fajnie by było zrobić taki odcinek od Opatowić do do Rynku.....
Gorąco zachęcam do działania jak i zarazem oferuję swoją pomoc
Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.
Napisano 27 styczeń 2016 - 22:12
fajnie by było zrobić taki odcinek od Opatowić do do Rynku.....
Napisano 27 styczeń 2016 - 22:17
rejon zaznaczony na niebiesko "NO KILL"
Napisano 27 styczeń 2016 - 22:19
ZedSet z kim zacząć rozmawiać ja należę do koła "REKIN" przy komisariacie rzecznym??
Napisano 27 styczeń 2016 - 22:25
Wiem jak wygląda " od Opatowic do Rynku" Wiem też że ta opcja jest na 100% teraz nie możliwa Dużo pracy jeszcze czeka na nowo powstały odcinku ale o tym niebawem napiszę. Później będziemy działać dalej
Napisano 27 styczeń 2016 - 22:31
To mnie cieszy bo rejon naprawdę bardzo fajny..
Użytkownik biker1 edytował ten post 27 styczeń 2016 - 22:31
Napisano 27 styczeń 2016 - 23:07
w sumie to nigdy tam nie dojezdzam , ale inicjatywa ok. fajnie jakby za miasto dalej to wyszlo w kierunku np. brzegu dolnego
Napisano 28 styczeń 2016 - 12:53
Podbierak bezwęzłowy to taki, który nie posiada węzełków w kącikach oczek. Dzięki temu powierzchnia/płaszczyzna siatki jest bardziej jednolita i nie zbiera tak dużo śluzu z ryby.
Ja także cieszę się z tego łowiska
Chyba trzeba będzie się przejść do wędkarskiego. Dzięki.
Napisano 30 styczeń 2016 - 21:27
Napisano 30 styczeń 2016 - 23:43
Napisano 01 luty 2016 - 23:01
Napisano 11 luty 2016 - 23:37
Napisano 12 luty 2016 - 05:47
Użytkownik Hunter_pike edytował ten post 12 luty 2016 - 05:49
Napisano 12 luty 2016 - 08:55
Napisano 12 luty 2016 - 09:37
Przemo, doskonale zdaję sobie sprawę, jak to wygląda. Pomyśleć można, że "gumofilce" stoją za tym pisemkiem, jednak pamiętajmy o jednej rzeczy.
"Gumofilc" i "mięsiarz" dawno już przestali mieć tylko i wyłącznie twarz "Janusza z wąsem" w skarpetach do sandałów i obowiązkowym kiepem w zębach. To też ludzie, którzy nad wodę przyjeżdżają drogim samochodem, wodują swoją łajbę naszpikowaną elektroniką i w ręce dzierżą niełamliwego "Fenixa w tytanach"...Takich też nie brakuje..
Napisano 12 luty 2016 - 09:48
Ciekawe że nie było żadnego sprzeciwu gdy zarybialiśmy Odrę szczupakiem Takie petycje napędzają moją determinację
Napisano 12 luty 2016 - 12:59
Przemo, doskonale zdaję sobie sprawę, jak to wygląda. Pomyśleć można, że "gumofilce" stoją za tym pisemkiem, jednak pamiętajmy o jednej rzeczy.
"Gumofilc" i "mięsiarz" dawno już przestali mieć tylko i wyłącznie twarz "Janusza z wąsem" w skarpetach do sandałów i obowiązkowym kiepem w zębach. To też ludzie, którzy nad wodę przyjeżdżają drogim samochodem, wodują swoją łajbę naszpikowaną elektroniką i w ręce dzierżą niełamliwego "Fenixa w tytanach"...Takich też nie brakuje..
I dlatego nie rozumie takich ludzi stać dziada na wszystko a do sklepu po rybkę sobie nie pójdzie.
Gdyby jeszcze taki zabrał z ''umiarem'' ale gdzie tam.... brak słów.
Podejrzewam że będą pisać , drążyć temat i Okręg w końcu odpuści , dla świętego spokoju - tylko dlatego że tacy jak MY jesteśmy w zdecydowanej mniejszości...
Obym się mylił
Napisano 12 luty 2016 - 13:12
Można by zrobić elektroniczną petycję z podpisami o kolejny odcinek NK jako kontrofensywę ale znowu to może być woda na młyn ewentualnie o zwiększenie wymiarów ochronnych i limitów.
Napisano 12 luty 2016 - 13:25
To też ludzie, którzy nad wodę przyjeżdżają drogim samochodem, wodują swoją łajbę naszpikowaną elektroniką i w ręce dzierżą niełamliwego "Fenixa w tytanach"...Takich też nie brakuje..
I nie ma ich tak znowu malo
Nie ma cos sie przejmowac i dzialac Powiew nowego idzie... Widac ze miesiarze sie zaniepokoili
Napisano 12 luty 2016 - 18:47
Teraz jest popularny tzw: lobbing. Odcinek "no kill" został wprowadzony legalnie za zgodą okręgu. Oczywiście każdy ma prawo się z tym nie zgadzać, pisać zażalenia, zbierać podpisy pod petycjami etc. Ważną sprawą w tym momencie tj: zbierania głosów protestujących jest szybki kontakt z władzami okręgu aby zdusić ten protest w zarodku. Ponownie przekonać do swoich racji, wyartykułować cele takiego działania tak by władze okręgu zrozumiały kto działa w interesie wędkarzy a kto mięsiarzy. Możecie zawsze rozpocząć zbieranie podpisów pod pozostawieniem poprzedniej decyzji. Jest wiele mozliwości. Powodzenia w walce.
Napisano 14 luty 2016 - 22:45
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych