Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

Zdjęcie

Produkty marki SIMMS

wodery buty do brodzenia simms

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1365 odpowiedzi w tym temacie

#181 OFFLINE   robert.bednarczyk

robert.bednarczyk

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 2064 postów
  • Lokalizacjalubelskie
  • Imię:Robert

Napisano 20 grudzień 2015 - 22:41

Możemy sobie zatem Panowie trochę pomarudzić, zwłaszcza, że pogoda do dupy, a narzekanie to ponoć nasza narodowa specjalność, a jak tyłek na mrozie zmarznie, deszcz przeniknie na plecy, inne wodery puszczą w drugim sezonie (jak moje Tajmeny), albo buty się rozpadną, to i tak skruszeni kupimy coś od Simmsa. Nie gwarantuję, że utrzymam takie optymistyczne podejście jeśli moje koszmarnie drogie wodery G4 Z zawiodą, choć po pierwszym użyciu byłem tak zachwycony komfortem użytkowania, że miałem ochotę wystroić się w nie do roboty .
  • Wiktor lubi to

#182 Guest_Kwinto_*

Guest_Kwinto_*
  • Guests

Napisano 20 grudzień 2015 - 22:48

Hahaha, dobre Robert, bo prawdziwe.  :) Wodery maja najlepsze. Nie rozleca sie. Ja mam G3 juz trzeci sezon i je uwielbiam. Buty maja tez solidne.  W postach wyzej to napomnialem. 

• robert.bednarczyk lubi to

#183 OFFLINE   Wędkarz87

Wędkarz87

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1347 postów

Napisano 21 grudzień 2015 - 09:53

Jeszcze jedno pytanko do użytkowników nowej G4. Jakiego koloru macie rzepy na tych kieszeniach? Pytam bo na filmach promocyjnych i recenzjach widziałem że rzepy są koloru czarnego. U mnie są beżowe. Może jakiś "gorszy sort" do mnie trafił? :)

#184 OFFLINE   mganko

mganko

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 185 postów
  • LokalizacjaGRODZISK MAZOWIECKI
  • Imię:MIROSŁAW

Napisano 21 grudzień 2015 - 10:24

kolor czarny w mojej G4 

#185 OFFLINE   Alek.

Alek.

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 279 postów
  • Lokalizacjaraz tu, raz tam

Napisano 04 styczeń 2016 - 06:42

Nie udzielałem się tu wcześniej, głównie z powodu braku czasu. Mam sporo ubrań tej marki i jak do tej pory żadne mnie nie zawiodło. Jest jednak coś, co chciałbym napisać na temat nowej kurtki G4 której jestem użytkownikiem od niespełna roku (styczeń 2015).

Otóż, przygotowując kurtkę do prania wyjmowałem z kieszeni wszystkie graty. Gdy zabrałem się za opróżnianie największych piersiowych kieszeni zauważyłem że rzepy na obydwu z nich są po prostu oderwane. Najlepiej opiszą to zdjęcia:

https://drive.google...254WVdqa0I0YXNV

https://drive.google...UROejhkdm5Hd1RF

https://drive.google...EhnUmRkNTdfUEhj

https://drive.google...0o5d2puZjZBWWhB

https://drive.google...UYxS1NtdkxGZjVF

Nie wiem jak długo z tym łażę, bo podczas wędkowania nie byłem w stanie zauważyć tej sytuacji mając kurtkę na sobie. Dopiero gdy położyłem ją w domu na podłodze zauważyłem "babol". Jak dla mnie wygląda to na ewidentny błąd produkcyjny. Wprowadzenie gumki na całej długości kieszeni pod rzepem mija się z celem, bo nie można go dobrze przyszyć do kurtki, na dodatek skrajny rzep na "klapce" łapie ten z kieszeni i zwyczajnie go odrywa od kurtki (mocne są cholernie) Mało tego, na samym początku miałem problem ze szwem łączącym kaptur z kołnierzem, który pękł i kaptur zaczął się rozłazić. Na szczęście szybka wizyta u krawcowej załatwiła sprawę. Teraz jednak muszę słać ciuch za granicę i liczyć że jakoś się tym zajmą. 

Piszę ten post głównie jako przestrogę, bo z tego co widziałem wszystkie nowe kurtki Simmsa są wykonane w podobny sposób. Mam też prośbę do użytkowników nowej G4. Zobaczcie czy nie macie podobnego problemu, chciałbym się dowiedzieć czy to ja trafiłem na taki egzemplarz czy to wszystko idzie w złym kierunku...

Na ebayu jest sprzedawana kurtka z podobną wadą.

http://www.ebay.com/...sd=131691977666

#186 OFFLINE   Wędkarz87

Wędkarz87

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1347 postów

Napisano 04 styczeń 2016 - 20:44

Ogromne dzięki za link Mariusz. Zapiszę go w razie co. Niestety ale Simms w tym przypadku dał ciała po całości...

#187 OFFLINE   patu

patu

Ekspert

• TEAM JERKBAIT
  • PipPipPipPip
  • 6984 postów
  • Lokalizacjaokolice Szczecina
  • Imię:Patryk
  • Nazwisko:S.

Napisano 05 styczeń 2016 - 10:26

..małe żółte rączki były przemęczone po 24godz pracy, a hamerykaniec z KJ spał po burgerach i piwie... :P  ;)

• Wiktor lubi to

#188 OFFLINE   Wiktor

Wiktor

Zaawansowany

• Giełda komercyjna
  • PipPipPip
  • 1304 postów
  • LokalizacjaGdańsk

Napisano 05 styczeń 2016 - 22:28

Ogromne dzięki za link Mariusz. Zapiszę go w razie co. Niestety ale Simms w tym przypadku dał ciała po całości...

Bartek bo nie kupuje się nowości ;) jeszcze nie dopracowana była ta kurtka ;)

A Ty jak tylko się pokazała to muszę ja mieć i muszę ja mieć...no to masz ;)

Oczywiście żartuje...czasami Simms naprawdę potrafi dać d... i to nie pierwszy raz 

#189 OFFLINE   Wędkarz87

Wędkarz87

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1347 postów

Napisano 05 styczeń 2016 - 23:24

Długo by opowiadać więc powiem w skrócie, nie miałem wyboru. ;) Oby tylko jako poważna firma wyszli z tego z twarzą to żalu mieć nie będę...

#190 OFFLINE   Wiktor

Wiktor

Zaawansowany

• Giełda komercyjna
  • PipPipPip
  • 1304 postów
  • LokalizacjaGdańsk

Napisano 05 styczeń 2016 - 23:30

Długo by opowiadać więc powiem w skrócie, nie miałem wyboru. ;) Oby tylko jako poważna firma wyszli z tego z twarzą to żalu mieć nie będę...

nie no wiadomo wyboru nie było....."nie mosz nie chytosz"  ;)

Sam jestem ciekawy jak to się skończy ale jak by pytali to w ramach rekompensaty oprócz Twojej naprawionej niech podeślą jeszcze rozmiar L wiesz dla kogo  :D

Trzymam kciuki!!

#191 OFFLINE   sslonio

sslonio

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 771 postów
  • LokalizacjaLublin
  • Imię:Tomek

Napisano 05 styczeń 2016 - 23:49

A jak załatwiłeś ten temat z kurtką?

#192 OFFLINE   Wędkarz87

Wędkarz87

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1347 postów

Napisano 06 styczeń 2016 - 08:21

Kurtka jest w drodze do stanów. Dam znać jak wszystko się potoczy.
  • michcio lubi to

#193 OFFLINE   sslonio

sslonio

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 771 postów
  • LokalizacjaLublin

Napisano 06 styczeń 2016 - 09:12

Kurtka jest w drodze do stanów. Dam znać jak wszystko się potoczy.

A zakupiłeś ją w Polsce czy USA?

#194 OFFLINE   Wędkarz87

Wędkarz87

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1347 postów

Napisano 06 styczeń 2016 - 12:53

Była sciągana z USA.

#195 OFFLINE   sslonio

sslonio

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 771 postów
  • LokalizacjaLublin

Napisano 06 styczeń 2016 - 13:58

Była sciągana z USA.

I bezpośrednio wysłałeś ją do Simmsa czy do sklepu w którym ją kupiłeś?

#196 OFFLINE   Wędkarz87

Wędkarz87

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 1347 postów

Napisano 06 styczeń 2016 - 16:29

Napisałem w sprawie reklamacji bezpośrednio do nich. Kazali przysłać kurtkę do Simms Repair Center w Montanie.
  • Wiktor lubi to

#197 OFFLINE   sslonio

sslonio

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 771 postów
  • LokalizacjaLublin

Napisano 06 styczeń 2016 - 16:46

To napisz koniecznie jak tam temat się zakończy bo jestem ciekawy jak Simms potraktuje Twoją reklamację z ewidentnie winy producenta w ich topowej kurtce.

Jeżeli będą w porządku o będą dbali o renomę to powinni wymienić Ci ją na nową.

Zobaczymy... :-)

#198 OFFLINE   sslonio

sslonio

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 771 postów
  • LokalizacjaLublin

Napisano 06 styczeń 2016 - 16:57

Mam też pytanie do Kolegi @kwinto lub innych Kolegów, którzy robią lub robili zakupy w sklepie internetowym Sierratradingpost.com - ostatnio mam problem z płatnością w tym sklepie przez PayPal. Pomimo dostępnych środków na koncie PayPal nie chce przejść mi płatność. W PayPal nie wiedzą o co chodzi i dlaczego tak się dzieje. Robiłem wszystkie rzeczy, które zalecali w PayPal i dalej jest ten sam problem. Wcześniej wszystko było ok. i normalnie dało się płacić przez PayPala a teraz już nie wiem o co chodzi i brakuje mi pomysłów o co może chodzić. W PayPal mówią, że to może być problemem po stronie sklepu a w sklepie, że to coś nie tak jest z PayPalem. Dajcie znać jeżeli ktoś z Was miał podobny problem i czy udało się go jakoś rozwiązać.

#199 Guest_Kwinto_*

Guest_Kwinto_*
  • Guests

Napisano 06 styczeń 2016 - 18:29

Tomciu, bardzo chcialbym Ci pomoc ale nigdy nie spotkalem sie z podobna sytuacja. STP to naprawde solidna kompania. O klijenta dbaja bardzo. Nie wiem co moze byc problemem. Ja ogolnie kupuje od nich na karte kredytowa. Nie uzywam PayPal. Zadnych problemow z nimi i platnoscia nie mialem, a zaopatruje sie u nich od kilku dobrych lat. Zwroty rowniez sa bezbolesne. Powiem tak, wchodza klientowi w d..e. :)

#200 OFFLINE   sslonio

sslonio

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 771 postów
  • LokalizacjaLublin

Napisano 06 styczeń 2016 - 18:47

Tomciu, bardzo chcialbym Ci pomoc ale nigdy nie spotkalem sie z podobna sytuacja. STP to naprawde solidna kompania. O klijenta dbaja bardzo. Nie wiem co moze byc problemem. Ja ogolnie kupuje od nich na karte kredytowa. Nie uzywam PayPal. Zadnych problemow z nimi i platnoscia nie mialem, a zaopatruje sie u nich od kilku dobrych lat. Zwroty rowniez sa bezbolesne. Powiem tak, wchodza klientowi w d..e. :)

Podejrzewam, że to PayPal coś blokuje ale nie wiedzą o co chodzi i zwalają na sklep.
Faktycznie co do jakości obsługi klientów w STP to jest naprawdę super. Na maila odpisują bardzo szybko. Jest live chat i zawsze można temat obgadać od ręki. W tym roku dodatkowo przed świętami przysłali mi gifta na 20$ no i ceny u nich są po prostu nie do przebicia. Jedyny mankament z ich strony to przy drobnych i lekkich przedmiotach dosyć droga przesyłka do PL. Dlatego muszę się jakoś uporać z problemem tych płatności przez PayPal.

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: wodery, buty do brodzenia, simms

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych