Może dupy nie urywa ale mamy nadzieję że choć trochę oddaliśmy klimat jaki panował we Wrocku, a przynajmniej w naszej ekipie....
Na was zawsze można liczyć
Dzięki za wideo relację
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 28 listopad 2015 - 10:06
Może dupy nie urywa ale mamy nadzieję że choć trochę oddaliśmy klimat jaki panował we Wrocku, a przynajmniej w naszej ekipie....
Na was zawsze można liczyć
Dzięki za wideo relację
Napisano 28 listopad 2015 - 11:05
Zauważyłem, że ... film był zbyt długi ... ale już działa a myślę, że warto zobaczyć dzięki jakim firmom mieliśmy zabawę ...
Remku, dziękuję za ciepłe słowa o książce . Dopiero teraz mogłem obejrzeć ten filmik. Nie mogłem z Wami łowić, ale chwile spędzone podczas ogłaszania wyników są niezapomniane . Do dzisiaj mam je w pamięci . A filmiki i zdjęcia pokazują, że warto było być z Wami od początku. Dziękuję wszystkim.
Użytkownik Banjo edytował ten post 28 listopad 2015 - 11:07
Napisano 28 listopad 2015 - 15:57
Z wypowiedzi Remka wnioskuję, że lipiec = Wrocław.
Jeszcze, jak padnie decyzja o 24godz., to dopiero będziecie mieć materiał do obróbki;)
Latającego Wrocławia chyba nikt nie wydrze? Trzeba pamiętać, że historyczna, na historycznym pierwszym spotkaniu SF, była złowiona ryba (kleń) na muchę. W kolejnym wrocławskim wydaniu również mucha obdarzyła kleniem.
Prócz tego kilka naj... z Wrocławia by się znalało. Nie bierzcie moich spostrzeżeń, jak "wyścig zbrojeń"
Przydałby się wątek "Kronika SF".
365 dni i w każdy dzień można by dokonywać wpisów dotyczących całej działalności wokół SF.
Np. dzień odbycia się zawodów podlinkować w kronice w danym dniu. Dalsze poruszanie się, byłoby we właściwym temacie.
Np. byłem dzisiaj w centrum i połowiłem. Link do info i dalej lecimy po właściwym temacie.
Może dla organizatorów też będzie pomocne? Kiedy, z kim, jaki urząd wydał decyzję, jaki sponsor itd., itp.
Kalendarzowy przegląd wszystkich zdarzeń?
pzdr.
Napisano 28 listopad 2015 - 18:29
Napisano 28 listopad 2015 - 19:05
Napisano 28 listopad 2015 - 20:48
A oto relacja z Wrocławia okiem ekipy Polowania Na Rzeczne Potwory
Klasa filmik Panowie umiecie oddać klimat nie tylko lubuskich chaszczów ale i miastowego betonu Rozumiem że widzimy się w przyszłym roku
P.S. Latem, miejska Odra, potrafi dostarczyć emocji
Napisano 29 listopad 2015 - 13:45
A oto relacja z Wrocławia okiem ekipy Polowania Na Rzeczne Potwory
Film REWERLACJA!!!!! GRATULACJE! Super opowiedziana historia Wrocławia.
Oglądam kolejny
Napisano 30 listopad 2015 - 13:39
https://youtu.be/3lBLj-Dv8kc
Napisano 30 listopad 2015 - 13:54
Ajjj....23:49 piękne branie Szkoda że rybka nie wyjechała, pewnie ładny zbój czaił się na końcu
Napisano 30 listopad 2015 - 14:47
Oj jak ta Xzoga się tak wygięła, to ja myślę że pierwsze miejsce Piotrek by miał jak w banku....ale tym razem rybka była sprytniejsza....
Napisano 30 listopad 2015 - 15:05
Oj jak ta Xzoga się tak wygięła, to ja myślę że pierwsze miejsce Piotrek by miał jak w banku....ale tym razem rybka była sprytniejsza....
Nie widzę tu innej możliwości jak wyrównać rachunki za rok
Napisano 01 grudzień 2015 - 18:05
Zapraszam na relację z wrocławskiej imprezki oczami mazurskich szczupaków
http://www.mazurskie...articles/20235/
Pozdrawiam
ps. stolicą SF 2016 roku będzie warszawa!!!!! ZOBACZYCIE!!
Napisano 01 grudzień 2015 - 18:28
Napisano 01 grudzień 2015 - 19:36
Napisano 01 grudzień 2015 - 19:38
Ciiii....Fantastyczna relacja - wrzucam ją na bloga w kolejnym tygodniu! Dzięki Borys!
A z Warszawą he he he ... zobaczymy na pewno będzie taka szansa
Napisano 01 grudzień 2015 - 19:39
2016 rokiem wunderwaffe będzie;)Ciiii....
Napisano 02 grudzień 2015 - 15:36
Fantastyczna relacja - wrzucam ją na bloga w kolejnym tygodniu! Dzięki Borys!
A z Warszawą he he he ... zobaczymy na pewno będzie taka szansa
Zobaczymy
My mamy Rafała więc powodzenie ....
Napisano 02 grudzień 2015 - 16:28
Napisano 02 grudzień 2015 - 16:38
Stawka będzie otwarta, czas pokaże
Napisano 02 grudzień 2015 - 17:15
Wędkarz nad wodą →
Ogólne →
Jeszcze o literaturze wędkarskiejNapisany przez S. Cios , 17 lip 2020 literatura, historia, zawody, c&r |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Catch and Release (Złów i wypuść) →
C&R po co, dla kogo i czy to ma sens, wiedza i teoria.Napisany przez adatom , 01 wrz 2019 c&r, bezmyślne, czy ma sens i 2 więcej |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Catch and Release (Złów i wypuść) →
"Ryby w naszych wodach - oczekiwania, rzeczywistość, wyzwania"Napisany przez maxtip , 10 gru 2018 konferencja, serock, c&r i 2 więcej |
|
|
||
Różności wędkarskie →
Cafe jerkbait.pl →
Łowcy okoni C&R na facebookuNapisany przez grisza-78 , 27 wrz 2016 c&r |
|
|
||
Wędkarz nad wodą →
Street Fishing Poland →
SFE2016 - Koszulka Street Fishing Extreme 2016Napisany przez remek , 10 kwi 2016 sfe2016, street fishing |
|
|
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych