię żebyś jednak oglądnął wspomniany film
#430 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2015 - 20:17
Jak dobrze wczytasz się w zasady streetu to będziesz wiedział że nie jest ważne kto,co i jakie duże ryby złowił
- Sebo i Zed Zgred lubią to
#431 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2015 - 20:30
Nie chodzi mi o to co komu dano tylko o wielkości największych złowionych ryb.
A mi chodziło tylko o ludzi, wędkarzy, których tam mogłem spotkać ale nie spotkałem. Ryby same w sobie nie miały by dla mnie żadnego znaczenia. Czasem bywa że niektórzy jadą na zawody a niektórzy na imprezę w dobrym towarzystwie
Użytkownik Winko edytował ten post 23 listopad 2015 - 20:31
- Sebo i robipow lubią to
#432 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2015 - 21:23
Ułan
Chyba Ułan Bator
- Zed Zgred lubi to
#433 Guest_Erin_*
Napisano 23 listopad 2015 - 21:26
Szkoda, że rybki nie dopisały tej jesieni w SFP. Wychodzi na to, że najdłuższa ryba, chyba szczupak o ile dobrze pamiętam został złowiony w 1 edycji właśnie we Wrocławiu !?
#434 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2015 - 21:28
Szkoda, że rybki nie dopisały tej jesieni w SFP. Wychodzi na to, że najdłuższa ryba, chyba szczupak o ile dobrze pamiętam został złowiony w 1 edycji właśnie we Wrocławiu !?
Dokładnie tak jak piszesz Wrocław trzyma fason Trzeba bronić tytułu w przyszłym roku
- cyfro68, MarcinZet i robipow lubią to
#435 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2015 - 21:29
Do SFP dołączył Rafał (ZedSet). Fantastycznie koordynował działania. Przetarł wiele szlaków potrzebnych do zorganizowania imprezy nie tylko we Wrocławiu ale też w pozostałych miastach (wiele nauczyliśmy się podczas realizacji tego projektu).
Wrocław już za nami. Myślimy o kolejnych projektach tych, które chcemy zrobić dla Was, miłośników Street Fishingu, w następnym roku. Zanim jednak zrobimy krok do przodu ... nasi uczestnicy postanowili opowiedzieć o tym ... dlaczego Wrocław. Zapraszam do kolejnego filmu.
Poprzednie filmy "Dlaczego Street Fishing?"
Część I
Część II
- joker, cyfro68, MarcinZet i 2 innych osób lubią to
#436 Guest_Erin_*
Napisano 23 listopad 2015 - 21:43
W sumie jak już były te 4 edycje SFP to chyba fajnie byłoby zamieścić choćby "@nicki" osób, które zajęły pierwsze miejsca wraz z wymiarami rybek ! No i z miejscem pochodzenia szczęśliwych łowców !
- Zed Zgred lubi to
#437 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2015 - 21:48
W sumie jak już były te 4 edycje SFP to chyba fajnie byłoby zamieścić choćby "@nicki" osób, które zajęły pierwsze miejsca wraz z wymiarami rybek ! No i z miejscem pochodzenia szczęśliwych łowców !
We Wrocławiu wygrała osoba spoza forum więc to już nie będzie takie proste i oczywiste.
Wiele osób było spoza forum JB.pl .
#438 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2015 - 21:50
zobaczcie ile mamy możliwości na organizacje imprez w przyszłości Warszawa, Wrocław , Gdańsk , Opole , Bydgoszcz , Poznań , Grudziądz ,Toruń,Kraków, Szczecin ,Gorzów Wlkp.i wiele wiele innych również mniejszych miast .
Nic tylko się cieszyć.
#439 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2015 - 21:53
Dokładnie tak jak piszesz Wrocław trzyma fason Trzeba bronić tytułu w przyszłym roku
A pamiętaj, że Wunderwaffe już rozpoczęło dzisiaj treningi!;-) W przyszłym sezonie już założę haczyk, nie będzie dawania for.
- ezehiel lubi to
#440 OFFLINE
Napisano 23 listopad 2015 - 21:59
To Wy dopiero dzisiaj zaczęliście treningi ,my od wczoraj trenujemy. Wrocek chyba się nie obroni
- joker i ezehiel lubią to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: street fishing, poland, urban fishing, catch and release, c&r
Wędkarz nad wodą →
Ogólne →
Jeszcze o literaturze wędkarskiejNapisany przez S. Cios , 17 lip 2020 literatura, historia, zawody, c&r |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Catch and Release (Złów i wypuść) →
C&R po co, dla kogo i czy to ma sens, wiedza i teoria.Napisany przez adatom , 01 wrz 2019 c&r, bezmyślne, czy ma sens i 2 więcej |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Catch and Release (Złów i wypuść) →
"Ryby w naszych wodach - oczekiwania, rzeczywistość, wyzwania"Napisany przez maxtip , 10 gru 2018 konferencja, serock, c&r i 2 więcej |
|
|
||
Różności wędkarskie →
Cafe jerkbait.pl →
Łowcy okoni C&R na facebookuNapisany przez grisza-78 , 27 wrz 2016 c&r |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Street Fishing Poland →
SFE2016 - Koszulka Street Fishing Extreme 2016Napisany przez remek , 10 kwi 2016 sfe2016, street fishing |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych