Nieraz już się chwaliłeś, że u Ciebie zawsze but w podłogę. Cóż, takich, jak Ty powinno eliminować się z dróg publicznych zanim wyeliminujesz kogoś innego...Ja zawsze lecę 200. Tak już mam
Vitara, CR-V, Sportage, terenówki, itd. - samochód na ryby
#4221 OFFLINE
Napisano 06 maj 2024 - 10:37
- MaleX, psd27 i haukii lubią to
#4222 OFFLINE
Napisano 06 maj 2024 - 11:07
Jaki olej polecacie do automatów S-Tronic/DSG (Audi Q5 )? Lać oryginalny VW/Audi w serwisie czy jest coś lepszego ? Wkrótce stuknie 50 000 km i czas na zmianę.
- peresada lubi to
#4223 OFFLINE
Napisano 06 maj 2024 - 19:54
Ja zawsze lecę 200. Tak już mam
Chwalisz sie, ze jeździsz zawsze „dwiescie”, chwalisz sie, ze jezdzisz z przyczepą 180.
Uważasz, ze to jest takie zajebiste i takie super ? Na kim to robi wrazenie ?
Jak ja widze takich ….. ( w miejsce kropek wstaw sobie jakiekoliwek obrazliwe slowo) na drodze, to zawsze żaluje, ze nie jestem policjantem i nie moge im zabrac prawa jazdy dozywyonio.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
- nalewator, MaleX, Bartek_C i 9 innych osób lubią to
#4224 OFFLINE
Napisano 07 maj 2024 - 18:19
Życzę, abyś jakby co, zabił tylko siebie, skoro “tak już masz”.Ja zawsze lecę 200. Tak już mam
- kruz i Bulter lubią to
#4225 OFFLINE
Napisano 08 maj 2024 - 00:03
- Gadget lubi to
#4226 OFFLINE
Napisano 08 maj 2024 - 00:31
Ale w Was nienawiści. Lubię wsadzić patyk w mrowisko. Spokojnie. Żartowałem. Jezdze Fabią w lpg. Ona tak nie potrafi. Internet to takie miejsce gdzie można się wypłakać i komuś nawrzucać. Nie płakać. Łowić. Ryby biorą.
Internet to też takie miejsce gdzie można swobodnie pierdolić trzy po trzy albo pisać bezrefleksyjnie prowokacyjne teksty i później jeszcze poużalać się na tych, którzy je krytykują albo biorą zbyt dosłownie, nie czując "wysublimowanego" żartu autora... Dlatego Krzysiu może łów ryby, podobno biorą.
- MaleX, kruz, Pumba i 6 innych osób lubią to
#4227 OFFLINE
Napisano 08 maj 2024 - 01:59
Post rózgasia przypomniał mnie kilku moich znajomych i jednego znajomego mojego ojca, który to zginął pod kołami Kamaza, ale jego rekord to 35 minut starą Zakopianką do Białki. Zwykle zajmowało mu to 40-45 minut. Mam obecnie znajomych , którzy mają takie czasy już na nowej Zakopiance do Zakopanego.
Ale najbardziej godnym pożałowania był jeden z moich wykładowców , z którym miałem mocno na pieńku. Ale u niego w sesji poprawkowej można było bardzo łatwo zaliczyć przedmiot. Bo jadąc nad morze miał gdzieś wszystkie fotoradary i przychodził plik pamiątek z wakacji a każda pamiątka wtedy to było min. 500zł i 10 pkt bo najmniejsze przewinienie jakie miał to 180/40 i jeszcze uwiecznione wyprzedzanie w niedozwolonym miejscu. Ale nawet nie to mnie w gościu wkurzało ,że jeździł jak wariat z zoną i dwójką małych dzieci na pokładzie , nie to ,że potem szukał frajerów do obdarowania mandatami , ale to ,ze chłop maksymalnie oszczędzał na oponach i w najlepszym wypadku miał jakieś najtańsze chińskie , ale zwykle kupował jakieś najtańsze bieżniki. A dodam jeszcze ,ze gość zwykle miał max 4 letnie auto klasy wyższej.
- rózgaś lubi to
#4228 OFFLINE
Napisano 08 maj 2024 - 10:49
Użytkownik rózgaś edytował ten post 08 maj 2024 - 10:51
- psd27 i Rampampam lubią to
#4229 OFFLINE
Napisano 08 maj 2024 - 16:31
Bo ja skodą scout
Z kurą na masce na ryby
#4230 OFFLINE
Napisano 08 maj 2024 - 20:33
- hasior, Gadget, Kruszyna i 2 innych osób lubią to
#4231 OFFLINE
Napisano 08 maj 2024 - 22:07
- coma lubi to
#4232 OFFLINE
Napisano 11 maj 2024 - 09:59
Jaki olej polecacie do automatów S-Tronic/DSG (Audi Q5 )? Lać oryginalny VW/Audi w serwisie czy jest coś lepszego ? Wkrótce stuknie 50 000 km i czas na zmianę.
Ja zalewam z Fuchsa do aut z DSG 6 i 7 biegów.
https://olejefuchs.p...xxoCj0oQAvD_BwE
Zresztą same ASO robiło mi serwis olejowy skrzyni na moich częściach i mówili że bardzo dobry olej. Podobno ten produkt swego czasu był zalewany w oryginalne bańki.
Katalogi do Audi Q5 pokazują że powinieneś mieć zalane to : https://olejefuchs.p..._xoCuAIQAvD_BwE
Zadzwoń sobie do nich w poniedziałek i poproś o prawidłowy dobór oleju do twojej skrzyni biegów.
Ps. Przy okazji ogarnij sobie olej i koniecznie filtr w Haldexie.
#4233 OFFLINE
Napisano 16 maj 2024 - 18:29
Do holowania i slipowania Sempera 380W, oraz codziennego użytku. Lub inne Wasze propozycje z tej półki cenowej.
#4234 OFFLINE
Napisano 03 lipiec 2024 - 22:02
Czy jest może nadal na forum kolega pracujący w przedstawiciela Forda? Prosił bym o kontakt, potrzebuję zakupić Turneo Custom z dotacją PEFRON.
#4235 ONLINE
Napisano 17 lipiec 2024 - 23:13
Ale w Was nienawiści. Lubię wsadzić patyk w mrowisko. Spokojnie. Żartowałem. Jezdze Fabią w lpg. Ona tak nie potrafi. Internet to takie miejsce gdzie można się wypłakać i komuś nawrzucać. Nie płakać. Łowić. Ryby biorą.
Smiechom nie było końca...
#4236 ONLINE
Napisano 17 lipiec 2024 - 23:16
Post rózgasia przypomniał mnie kilku moich znajomych i jednego znajomego mojego ojca, który to zginął pod kołami Kamaza, ale jego rekord to 35 minut starą Zakopianką do Białki. Zwykle zajmowało mu to 40-45 minut. Mam obecnie znajomych , którzy mają takie czasy już na nowej Zakopiance do Zakopanego.
Ale najbardziej godnym pożałowania był jeden z moich wykładowców , z którym miałem mocno na pieńku. Ale u niego w sesji poprawkowej można było bardzo łatwo zaliczyć przedmiot. Bo jadąc nad morze miał gdzieś wszystkie fotoradary i przychodził plik pamiątek z wakacji a każda pamiątka wtedy to było min. 500zł i 10 pkt bo najmniejsze przewinienie jakie miał to 180/40 i jeszcze uwiecznione wyprzedzanie w niedozwolonym miejscu. Ale nawet nie to mnie w gościu wkurzało ,że jeździł jak wariat z zoną i dwójką małych dzieci na pokładzie , nie to ,że potem szukał frajerów do obdarowania mandatami , ale to ,ze chłop maksymalnie oszczędzał na oponach i w najlepszym wypadku miał jakieś najtańsze chińskie , ale zwykle kupował jakieś najtańsze bieżniki. A dodam jeszcze ,ze gość zwykle miał max 4 letnie auto klasy wyższej.
Może zdradzisz chociaż co to za uczelnia bo to mega ciekawe praktyki
#4237 OFFLINE
Napisano 29 lipiec 2024 - 14:28
Uff, i zmęczyłem cały wątek. Opinie są różne i przeróżne a marek pojazdów się przenerwiło sporo.
Powiem tak, poszukuje do 30tys auta na ryby , łódka + graty 300 kg .
Napęd na 4 koła - dość wypychania na piaszczystych slipach i szukania betonowych.
Autko mało się psujące, tanie w eksploatacji ( części, paliwo ).
Wygląd nie koniecznie byle nie zardzewiałe
#4238 OFFLINE
Napisano 29 lipiec 2024 - 15:44
#4239 OFFLINE
Napisano 29 lipiec 2024 - 17:46
#4240 OFFLINE
Napisano 29 lipiec 2024 - 19:55
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
1 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
-
Pisarz.......ewski Piotr