#161 OFFLINE
Napisano 15 grudzień 2015 - 21:27
#162 OFFLINE
Napisano 15 grudzień 2015 - 22:45
http://m.ebay.com/it...WATCHING_ACTIVE
Jutro kończy się aukcja. Narazie cena jeszcze lepsza :-)
Niestety "May not ship to Poland" wiec nie dla psa kiełbasa
#163 ONLINE
Napisano 16 grudzień 2015 - 15:00
Spoko, czyli do Polski nie wysyłają tylko w maju, a mamy grudzień ;-)
Tak mi kiedyś miły pan pośrednik w sklepie tłumaczył jak elektronikę z USA chciałem zamówić
- Del Toro lubi to
#164 OFFLINE
Napisano 16 grudzień 2015 - 16:53
w zasadzie stoi jak byk: UNITED STATES SHIPPING ONLY!
#165 OFFLINE
Napisano 20 grudzień 2015 - 15:00
Nie udzielałem się tu wcześniej, głównie z powodu braku czasu. Mam sporo ubrań tej marki i jak do tej pory żadne mnie nie zawiodło. Jest jednak coś, co chciałbym napisać na temat nowej kurtki G4 której jestem użytkownikiem od niespełna roku (styczeń 2015).
Otóż, przygotowując kurtkę do prania wyjmowałem z kieszeni wszystkie graty. Gdy zabrałem się za opróżnianie największych piersiowych kieszeni zauważyłem że rzepy na obydwu z nich są po prostu oderwane. Najlepiej opiszą to zdjęcia:
https://drive.google...254WVdqa0I0YXNV
https://drive.google...UROejhkdm5Hd1RF
https://drive.google...EhnUmRkNTdfUEhj
https://drive.google...0o5d2puZjZBWWhB
https://drive.google...UYxS1NtdkxGZjVF
Nie wiem jak długo z tym łażę, bo podczas wędkowania nie byłem w stanie zauważyć tej sytuacji mając kurtkę na sobie. Dopiero gdy położyłem ją w domu na podłodze zauważyłem "babol". Jak dla mnie wygląda to na ewidentny błąd produkcyjny. Wprowadzenie gumki na całej długości kieszeni pod rzepem mija się z celem, bo nie można go dobrze przyszyć do kurtki, na dodatek skrajny rzep na "klapce" łapie ten z kieszeni i zwyczajnie go odrywa od kurtki (mocne są cholernie) Mało tego, na samym początku miałem problem ze szwem łączącym kaptur z kołnierzem, który pękł i kaptur zaczął się rozłazić. Na szczęście szybka wizyta u krawcowej załatwiła sprawę. Teraz jednak muszę słać ciuch za granicę i liczyć że jakoś się tym zajmą.
Piszę ten post głównie jako przestrogę, bo z tego co widziałem wszystkie nowe kurtki Simmsa są wykonane w podobny sposób. Mam też prośbę do użytkowników nowej G4. Zobaczcie czy nie macie podobnego problemu, chciałbym się dowiedzieć czy to ja trafiłem na taki egzemplarz czy to wszystko idzie w złym kierunku...
#166 OFFLINE
Napisano 20 grudzień 2015 - 15:31
#167 OFFLINE
Napisano 20 grudzień 2015 - 15:41
#168 OFFLINE
Napisano 20 grudzień 2015 - 18:05
#169 OFFLINE
Napisano 20 grudzień 2015 - 18:27
#170 OFFLINE
Napisano 20 grudzień 2015 - 19:45
20 razy zero sladow zuzycia
#171 OFFLINE
Napisano 20 grudzień 2015 - 19:56
#172 OFFLINE
Napisano 20 grudzień 2015 - 20:21
Użytkownik Krab edytował ten post 20 grudzień 2015 - 20:21
#173 Guest_Kwinto_*
Napisano 20 grudzień 2015 - 20:39
Hahahaha.....z ta publikacja to roznie bywa.
- Wiktor lubi to
#174 OFFLINE
Napisano 20 grudzień 2015 - 20:41
#175 Guest_Kwinto_*
Napisano 20 grudzień 2015 - 21:09
Panowie, chyba sobie zdajecie sprawe, ze Simms tak jak wiekszosc producentow nie produkuje swoich wyrobow (z malymi wyjatkami). Sa onne w duzej wiekszosci robione w Chinach na zamowienie. Nie sa tam produkowane dlatego, ze chinskie raczki wykonuja lepsza robote niz amerykanskie (choc moze i tak byc), ale dlatego, ze sa tansze koszta. I to bardzo. Produkt ma byc wykonany tanio, a zysk duzy. Marza na wyroby Simms jest ogromna (i nie tylko Simms). Podejrzewam, ze koszta produkcji tej kurtki nie byly wieksze niz $20.00. Pracowalem swego czasu w firmie szyjacej koszulki, swetry i tam takie. Do wczesnych lat '90 tych produkowali w USA. Pozniej sciagali wszystko z Chin. Import koszulki szacowal sie w okolicy $1.00. Sprzedaz detaliczna byla juz $15.00 - $20.00.
Ja odpuscilem kupno wyrobow firmy Simms po ostatnim fiasku z Kurtka Kinetic (wyjatkiem beda wodery i moze buty). Nie bede placil grubych, ciezko zarobionych pieniedzy za buble z Chin. Na dodatek, dwa razy nie opublikowali moich ocen na ich stronie. Napisalem bardzo wywazone teksty, aby szczerze opisac wade tej kurtki. Nie chce aby ludzie kupowali cos co sypie sie jeszcze przed zalozeniem. Dalem jedna gwiazdke i cenzura Simms nie opublikowala. No coz, zapewne za bardzo by to uderzylo w ich image, wiec lepiej nadal ludzi oszukiwac, ze robi sie cos dobrego.
Użytkownik Kwinto edytował ten post 20 grudzień 2015 - 21:11
- Wiktor lubi to
#176 OFFLINE
Napisano 20 grudzień 2015 - 21:37
#177 Guest_Kwinto_*
Napisano 20 grudzień 2015 - 21:52
Krzysiu, w kwesti woderow oraz butow, nie. Jesli chodzi o inne wyroby, tak. Ostatnio kupilem bardzo fajna kurteczke na deszcz z Gore-Texu firmy Marmot. Kosztowala mnie $80.00. Podobna z logiem Simms pewnie by mnie wyniosla ponad $200.00.
Dzisiaj natomiast zafundowalem sobie kurtke z pierza od firmy Columbia za $69.99. Kurtka Kinetic ze sztucznymi "bebechami" kosztowala mnie $112.00. Normalna jej cena byla $249.00. Przeciez to jest przerazajace ile sie placi za naklejke "Simms". Oczywiscie zdaje sobie sprawe, ze nie we wszystkim znajdzie sie zamienniki dla wyrobow Simms, ale kupowac tylko dlatego, ze widnieje na produkcie magiczne "SIMMS" jest juz dla mnie historia.
- Bander lubi to
#178 OFFLINE
Napisano 20 grudzień 2015 - 22:05
- Wiktor i bartsiedlce lubią to
#179 Guest_Kwinto_*
Napisano 20 grudzień 2015 - 22:17
Robercie, zgadzam sie z Toba. Maja swoje "skarby" w lini produktow gdzie spora ilosc ich "wypiekow" to mimo wszytko chinszczyzna. Ogolnie uwazam, ze produkty na membranie z Gore-Texu maja udane lub nawet bardzo. Reszta to typowe zdzierstwo z ludzi ktorzy kochaja swoje hobby.
- robert.bednarczyk lubi to
#180 OFFLINE
Napisano 20 grudzień 2015 - 22:26
- Wiktor, robert.bednarczyk i morales lubią to
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: wodery, buty do brodzenia, simms
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Buty do brodzenia HodgmanNapisany przez lolo777 , 09 lut 2017 buty do brodzenia |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty Hodgman?Napisany przez Guzu , 12 mar 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty VisionNapisany przez kalenji84 , 25 lut 2017 śpiochy, wodery |