Napisano 27 listopad 2022 - 19:48
Takie perdolamento tu wypisujecie, że się czytać nie da. Elbląski pzw tak się obawia takich sytuacji, że nic takiego by nie wymyślił, ale polska siła dziwnych treści działa w sieci jak nigdzie indziej. Sam jestem z Elbląga i wiele razy przekonywałem, że to my dbamy o Drużno i powinniśmy mieć preferencje i co? G..., wszyscy są traktowani tak samo, a nawet naszym kołom zabrano możliwość rezerwacji po 15 listopada. Byłem członkiem oks przy elbląskim pzw i myślicie, że mogłem sobie załatwić Drużno? Tak mnie wkur... takie domysły, że masakra. Czy Wy wszyscy jak coś idzie nie po waszej myśli musicie szukać drugiego dna? Mi też kiedyś przypadło łapać w dzień zamarznięty i nie połapałem, a okręg forsę zwrócił. Przestańcie proszę budować tą dziwną otoczkę kombinowania wokół Drużna, większość wędkarzy na Drużnie jest z innych okręgów, nie z lokalnego pzw. Na domiar złego lokalnemu pzw bardziej zależy na dalekich gościach, bo oprócz opłaty za łódkę wnoszą jeszcze opłatę dobową za łowienie nie w swoim okręgu. To jest nasza, elbląska woda i nasi strażnicy opłacani z naszych składek o nią dbają, a my elblążanie nie mamy z tego profitów. Tyle w temacie Drużna!