W takim razie trzeba zakupić bo wiosna zapowiada się dość mokra więc lato będzie koszmarne. Co do siatki na kapeluszu to jakoś nie potrafię w niej łowić na muchę. Próbowałem...ale jakoś nieswojo się czuję, mimo iż łowię w nocy. Dziwne to ale tak mam
#601 OFFLINE
Napisano 06 marzec 2018 - 20:54
#602 OFFLINE
Napisano 11 marzec 2018 - 21:29
Kolega Wiktor pomimo moich próśb nie dał się namówić na zakup.
Ja jednak zdecydowałem się i w ramach ekstrawagancji nabyłem.
https://www.simmsfis...anyard-s17.html
Może kolejny zakup dla samego zakupu, a może okaże się niezbędnym przedmiotem na rybach.
Zobaczymy.
Po coś to fachowcy z Montany wymyślili.
Użytkownik Alek. edytował ten post 11 marzec 2018 - 21:29
- Wiktor lubi to
#603 OFFLINE
Napisano 11 marzec 2018 - 21:33
Kolega Wiktor pomimo moich próśb nie dał się namówić na zakup.
Ja jednak zdecydowałem się i w ramach ekstrawagancji nabyłem.
https://www.simmsfis...anyard-s17.html
Może kolejny zakup dla samego zakupu, a może okaże się niezbędnym przedmiotem na rybach.
Zobaczymy.
Po coś to fachowcy z Montany wymyślili.
Z niecierpliwością czekam recenzji
#604 OFFLINE
Napisano 11 marzec 2018 - 21:42
W takim razie trzeba zakupić bo wiosna zapowiada się dość mokra więc lato będzie koszmarne.
Bugstoppera ostatecznie sprawdziłem na Podlasiu. Nad Biebrzą wśród miliardów komarów
Cięły zaraz obok koszulki na nią nie siadały. Nie prałem jej rok bo nie trzeba było, nie przyjmuje zapachów "ludzkich" dopiero "zabiło" ją dwa dni wędzenia.
Po praniu działa jak należy.
Użytkownik Wiktor edytował ten post 11 marzec 2018 - 21:42
#605 OFFLINE
Napisano 23 marzec 2018 - 20:39
Tu fajna kurtka a właściwie komplet z chęcią kupie ale nie za taka kase w PL. https://youtu.be/xzM5XLA_4z0.Jakieś opinie ktoś użytkuje z kolegów.
Użytkownik peryskop edytował ten post 23 marzec 2018 - 20:40
- kaziktlc lubi to
#606 OFFLINE
Napisano 23 marzec 2018 - 21:29
Spróbuj sięgnąć jakieś dwie strony wstecz - jakieś podpowiedzi padły .
#607 OFFLINE
Napisano 23 marzec 2018 - 21:40
Odnośnie materiału tak ale chodzi bardziej o walory użytkowe tak się składa że dziś przymierzyłem taką w sklepie w Szczecinie Wszystko oki do puki nie spojrzałem na metke z ceną
#608 OFFLINE
Napisano 24 marzec 2018 - 00:45
#609 OFFLINE
Napisano 24 marzec 2018 - 09:28
Tutaj masz taniej. Nie wiem jaki kolor albo rozmiar Cię interesuje. Może akurat dobierzesz. W przeliczeniu na PLN całość jakieś 1600 zł A w Szczecinie raczej na bank znajdziesz znajomego który mieszka w Norwegii i może pomóc z transportem.Odnośnie materiału tak ale chodzi bardziej o walory użytkowe tak się składa że dziś przymierzyłem taką w sklepie w Szczecinie Wszystko oki do puki nie spojrzałem na metke z ceną
https://www.angler.n...utgaende#page=1
Użytkownik sebastian1983 edytował ten post 24 marzec 2018 - 09:28
#610 Guest_Kwinto_*
Napisano 24 marzec 2018 - 10:20
Czy mial ktos okazje uzywac Simms Current Fishing Shoes oraz Simms Atoll Flip-Flops? Czy pierwsze nadaja sie do brodzenia (w lecie)? A klapeczki sa komfortowe?
#611 OFFLINE
Napisano 24 marzec 2018 - 11:54
Odnośnie materiału tak ale chodzi bardziej o walory użytkowe tak się składa że dziś przymierzyłem taką w sklepie w Szczecinie Wszystko oki do puki nie spojrzałem na metke z ceną
Jedynym sensownym rozwiązaniem wydaje się znalezienie kogoś , kto przywiezie z USA komplecik za 400 baksów w regularnej cenie , o promocjach nie wspominając . Bo rozumiem , że przymiarka wypadła pomyślnie i zachwyciłeś się wyrobem ? Dużym plusem jest możliwość dobrania rozmiaru w sklepie .
#612 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2018 - 16:29
#613 OFFLINE
#614 OFFLINE
Napisano 25 marzec 2018 - 21:24
Piotr to nie giełda więc to nie oferta tylko informacja.
Zapytałem Kumpla z Montany i może komplet przysłać za 1700 zł.
Na obecną chwilę nie ma wyprzedaży tego modelu więc niżej się nie da.
Bliżej kolejnej zimy pewnie można by jeszcze powalczyć.
- peryskop lubi to
#615 OFFLINE
Napisano 26 marzec 2018 - 14:31
Dzięki Wiktor za pomoc bedziemy w kontakcie mierzę obwód w pasie i grosiki w kiermanie. Jak juz jedo i drugie zagra to się skontaktuje.
#616 OFFLINE
Napisano 06 kwiecień 2018 - 09:47
Jakby ktoś był zainteresowany a pewnie ktoś będzie,to tu jest w tej chwili dobra promocja na rzeczy Simmsa
Użytkownik kruz edytował ten post 06 kwiecień 2018 - 09:47
#617 OFFLINE
Napisano 06 kwiecień 2018 - 09:54
Panowie jak jest z rozmiarówką Simmsa, w szczególności jeżeli chodzi o kurtki? Chciałbym sobie kupić kurtke PRO 4. Zwykle nosze rozmiar M, czasem niektóre rzeczy mam w rozmiarze L i tu sie wacham. Czy te M z Simmsa nie są jakieś zbyt małe?
#618 OFFLINE
Napisano 06 kwiecień 2018 - 10:28
Panowie jak jest z rozmiarówką Simmsa, w szczególności jeżeli chodzi o kurtki? Chciałbym sobie kupić kurtke PRO 4. Zwykle nosze rozmiar M, czasem niektóre rzeczy mam w rozmiarze L i tu sie wacham. Czy te M z Simmsa nie są jakieś zbyt małe?
Tak z doświadczenia zauważyłem jedną prawidłowość im bliżej ciała tym większe.
Czyli bieliznę mam nawet XXL ale koszulę czy polary już XL a kurtkę L
Reasumując ja bym brał M będzie przewiewna i zmieszczą się warstwy w zimniejszych porach
#619 OFFLINE
Napisano 06 kwiecień 2018 - 10:33
Widzę, że Kruz mnie uprzedził z info, fajne promocje jak na polskie warunki i według moich informacji niedługo będzie największy wybór Simmsa w Polsce, większość dostępna na miejscu
http://hunt-fish.eu/...oducer/SIMMS/18
#620 OFFLINE
Napisano 06 kwiecień 2018 - 10:55
Widzę, że Kruz mnie uprzedził z info, fajne promocje jak na polskie warunki i według moich informacji niedługo będzie największy wybór Simmsa w Polsce, większość dostępna na miejscu
No ja wczoraj u nich byłem. Sklep stacjonarny wprawdzie jeszcze w powijakach, bo większość rzeczy leży w kartonach, ale nie widziałem nigdzie takiego wyboru. Właściwie wszystko co chciałem przymierzyć mieli na miejscu bez ściemniania, że jutro, za tydzień albo za miesiąc.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: wodery, buty do brodzenia, simms
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Buty do brodzenia HodgmanNapisany przez lolo777 , 09 lut 2017 buty do brodzenia |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty Hodgman?Napisany przez Guzu , 12 mar 2017 śpiochy, wodery |
|
|
||
Sprzęt wędkarski →
Odzież wędkarska →
Spodniobuty VisionNapisany przez kalenji84 , 25 lut 2017 śpiochy, wodery |