Skocz do zawartości

•      Logowanie »   
Witaj!

Zaloguj się lub Zarejestruj by otrzymać pełen dostęp do naszego forum.

X edycja - WYPRZEDAŻ GARAŻOWA - 2025
Po raz dziesiąty spotkamy się na wyprzedaży garażowej - 5 kwietnia 2025 r (startujemy o godz. 10:00 a kończymy o 15:00). Dla publiczności (osób kupujących) wejście będzie jak zawsze bezpłatne i bez żadnych ograniczeń. Ostatni garaż był jednym z najbardziej udanych jeśli chodzi o ilość kupujących a na X jubileuszowym planujemy podbić rekord frekwencyjny!
Rezerwacja stolików dla sprzedających -> Wyprzedaż garażowa - rezerwacja stolików

Zdjęcie

Hand Made Janus-Softjerks

janus softjerks hand made softbait spinning

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
790 odpowiedzi w tym temacie

#81 OFFLINE   Janus

Janus

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 536 postów
  • LokalizacjaAustria
  • Imię:Janusz
  • Nazwisko:Strzalkowski

Napisano 22 kwiecień 2016 - 13:44

Piękny szczupak skusił się na płotkę 9 cm

Załączony plik  IMG_2357a.jpg   69,09 KB   29 Ilość pobrań  Załączony plik  IMG_2020a.jpg   96,97 KB   29 Ilość pobrań

#82 OFFLINE   j-23

j-23

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 440 postów
  • Imię:Ernest
  • Nazwisko:Hemingway

Napisano 23 kwiecień 2016 - 18:48

Dzień sądu nadchodzi wielkimi krokami czyli 1 maja szczupaki stracą zęby , druga część to 1 czerwiec sandały buty pogubią 

Wunderwaffe - atak z lądu , powietrza i wody .

uid_47c3148452a924e7539e9718f509f58a1435

• zybi lubi to

#83 OFFLINE   Janus

Janus

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 536 postów
  • LokalizacjaAustria

Napisano 23 kwiecień 2016 - 21:43

Dzień sądu nadchodzi wielkimi krokami czyli 1 maja szczupaki stracą zęby , druga część to 1 czerwiec sandały buty pogubią 
Wunderwaffe - atak z lądu , powietrza i wody .

Wojtku. Nie przerażaj mnie. To brzmi jak "Dzień Sądu Ostatecznego" Z miłością, z wielkim respektem i miłością. Gdybym Cię nie znał (dotychczas z maili) może bym nawet uwierzył w tego bezwzględnego terminatora.

• j-23 lubi to

#84 OFFLINE   j-23

j-23

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 440 postów

Napisano 23 kwiecień 2016 - 22:13

Ok , te zdjęcie to tylko żart , czekam jak dziecko na gwiazdkę ;) tydzień czasu tylko połowiłem z lodu , regulamin się zmienił na moich wodach i moge pływać dopiero od 1 maja z wkładką majową a na biało dopiero od 1 czerwca mozna łodkami pływaćna GRO , Swaderki maja ine przepisy , Pzw też makabra .

A Pawlak w Sami Swoi czekał 40 lat na Kargula  :D

Okonie maja u mnie rabat w postaci wolności inne ryby też mają u mnie nie najgorzej . :good:

Użytkownik j-23 edytował ten post 23 kwiecień 2016 - 22:16

#85 OFFLINE   Janus

Janus

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 536 postów
  • LokalizacjaAustria

Napisano 23 kwiecień 2016 - 22:38

Ok , te zdjęcie to tylko żart , czekam jak dziecko na gwiazdkę ;) tydzień czasu tylko połowiłem z lodu , regulamin się zmienił na moich wodach i moge pływać dopiero od 1 maja z wkładką majową a na biało dopiero od 1 czerwca mozna łodkami pływaćna GRO , Swaderki maja ine przepisy , Pzw też makabra .

A Pawlak w Sami Swoi czekał 40 lat na Kargula  :D

Okonie maja u mnie rabat w postaci wolności inne ryby też mają u mnie nie najgorzej . :good:

Wojtku przecież wiem, że to były żarty. A Schwarzenegger wygląda jakby miał za chwilę parsknąć smiechem

• j-23 lubi to

#86 OFFLINE   j-23

j-23

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 440 postów

Napisano 23 kwiecień 2016 - 23:07

Terminator tylko w pierwszej części był niegrzeczny .

#87 OFFLINE   Hunter_pike

Hunter_pike

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 1852 postów
  • LokalizacjaSieradz
  • Imię:Przemo

Napisano 25 kwiecień 2016 - 16:39

No koledzy do mnie niedługo dotrą zamówione rybki od kolegi Janusza, wykonane idealnie tak jak chciałem. Dwa srebrne karasie, dwa złote karasie, pięć okoni i dwie płoteczki  Cena powala nawet mnie na kolana bo z przesyłką prawie 60 ero, nie licząc czterech dolnych sztuk jakie są w gratisie według zapewnień Janusza.

Takie sobie zamówiłem. Oj w tym roku będzie się działo.

b4a69aa587b5df10med.jpg

• Del Toro lubi to

#88 OFFLINE   j-23

j-23

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 440 postów

Napisano 25 kwiecień 2016 - 16:56

Zdaje się że miałeś okazje mieć takie rybki , część oferty miałem na stanie .

Jednak skusiłeś się ,ja wczoraj miałem dwa krótkie szczupaki na gumy Austria Wiedeń  :good:

• Kaszub Bait lubi to

#89 OFFLINE   Maciej1979

Maciej1979

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 361 postów
  • LokalizacjaPolska
  • Imię:Maciej

Napisano 25 kwiecień 2016 - 17:15

Hunter_pike piękne gumy ,cena adekwatna do jakości , niepowtarzalności i unikatowości.A o łowności mam nadzieję że zdasz relacje.

,,Połamania"
  • Hunter_pike lubi to

#90 OFFLINE   j-23

j-23

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 440 postów

Napisano 25 kwiecień 2016 - 17:52

j-23 mi po prostu te gumy nie kojarzą się z kilerami na okonia..A te wyglądają jakoś tak sentetycznie.Ale o gustach się nie rozmawia ,a i tak wszystko zweryfikują ryby.

Czy pamiętasz ten wpis ? Czyżby zwrot o 180 stopni . Nie oceniaj tego czego nie posiadasz na stanie  :D

Jak chcesz wiedzieć to w  akwenach gdzie populacja okonia jest duża np Skandynawia okonie walą z impetem  w szczupakowe gumy 12,5 centa . :good:

Pozdrawiam.

#91 OFFLINE   Maciej1979

Maciej1979

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 361 postów
  • LokalizacjaPolska
  • Imię:Maciej

Napisano 25 kwiecień 2016 - 19:36

To b

j-23 mi po prostu te gumy nie kojarzą się z kilerami na okonia..A te wyglądają jakoś tak sentetycznie.Ale o gustach się nie rozmawia ,a i tak wszystko zweryfikują ryby.

Czy pamiętasz ten wpis ? Czyżby zwrot o 180 stopni . Nie oceniaj tego czego nie posiadasz na stanie  :D
Jak chcesz wiedzieć to w  akwenach gdzie populacja okonia jest duża np Skandynawia okonie walą z impetem  w szczupakowe gumy 12,5 centa . :good:

Pozdrawiam.

To był wątek POLOWNIE NA OKONIA.Zwrotu nie ma ,gumy dla mnie wyglądają ,,syntetycznie",ale podziwiam kunszt wykonania i pracę włożoną w wykonanie tych gumek.Poprostu ja mam inną wizję przynęty okoniowej.

j -23 bez odbioru.Tam gdzie jest duża populacja ryb to możesz łowić na gila z nosa i też będą waliły z impetem.Powodzenia w Skandynawi

Przepraszam za zaśmiecanie wątku.
  • j-23 lubi to

#92 OFFLINE   j-23

j-23

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 440 postów

Napisano 25 kwiecień 2016 - 19:43

:lol:

Za Skandynawię nie dziękuje , tam tez nie jest słodko jak niektórzy myślą że jest tam przysłowiowa wisienka na torcie .

Ps.Ja sobie zamówiłem gumek tyle transport mam za free .

• Kaszub Bait lubi to

#93 OFFLINE   Janus

Janus

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 536 postów
  • LokalizacjaAustria

Napisano 25 kwiecień 2016 - 19:48

A teraz troszeczke z innej perspektywy. Przypomniałem sobie o ostrym fluorescencyjnym błękicie z poprzednich lat, który nakładałem farbką, a który dawał świetne efekty połowów. Ten właśnie błękit jest wspaniale widoczny w wodzie (zaraz po fiolecie). W tej chwili mam lepszą technologię. Wczoraj, a w zasadzie dzisiaj w nocy zrealizowałem nowy projekt. Poniżej efekty. Błękitni jeźdzcy.
Załączony plik  IMG_2609.JPG   175,45 KB   19 Ilość pobrań

Użytkownik Janus edytował ten post 25 kwiecień 2016 - 19:51

#94 OFFLINE   Hunter_pike

Hunter_pike

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 1852 postów
  • LokalizacjaSieradz

Napisano 25 kwiecień 2016 - 21:15

Zdaje się że miałeś okazje mieć takie rybki , część oferty miałem na stanie .
Jednak skusiłeś się ,ja wczoraj miałem dwa krótkie szczupaki na gumy Austria Wiedeń  :good:

ano widzisz czasami jednak chęć posiadania bierze u mnie górę na rozumem a ja jak coś chcę to przeważnie mam, nie zawsze odrazu ale zawsze mam, jeszcze nie miałem sytuacji by nie mieć czegoś co sobie upatrzyłem. Gumy są niewątpliwie świetne a że nie za tanie to i jakość jest mam nadzieję warta ceny, jak będę miał w dłoni ocenię a jak na nie połowię to będę bazował na gumach Janusza i Tomego no i naszego forumowego ucznia Tomego, bo sam Tomy nie ma już czasu na zabawę w gumy na handel z racji wyższości priorytetów wykonawczych, ale niewątpliwie dla mnie jest narazie jego jakość wykonania nr.1. Janusza gumy ocenię jak zobaczę w realu już.
  • j-23 lubi to

#95 OFFLINE   Hunter_pike

Hunter_pike

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 1852 postów
  • LokalizacjaSieradz

Napisano 25 kwiecień 2016 - 21:16

Hunter_pike piękne gumy ,cena adekwatna do jakości , niepowtarzalności i unikatowości.A o łowności mam nadzieję że zdasz relacje.
,,Połamania"

majówka niedługo, mam nadzieję że będę je miał przed weekendem majowym a jak nie to w późniejszym czasie pokażę czy połowiłem.

#96 OFFLINE   j-23

j-23

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 440 postów

Napisano 25 kwiecień 2016 - 21:31

ano widzisz czasami jednak chęć posiadania bierze u mnie górę na rozumem a ja jak coś chcę to przeważnie mam, nie zawsze odrazu ale zawsze mam, jeszcze nie miałem sytuacji by nie mieć czegoś co sobie upatrzyłem. Gumy są niewątpliwie świetne a że nie za tanie to i jakość jest mam nadzieję warta ceny, jak będę miał w dłoni ocenię a jak na nie połowię to będę bazował na gumach Janusza i Tomego no i naszego forumowego ucznia Tomego, bo sam Tomy nie ma już czasu na zabawę w gumy na handel z racji wyższości priorytetów wykonawczych, ale niewątpliwie dla mnie jest narazie jego jakość wykonania nr.1. Janusza gumy ocenię jak zobaczę w realu już.

Spoko silikon pierwsza klasa .

Powodzenia i połamania kijów .

#97 OFFLINE   j-23

j-23

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 440 postów

Napisano 28 kwiecień 2016 - 04:08

Janusz paka jedzie , najbardziej ucieszyła mnie jej waga :D

Kraj nadania: Austria Kraj przeznaczenia: Polska Masa: 1.4 kg

#98 OFFLINE   Hunter_pike

Hunter_pike

• Zbanowani
  • PipPipPip
  • 1852 postów
  • LokalizacjaSieradz

Napisano 28 kwiecień 2016 - 05:59

Wojtek to na tą wagę musiałeś zamówić chyba z pięć albo więcej razy gum niż ja, mam nadzieję że i do mnie paczuszka wyszła.
  • j-23 lubi to

#99 OFFLINE   Janus

Janus

Zaawansowany

• +Forumowicze
  • PipPipPip
  • 536 postów
  • LokalizacjaAustria

Napisano 28 kwiecień 2016 - 08:29

Wojtek to na tą wagę musiałeś zamówić chyba z pięć albo więcej razy gum niż ja, mam nadzieję że i do mnie paczuszka wyszła.

Witaj. Paczkę wyszłam dzisiaj popołudniu. Powiadomię Cię jaki ma numer.

• j-23 lubi to

#100 OFFLINE   j-23

j-23

Forumowicz

• +Forumowicze
  • PipPip
  • 440 postów

Napisano 29 kwiecień 2016 - 03:31

Dywizjon duchów jest juz na terenie Olsztyna ,dzisiaj odbiór . :good:

Będę się karmił strachem ryb . :)

• coma i Hunter_pike lubią to

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: janus, softjerks, hand made, softbait, spinning

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych